Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sajnálatos megtévesztések a víztisztítós szakmában

A szkeptikusok minden víztisztítókkal kapcsolatos negatívumot úgy könyvelnek el, hogy az az egész szakmára igaz és megkérdőjelezik magának a háztartási víztisztításnak is a létjogosultságát. Renitensek és félrevezetések (mi több svindlik) minden iparágban vannak. A háztartási víztisztítás miért lenne ez alól kivétel. Bizony itt is vannak olyan cégek, akik az érdeklődők tudatlanságát használják ki, viszont nagyon hangzatos jellemzőkkel (és felesleges kiegészítőkkel) ruházzák fel az általuk kínált víztisztító rendszereket.

A víztisztító rendszerek építése nagyon egyszerű dolog, ha ért hozzá az ember. Szakbarbárként hajlamosak feltételezni, hogy minél több felesleges kütyüvel telepakolva a berendezés sokkal kelendőbb lesz. Lassan már toronyórát is szerelnek szerencsétlen víztisztító rendszerekre és arról akarják meggyőzni a leendő vásárlókat, hogy az milyen hasznos a működésre, vagy a víz minőségére.

Sajnos nem tudunk minden svindler weboldalt felderíteni, de nem is célunk más cégek marketingnek nevezett, ám attól fényévekre lévő félrevezetéseit feltárni. Ez nem a mi dolgunk, hanem az illetékes hatóságoké esetleges bejelentések alapján.
A mi feladatunk (amit már hosszú évek óta egyedülállóként végzünk) az, hogy olyan megoldásokat mutassunk be a háztartási víztisztítás és a víztisztító rendszerek után érdeklődőknek, amelyek valóban működnek és túlmutatnak a tucatválasztékon.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog