Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
99.900 Ft

Quell UnderSink pult alatti vízszűrő csapteleppel

Ár:
99.900 Ft
Kapható választék:
Budapesti beszerelés:

A letisztult és kompakt kialakítású Quell pult alatti szűrőegység kényelmes, minimális helyigényű szűrési megoldást biztosít otthonában. Az eszköz egy csapból és egy a pult alá szerelhető szűrőberendezésből áll, így bármelyik konyhába kiválóan illeszkedik. A csomag tartalmazza a berendezés telepítéséhez szükséges összes alkatrészt, beleértve a háromutas szelepet is.

A Quell kétlépcsős szűrőberendezések a Disruptor™ szűrési technológiának köszönhetően sokkal több szennyeződést képesek eltávolítani a vízből, mint más szűrőegységek.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

Kompakt kialakítás - A Quell pult alatti szűrőegység minimális helyet foglal el a mosogató alatt akonyhában. Egyszerű telepítés - A csomagban minden olyan alkatrész megtalálható, amely szükséges a telepítéshez. Kiváló minőségű szűrés - A Quell kétlépcsős szűrőberendezése hatékonyan eltávolítja a vízből a szennyeződéseket, így garantálva a tiszta és egészséges ivóvíz fogyasztását. Alacsony karbantartási költségek- A szűrőbetét egyszerűen cserélhető, és nem igényel nagy karbantartási költséget. Energiahatékony működés - A berendezés nem igényel áramforrást, és csak akkor működik, amikor szükséges. Vagyis energiahatékony.

Kétlépcsős szűrés

A víztisztító egység két szűrő kombinációjával működik: aktív szénszűrő (CarbonBlock) / PP üledékszűrő és Disruptor ™ szűrő, amelyek segítségével gyakorlatilag tökéletes szűrt vizet kapunk. A Quell szűrőberendezés eltávolítja a vízből az összes nem kívánatos szennyeződést, mint például baktériumok, paraziták, vírusok, mikroorganizmusok, nehézfémek, klór, gyógyszer maradványok vagy mikroplasztikák, megszünteti a kellemetlen szagokat és javítja a víz ízét, azonban nem távolítja el az ásványi anyagokat. A szűrési folyamathoz nincs szükség magas nyomásra, áramra vagy vegyszerekre, így a vízhez semmilyen anyag nem kerül hozzáadásra.

Disruptor™ szűrési technológia napjainkban az egyik leghatékonyabb a piacon elérhető technológiák közül. Az elektroadszorpciós eljárásnak köszönhetően, nem csak megszűri, hanem ártalmatlanítja is a szerves szennyezőanyagokat. Ez idáig a Disruptor ™ szűrési technológiát kizárólag a NASA alkalmazta.

.

Kétlépcsős szűrés Disruptor szűrő és CarbonBlock (aktív szénszűrő) vagy PP üledékszűrő
Egyszerű és gyors szűrőbetét csere
Szűrőbetét kapacitás kb. 3,000 l (a víz minőségétől függően)
Szűrőbetét élettartama 6 hónap
Optimális víznyomás 100-400 kPa
A rendszer csak 4-38 °C hőmérsékletű vizet tud megszűrni. NE használjon forró vizet!
100 %-ban újrahasznosítható (kivétel a szűrőbetét)
Méretei 21 x 31 x 10,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!