Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
89.500 Ft

Ozmózis víztisztító csomag beszereléssel

Ár:
89.500 Ft

A csomag tartalma:

  • ozmózis víztisztító (100GPD)
  • csaptelep
  • víztartály
  • beszerelés
  • üveg palack

Ez a modell 100GPD ozmózis membránnal rendelkezik, amely lehetővé teszi az optimális működést, valamint három előszűrővel, ozmózis membránnal és aktívszenes utószűrővel. Ráadásul éves átalánykarbantartási díjjal jár, így biztos lehet benne, hogy víztisztítója mindig kiváló állapotban lesz.

Éves átalánydíj: 39.500.-Ft

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a modell 100GPD ozmózis membránnal rendelkezik, amely optimálisabb működést tesz lehetővé, valamint egy ötrészes szűrőegységgel, amely három előszűrőből, egy ozmózis membránból és egy aktív szén utószűrőből áll. A legjobb az egészben, hogy minden vásárláshoz ingyenes telepítési szolgáltatást kínálunk! És ne aggódjon a karbantartás miatt - éves átalánydíjas karbantartási tervet kínálunk, hogy tisztítója úgy működjön, mintha új lenne. Ráadásul annyira biztosak vagyunk termékeink minőségében, hogy élethosszig tartó garanciát vállalunk rájuk, aminek feltétele a folyamatosan végrehajtott tervszerű karbantartás.

Ez az ozmózis víztisztító modellünk az ozmózis membránnak köszönhetően 0,0001 mikronos vízszűrésre képes. Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy a H2O-n kívül 98%-ban mindent kiszűr. 100%-os vízszűrés nem létezik, tehát ez a víztisztító berendezés nagy hatékonysággal és biztonsággal működik bármely háztartásban ahol a legtisztább szűrt vízre van igény.
Ezzel az ozmózis víztisztító berendezéssel olyan minőségű ivóvizet képes előállítani saját otthonában, mint semelyik más rendszerű víztisztítóval. Ez a speciális rendszer MINDENT megszűr a vezetékes ivóvízből, ami nem tiszta, biztonságos és egészséges.

.

Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 45 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 8 literes tartály
- magassága 40 cm
- átmérője 20 cm
Kapacitás 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
Felhasználás Az Európa Uniós irányelveknek megfelelő. 201/2001. (X. 25.) Magyar Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Használd a black20 kuponkódot és 20%-os kedvezményt kapsz minden termékünk árából!