Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

PurePro ozmózis víztisztító 106BIO

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
víztisztító beszerelés budapest Víztisztító beszerelés
19.500 Ft

Hatlépcsős ozmózis víztisztító. Teljesen megegyezik a 105-os, alap ozmózis víztisztító modellel, de aktív szén utószűrő után egy biokerámia energetizáló egység van felszerelve. Membrán mérete 50GPD, ami ideális max. 6 fős háztartások számára, ahol legalább 4 BAR a vezetékes víz nyomása. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

Ez az ozmózis víztisztító a PurePro 105-ös modell biokerámia egységgel kiegészített változata. Mindenben megegyezik a 105-össel, csak egy plusz egység került felhelyezésre, ami PI víz szerű, energetizált ivóvizet állít elő biokerémia egységének köszönhetően.

Amire figyelnie kell! Ennek a berendezésnek a működéséhez minimum 4BAR vezetékes víznyomás szükséges stabilan. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, akkor mindenképpen nyomásrásegítős ozmózis víztisztító modellt kell választania, hogy az ozmózis rendszer optimálisan működjön. Ennék a modellnék a PurePro 105P a nyomásrásegítős változata, plusz biokerámia egység.

Amiről tudnia kell! Ozmózis víztisztító berendezéseink a kiváló szűrési technikájuknak köszönhetően, folyamatosan (a víztisztítási szakaszban) öblítik ki magukból a szennyeződéseket, amiktől megkímélik önt és családját. Tehát nem tartják magukban és nem azon keresztül vezetik azt a vizet, amit később megisznak, hanem gyorsan kimossa megából a víztisztítási folyamat közben. Ez a prémium vízszűrési és vízbiztonsági képesség viszont technikai víz képződését teszi szükségessé, hogy ki tudja magából mosni a nem kívánatos szennyeződéseket. Csak ezzel a módszerrel garantálhatjuk Önnek a legjobb minőségű ivóvizet, amit csak háztartásában kaphat. 

.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!