Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
285.500 Ft

PRÉMIUM átfolyós ozmózis víztisztító csomag beszereléssel

Ár:
285.500 Ft

A csomag tartalma:

  • PRÉMIUM átfolyós ozmózis víztisztító (600GPD) nyomásrásegítő motorral és vezérléssel
  • csaptelep
  • UV lámpa készlet (6W PHILIPS)
  • ásványosító egység
  • enegizáló egység
  • beszerelés
  • üveg palack
.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megbízható víztisztító rendszert keres, amely a legkeményebb szennyeződésekkel is megbirkózik? Ne keressen tovább! Ozmózis rendszerünk nagy teljesítményű nyomásmotorral és megnövelt összkapacitású, 600 GPD ozmózis membránnal van felszerelve, így az egyik leghatékonyabb rendszer a piacon. És mivel tudjuk, hogy a hely szűkös lehet, egyedülálló kialakításunk lehetővé teszi a telepítést még kisebb helyeken is. Ráadásul a karbantartási szolgáltatásunk részét képező éves szűrőbetétcserével verhetetlen, az ivóvízbiztonság garantált.

A rendszer egyedi felépítése lehetővé teszi, akár kisebb helyekre történő beszerelést is. Mivel vízszűrő egységei horizontálisan vannak egy konzolra felszerelve, ezért nagyon helytakarékos megoldás.

Beszerelést automatikusan biztosítunk a berendezéshez, így a felhasználónak már ezzel nem kell bajlódnia. (a beszerelés pontos időpontját a beszerelést végző szakember egyezteti le)

A szűrőbetét cseréket általánydíjas karbantartás keretében, évente végezzük a beszereléstől számított minden évforduló napján (+/-10nap). Ennek alap ára 89.500.-Ft/év, ami tartalmazza a szükséges szűrőbetétek árát, a kiszállási és munkadíjat is. Az aktuális karbantartással kapcsolatban mi keressük telefonon és egyeztetjük a munkavégzés pontos időpontját.

Garancia és jótállás: Erre a berendezésre egyedülálló és teljeskörű garanciát biztosítunk.
Mivel folyamatosan mi végezzük a berendezés karbantartását (évente egyszer) ezért ingyenesen kivonuló szervizszolgáltatást is biztosítunk a folyamatos és megbízható üzemeltetés érdekében. Ez annyit jelent, hogy bármely rendeltetésszerű használat mellett fellépő problémát ingyenesen hárítunk el. Sem kiszállási díjat, sem pedig a csere alkatrész árát nem kell kifizetnie a felhasználónak. Ezt természetesen csak akkor tudjuk garantálni, ha minden tervezett karbantartást elvégeztünk a berendezésen.

Ezeket a szennyeződéseket távolítja el a vezetékes csapvízből: gyógyszermaradványok, hormonok, mikroműanyag és minden 0,0001 mikronnál nagyobb részecske, íz és szagrontó anyagok, klór és származékai, ólom és nehézfémek, azbeszt, arzén, nitrit/nitrát, műtrágya, méreg, szerves anyagok

Ez a vízszűrési eljárás a legmagasabb szintű szűrt ivóvizet képes otthonában előállítani, mert megszűr MINDEN szennyeződést ami a 0,0001 mikronos résméretű vízszűrőjén már nem képes áthatolni.

A víztisztító rendszer felépítése: 7 lépcsős vízszűrő egységek konzolra szerelve, csaptelep és beszerelési tartozékok.
Valamint nyomásrásegítő motor és LCD solenoid szelepes vezérlés.

FONTOS! A készülék működéséhez 220-os csatlakozás szükséges.

.

Víztisztító rendszer specifikáció
főkonzol mérete 19 x 26 x 28 cm
szűrési lépcsők 7+3
ozmózis membrán 3 x 200GPD = 600GPD
kiegészítő egységek ásványosító, energizáló, UV-C fertőtlenítő lámpa (6W)
működési hőmérséklet 5-45°C
működési nyomás 2-7 bar
nyomásrásegítés a membránra van
maximális vízhozam 72 l/óra
csapolási sebesség maximum 1-1,2 liter/perc
tisztavíz csaptelep van (12 mm-es furat)
alkalmazható vízforrás vezetékes csapvíz
selejt/öblítővíz solenoid szelep vezérléssel, 1/1,5 (selejt/tisztítótt víz) arány
szivárgás érzékelő van, NYÁK vezérléssel
vezetékelés 1/4"
elektromos csatlakozás szükséges 220V
Felhasználás Európa Uniós irányelveknek megfelelő. 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Használd a black20 kuponkódot és 20%-os kedvezményt kapsz minden termékünk árából!