Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

PurePro csapra szerelhető víztisztító CT2000

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
PurePro RS2 szűrőbetét szett PurePro RS2 szűrőbetét szett
8.000 Ft

Könnyedén bármely standard csaptelepre felszerelhető víztisztító berendezés. Két lépcsős vízszűrői aktívszenet és egy mechanikus szűrőbetét tartalmaz. A nagykapacitású szűrőbetéteket egy mozdulattal ki lehet cserélni és még szerszámot sem igényel. Útváltó csapjának köszönhetően nem kell le/fel szerelnie. Hasznos és praktikus konyhai kiegészítő, ami könnyedén elfér a mosogató mellet.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A PurePro gyár kétfázisú csapra szerelhető asztali víztisztító berendezése. Rendelkezik egy 5 mikronos ülepítő szűrővel ami a mechanikai szennyeződéseket és lebegőanyagokat szűri ki, valamit egy aktív szenes vegyi szűrővel, ami a klórt és vegyületeit köti meg.  

A PurePro CT2000 víztisztító szűrési fázisai:

  1. 5 mikronos ülepítőszűrő eltávolítja a mechanikai szennyeződések jelentős részét.
  2. Szemcsés aktívszén szűrő vegyileg szűri a vizet. Granulált aktívszénnek köszönhetően a klór 98%-át eltávolítja és így a víz íze jelentősen javul. Eltünteti az vezetékes víz klóros, szúrós szagát is.

Villamos energia és selejt víz nélkül működő víztisztító. Ez által üzemeltetése rendkívül gazdaságos és hatékony. Nem szűri meg az ásványi anyagokat, így azok mesterséges visszapótlása sem szükséges. Segítségével jó minőségű ivó és főzővizet állíthat elő. Speciális kialakításának köszönhetően az esetleges visszaalgásodás kizárt.

 

A PurePro gyártól megszokott prémium minőséget már elvezheti csapra szerelhető víztisztító berendezéseknél is. Itt már nincsen szűrőház és külön szűrőbetét. Nem kell mosogatni és félni a rossz illeszkedéstől. A csöpögés kizárt, hiszen stabil és precíz, cseppmentes rögzítést biztosít az egy mozdulattal oldható kötés. Gyárilag tesztelt állapotban kerül átadásra.

Hatékonyan eltávolítja a kórokozó mikroorganizmusokat és parazitákat. Nagy mértékben javítja a víz minőségét és annak ízét. Kétfázisos szűrési rendszere hatékonyan birkózik meg a lebegőanyagokkal és a klórral is. Ideális "instant" megoldás a háztartási ivóvíztisztításra. Segítségével sokkal jobb ízű ételek és italok készíthetőek.

Nálunk ez alapból jár minden ügyfelünknek.

 

Ugyan több webáruházból is lehet víztisztító berendezést rendelni, de pont ezért nagy a csalódás veszélye is. Részünkről 2007 óta foglalkozunk ivóvíztisztító berendezésekkel, ami ezen e területen nagy előnyt jelent ügyfeleinknek is. Legálisan működő cégként minden rendelés után ÁFÁ-s számlát adunk, ami után természetesen adót fizetünk. Saját ügyfél szolgálati irodát/bemutatótermet és nagy raktárkészletet tartunk fent. Ezzel a háttérrel viszont olyan szolgáltatást tudunk biztosítani minden ügyfelünknek, ami egyedülálló kényelmet jelent számukra.

Szakembereink több médiamegjelenéssel büszkélkedhetnek (M1, Lánchíd Rádió), valamint több szakmai projektet vezetünk. Táplálkozástudományi szakemberekkel együtt valljuk (pl.: Szendi Gábor), hogy a vezetékes csapvíz otthoni tisztítása erősen ajánlott és hasznos.
Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy érthető, egyszerű és ügyfélbarát legyen, üzemeltetésük pedig rendkívül gazdaságos, ami valós hasznot jelent minden felhasználónak.

 

PRÉMIUM ÜGYFÉLTÁMOGATÓ RENDSZER

A munkánk nem ér véget a víztisztító berendezés kiszállításakor. 
Ezt támassza alá, hogy folyamatos ügyfél szolgálatot tartunk fenn, amit minden ügyfelünknek jelentős könnyedséget és biztonságot jelent.
Legyen az akár beszerelési/karbantartási művelet, felkészült telefonos ügyfél szolgálatunk hathatós segítséget nyújt.
Keressen minket irodánkban (1183. Budapest, Gyömrői út 89.), vagy a 06/30-901-7656-os telefonszámon munkaidőben.

 

SAJÁT SZERVIZ ÉS TECHNIKUS GÁRDA / GARANCIA

A víztisztító berendezések esetleges fellépő hibáját saját szervizünkben oldjuk meg. A megnövelt és folyamatosan megujúló garanciaidőnk alatt ügyfeleinknek 0.-Forintjába kerül a bevizsgálás és hibaelhárítási munkadíj, valamint a csere alkatrész is. Ingyenesen végezzük (futárszolgálattal) a hibás termék oda-vissza szállítását is. 

 

 

SZŰRŐBETÉT FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Nem kell észben tartanod, hogy mikor kell a víztisztító berendezésedben szűrőbetétet cserélned. Erre egy komplett rendszer üzemeltetünk, ami a becsült (és bevált) időpontban figyelmeztetést küld emailben és SMS-ben is.

Amennyiben betartod az általunk megadott szűrőbetét cserélési periódusokat (évente) és tőlünk rendeled meg az eredeti szűrőbetéteket, akkor folyamatosan meghoszabodik a víztisztító berendezésed garanciaideje.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Ha már víztisztítót rendelsz otthonra, akkor fontos, hogy hosszútávon és biztonságosan tudd üzemeltetni. Mi csak olyan berendezéseket kínálunk már 10. éve, amelyek beváltak és bizonyítottak. 
A kiváló minőség és vízszűrés mellé a garantált és folyamatos alkatrész és szűrőbetét ellátottságot is biztosítjuk, pénz visszafizetési garancia mellett, amennyiben ezt mégsem tudnák teljesíteni.
Ez a professzionális háttér nagy nyugalmat biztosít ügyfeleink számára.

 

 

 

Erre a berendezésre 5 év kiterjesztett garanciát biztosítunk.

Ez azt jelenti, hogy megszokott 1-2 év helyett 5 évig garanciát vállalunk. A garanciális ellátást budapesti szervizünkbe végezzük. A megnövelt garancia kizárólag lakossági igénybevétel és felhasználás esetén érvényes.
A garancia feltétele, hogy nálunk rendelje meg legalább évente egyszer (erről időzített email értesítést küldünk) a szükséges szűrőbetéteket.
Nem tőlünk rendelt szűrőbetétek/alkatrészek alkalmazásával a garancia érvényét veszti!

.

Kapacitás 6000 liter

Paraméterek

Kapacitás 6000 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!