Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

PurePro 105 ozmózis vítisztító

PurePro 105 ozmózis vítisztító

PurePro 105/106 ozmózis víztisztító berendezés bemutatása.

A háztartási ozmózis víztisztító berendezések alapja. Nevezik még "háromlábú" víztisztítónak is, mert a berendezés az előszűrő betétek magukban tartó, függőlegesen elhelyezkedő szűrőházakon áll. Egyszerű és stabil felépítése a legtöbbet eladott ozmózis víztisztítóvá tette ezt az alap felépítményt. Megtalálható más márkanéven is, esetleg üzletkötő hálózatok kínálatában is szerepel egy másik fantázianéven, átmatricázva. PurePro 105-ös modell 5 darab vízszűrő egységgel rendelkezik, amiből a negyedik az ozmózis víztisztító membrán. PurePro 106-os modell már 6 darab vízszűrő egységgel rendelkezik,ahol a plusz számot egy kiegészítő betét képviseli, ami ebben az esetben egy ásványi anyag visszasózó/visszapótló betét.

 

Előnye a standard méret és egyszerűség.

Nyitott felépítése nagyon puritán megjelenést kölcsönöz a víztisztítónak, valamint lehetőséget nyújt a kiegészítő betétek szinte végtelen számú csatlakoztatására. Tulajdonképpen a megjelenés nem elsődleges a víztisztítók választásánál, hacsak nem a pulton kapnak helyet. Hatalmas előnye az, hogy a más ozmózis víztisztítóknál esetlegesen speciális csatlakozásokkal ellátott szűrőbetéttel helyett, dupla "O" gyűrűs szűrőházban standard méretű 10"-os víztisztító szűrőbetétek kapnak helyet. Ez az, ami garantálja a berendezés folyamatos üzemeltetési biztonságát, hiszen sok helyen kínálnak ilyen méretű víztisztító szűrőbetéteket. Alap esetben 50GPD-s ozmózis membránnal kapható, de nagyobb GPD (gallon per nap vízátfolyás) membránnal is kérhető. Ez akkor lehet érdekes, ha a víznyomásunk nagyon ingatag, vagy ha a csapolási sebességet szeretnénk növelni. Amennyiben nem áll rendelkezésre minimum 3 BAR víznyomás, akkor a nyomásrásegítős változata ajánlott, ami PurePro  105P néven elérhető.

 

Ásványi anyag visszapótló

A PurePro 105 és 106-os modellek között az egyetlen különbség az, hogy a 106-os modell plusz egy szűrőbetéttel rendelkezik (innen a plusz 1 szám). Ez a plusz egység az ásványi anyag visszapótló, vagy visszasózó egység néven ismeretes kiegészítő.

 

Összegzés a PurePro 105 és PurePro 106 ozmózis víztisztító modellekről.

A legelterjedtebb felépítmény. Könnyen beszerezhető, standard méretű szűrőbetétek.

 

 

víztisztító és vízszűrő webáruházAmennyiben érdeklik a bejegyzésben szereplő víztisztító termékek, látogasson el az alábbi linken található webáruházunka:

Ozmózis víztisztítók  

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog