Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

PurePro M500 és PurePro M800 ozmózis víztisztító bemutatása

Ezek az ozmózis víztisztító berendezések "M" szériás szűrőbetéttel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy nem a megszokott dupla "O" gyűrős, lecsavarható szűrőházban helyezkedik el a kivehető 10"-os szűrőbetét, hanem patronos kivitelben. Tehát nincs szűrőház az előszűrőknél, hanem vízszűrő patron, ami 1/4"-os (háztartási ivóvíztisztításban megszokott) illeszkedési mérettel rendelkezik. Ennél a fajta ozmózis víztisztítóknál is kapható nyomáslesegítős modell is. Amennyiben nem vagyunk biztosan a víznyomásban, akkor ez a fajta modell vásárlása ajánlott.

 

Az "M" szériás ozmózis víztisztítók előnye

Ezek az ozmózis víztisztító berendezések a standard PurePro 105/106-os modellekhez képest 2 fő előnnyel rendelkeznek.

  1. A könnyen cserélhető előszűrők. A patronos kivitelnek köszönhetően nem kell a szűrőházakat lecsavarni és abból a szűrőbetétet kivenni, illetve a szűrőházat elmosni. Csak kicsavarjuk a használt előszűrőt, majd becsavarjuk az új szűrőbetétet. Ezzel az "M" szériás víztisztítók előszűrők cseréje készen is van.
  2. Esztétikusabb megjelenés. Ez az előny az ozmózis víztisztítóknál nem fő érv, de igaz.

Az ötlépcsős szűrés lépcsői:

  1. 5 mikronos előszűrés
  2. GAC aktívszén szűrő
  3. 1 mikronos szűrő
  4. 50 GPD-s ozmózis membrán
  5. aktívszén utószűrő

 

PurePro M500 ozmózis víztisztító

Stabil műanyag vázon áll, nem a PurePro 105/106-nál megszokott 3 előszűrő lábon. Ez által olyan helyekre is alkalmazható  ahol nem teljesen kiegyenlítettek a telepítési viszonyok. Amennyiben előfordul, hogy sokszor változtatjuk az ozmózis víztisztító helyét (mert például 2 vagy több ingatlanban is használjuk) ez a berendezés ajánlott. Nyitott felépítésének köszönhetően könnyedén és kor

purepro m500 ozmózis víztisztító

látlan számban bővíthető kiegészítő betétekkel, illetve UV sterilizáló lámpával. A szűrőbetétek vízszintesen, esztétikusan vannak elrendezve. A tartóváz oldalán gyors csatlakozós illesztések könnyítik meg a víztisztító csatlakoztatását.Amennyiben nem áll rendelkezésünkre minimum 3 BAR vezetékes víznyomás, akkor a PurePro M500P ozmózis víztisztító nyomásrásegítős modellt ajánlott választani. Az M500-as víztisztító is víztartályos berendezés, tehát hiba mobilisabb a szűrőegység felépítése, de számolnunk kell a víztartállyal is.

 

PurePro M800 ozmózis víztisztító

Dobozos ozmózis víztisztító. Ezt a fajta víztisztítót kínálja a legtöbb direkt marketinges víztisztító ügynök. Esztétikus megjelenés, hiszen egy zárt műanyag dobozban kapnak helyet a szűrőegységek. A zárt dobozos kivitel részlegesen határt szab a tovább fejleszthetőségnek, de 2 darab kiegészítő betét elhelyezhető benne. Amennyiben több kiegészítő lehetőséget is kívánunk felhelyezni, azok a műanyag házon kívül kaphatnak helyet.

purepro m800  ozmózis víztisztító

Amennyiben nem áll rendelkezésünkre minimum 3 BAR vezetékes víznyomás, akkor a PurePro M800P ozmózis víztisztító nyomásrásegítős modellt ajánlott választani.

A műanyag doboz oldalán található gyors csatlakozók egyszerű megoldást biztosítanak a berendezés csatlakoztatására. Esztétikus megjelenése és a szűrőket tartalmazó doboz lehetővé teszi, hogy akár a falra is felszereljük. Ez akkor lehet érdekes, ha a rendelkezésünkre álló hely nagyon kicsi. Mivel esztétikus megjelenésű ezért a falra történő rögzítése nem rombolja a konyhánk összképét. Ebben az estben csak a víztartály elhelyezését kell megoldanunk. A dobozos szűrőrész és a víztartály közötti távolság lehet akár 6 méter, így az elhelyezés könnyedén megoldható.

 

víztisztító és vízszűrő webáruház

Amennyiben érdeklik a bejegyzésben szereplő víztisztító termékek, látogasson el az alábbi linken található webáruházunka:

Ozmózis víztisztítók

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog