Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Ár:
35.600 Ft
19.990 Ft
Kedvezmény: 44%

SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító berendezés

Ár:
35.600 Ft
19.990 Ft
Kedvezmény: 44%
Gyártó: Sparta Aqua
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. augusztus 21.

Egyszerűen bármely standard mosogató csapra szerelhető ivóvíztisztító kis berendezés kerámia betéttel és aktívszén töltettel.

 

 

.

Leírás és Paraméterek

Kettő az egyben technológiájának köszönhetően, még nagy mechanikai ls vegyi szennyeződések esetében is magabiztosan használható.

 1. 0.5 mikronos kerámia, ami teljes mértékben eltávolítja a mechanikus szennyeződések jelentős részét. Ez a szűrési finomság általában csak nagyobb, ivóvíztisztító rendszerek esetében áll rendelkezésre, így nagy hatékonysággal távolítha el a baktériumokat is a vezetékes csapvízből. Használatával enyhe vízlágyítás is elérhető, ami kellemessé teszi a tisztított ivóvíz ízét.
   
 2. Aktívszén töltet az ivóvíztisztítás klasszikusa. Általában minden vízszűrő rendszer tartalmaz aktívszenet, hiszen nagy hatékonysággal biztosít vegyi szűrést. Ez által a könnyedén megszűri a vezetékes csapvízből a klórt és rákkeltő vegyületeit (trihalometánok), valamint a nehézfémeket bizonyos mértékben.

Előnye a többi hasonló csapra szerelhető ivóvíztisztító berendezéssel szemben:

 • Nem átlátszó szűrőház
  Az UV sugárzás sok esetben ronthatja a víztisztító/szűrőbetét teljesítményét. Ebben a víztisztító berendezésben már az elején gondoskodtunk a tökéletes UV védelemről.
 • Kompakt és egyben elegáns kivitel
  A legtöbb csapra szerelhető víztisztító berendezés ormótlan és viszonylag sok helyet foglal el a mosogató mellett. A SPARTACI CERAMIC víztisztító esztétikus megjelenés mellett, kevesebb helyet fogal el mint a többi hasonló berednezés. Valamint bármely konyha elegáns megjelenését fokozza.
 • Teljesen csepegés mentes kialakítás
  Speciális illeszkedés és rögzítés a szűrőfedés és a bázisrész között. 
 • Kerámia és aktívszenes duo szűrés egy betéttel
  Telán ez a legfontosabb és leg egyedibb ebben a víztisztítóban. 0,5 mikronos résméret vetekszik a némely nagyobb rendszer hatékonyságával, ami a kerámia burkolatnak köszönhető. Ezen áthaladva a víz megtisztúl az összes mechanikai szennyeződéstől és a baktériuoktól is. Ez után a hatékony aktívszenes réteg végez vegyi tisztítást, aminek hatására a vezetékes csapvíz finom és egészséges lesz.
 • Egyértelmű szűrőbetét csere 
  Csak egyféle képpen lehetséges a szűrőbetétet kicserélni. Ez a módszer egyszerű és gyors, bárki számára könnyen megoldható.
 • Regenerálható (letisztítható) kerámia burok
  Ennek akkor fogja nagy hasznát venni, ha a vezetékes csapvíz nagyon szennyezett mechanikailag. A szűrőbetét kicsavarása után csak folyó víz alatt törölje át és máris indúl a mechanikai szűrés az elejéről.
.

 

CSOMAG TARTALMA víztisztító beredndezés szűrőbetéttel, szűrőház kulcs, útváltó szelep, csővezeték
Szűrési résméret 0,5 mikron
Szűrési anyagok ultrafilter kerámia + aktívszén
Víznyomás 1-7 BAR
Áramlás sebesség max 120 liter/óra
Alkalamazási hőmérséklet 5-45 celsius
Illesztés útváltó szelep
Méret 100*320mm
Bemeneti víz minőség vezetékes csapvíz

FELSZERELÉS/ÜZEMELTETÉS

A SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító kisberendezés csatlakozás (útváltó szelep) a meglévő mosogatócsapra kerül felhelyezésre. Bármely átalános mosogatócsapra (22/24) könnyedén felhelyezhető, akár belső, akár külső menetes is az. Az belső/külső menetes átalakításhoz adaptert mellékelünk a dobozban.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kapcsolódó termékek