Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
299.900 Ft

Quell TRINITY 600 fordított ozmózis (QTR600RO)

Ár:
299.900 Ft
Kapható választék:
Budapesti beszerelés:
  • Egyszerű, modern, tartály nélküli kialakítás
  • Kis helyigény
  • Alacsony víznyomással is működik
  • A szűrt víz azonnal és korlátlan mennyiségben elérhető
  • Minimális szennyvíz keletkezése
  • Figyelmeztetés a szűrőcsere szükségességére
  • Megfizethető, hosszú élettartamú szűrők
  • Egyszerű szűrőcsere
  • Speciális szűrőfészkek, amelyek megakadályozzák a vízszivárgást szűrőcsere közben
  • Könnyű beszerelés
.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

A szűrőegység méretének (25x25x45 cm) köszönhetően minimális a helyigénye, így bárhol könnyedén elhelyezhető. A szűrőbetéteket az elülső mágneses burkolaton keresztül lehet cserélni, ezáltal a karbantartása is rendkívül egyszerű.

Egyszerű, modern és tartály nélküli kialakítása minimalista dizájnt kölcsönöz otthonodnak. A kis helyigény hozzájárul a praktikus megoldásokhoz és a funkcionális elrendezéshez. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan működik, így a magas emeleten lakók és az alacsony nyomású vízszolgáltatással rendelkezők is élvezhetik előnyeit.
A Quell TRINITY víztisztítóval szűrt víz azonnal és korlátlan mennyiségben elérhető, így mindig friss és tiszta ivóvíz áll rendelkezésre. A minimális szennyvíz keletkezése környezetbarát megoldást nyújt a víztisztítás során. A szűrőcsere szükségességére vonatkozó figyelmeztetés a karbantartás magas szintjét biztosítja, és a szűrők megfelelően működnek.
Megfizethető, hosszú élettartamú szűrőket használ, amelyek jelentős megtakarítást jelentenek hosszú távon. Az egyszerű szűrőcsere biztosítja az egyszerű és hatékony karbantartást. A speciális szűrőfészkek megakadályozzák a vízszivárgást szűrőcsere közben, ami növeli a használat biztonságát és kényelmét. 

Modern, tartály nélküli kialakítás szivattyúval és közvetlen áramlással

Amennyiben a Quell TRINITY 600 készüléket választja, nem kell várnia míg a tartály megtelik vízzel. A magas, 2500 l/ nap átfolyási képességének köszönhetően azonnal és korlátlanul juthat tiszta vízhez. A beépített csendes mágneses szivattyú megfelelő víznyomást biztosít a rendkívül hatékony szűréshez, még akkor is, ha a víznyomás alacsony otthonában.

Kiváló vízminőség hihetetlen hatékonysággal

A vízszűrési folyamat egyszerűsítésével az ozmotikus membrán öblítésékor minimális mennyiségű szennyvíz (koncentrátum) keletkezik a hagyományos fordított ozmózishoz képest, így ez az egyik leghatékonyabb fordított ozmózis rendszer.

Intelligens felügyelet, amely jelzi a szűrőcsere szükségességét

A készülék egy LED fénnyel ellátott “okos” csapteleppel rendelkezik, amely figyelmeztet a vízminőség romlására, így ellenőrizheti, hogy szükséges-e a szűrőcsere. A rendszer mindegyik szűrőt külön jelzi, így csak azt kell cserélni, amelyiket valóban szükséges.

Amennyiben olyan vízszűrési megoldást keres, amelyet csak a fordított ozmózis nyújthat Önnek és szeretne helyet megtakarítani, akkor a Quell TRINITY 600 tartály nélküli rendszer ideális otthonába. Könnyen telepíthető, karbantartható és ami a legfontosabb, hatékonyabb, mint a legtöbb más fordított ozmózis szűrőrendszer.

.

méretek 25x25x45 cm
A szűrőcsere szükségességének figyelmen kívül hagyása a szűrést megbízhatatlanná teheti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!