Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.

zuhanyszűrő + cserebetét

SPARTACO
24.500 Ft
19.990 Ft
Kedvezmény: 18%
A csomag tartalma:
SPARTACO WHITE10 többrétegúű zuhanyszűrő
cserebetét.
(1)
Egyedülálló garancia
Egyedülálló garancia
Termékeinkre folyamatos garanciár vállalunk
Saját szervíz háttér
Saját szervíz háttér
Meghibásodott berendezéseket saját szervizünkben javitjuk
Maximális biztonság
Maximális biztonság
Már 2007 óta a víztisztításban
24.500 Ft
19.990 Ft
Kedvezmény: 18%

Leírás és Paraméterek

Ez egy olyan zuhanyszűrő, amit a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell szerelni. A szűrőbetéten áthaladó vizet megtisztítja. A szűrőbetétben lévő KDF töltet szűrésének hatékonyságát az alábbi anyagok segítik: aktívszén.  A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. A zuhanyszűrőt szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyedén kicserélhető, ha az elhasználódott. Különösebb karbantartást a zuhanyszűrő nem igényel. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető. Szűrőbetét kapacitása: a  zuhanyszűrő maximum 48.000 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. Ez gyakorlatilag évenkénti vízszűrőbetétcserét jelent családonként, természetesen a felhasznált víz mennyiségének és minőségének függvényében. Megszűri a vezetékes csapvízben általában megtalálható káros anyagokat, illetve azokat a szennyeződéseket, amelyek testünkkel való érintkezés elkerülendő.

A zuhanyszűrő felszerelés pár perc

A zuhanyszűrő szűrőbetét felépítése

 1. NAGY SŰRŰSÉGŰ ROZSDAMENTES HÁLÓ
  Ez a csőhálózatból esetlegesen leváló, de még mindig nagyon apró (mikronos) keresztmetszetszerű lebegő anyagok ellen véd.
   
 2. PP PAMUT RÉTEG
  A mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.
   
 3. MINERALIZÁLT GOLYÓK
  Javíthatja az immunitást, megelőzheti a bőrbetegségeket.
   
 4. KERÁMIA GOLYÓK
  A gyors folyású patakok kövei között futó víz energiaszintjét és rácsszerkezetét adja vissza a vezetékes víznek. Az energetizált élő vizet strukturált víznek nevezzük. A kerámiagolyók által kibocsátott infravörös fény megrezegteti a részecskéket, felbontja a hidrogén kötéseket (H-O), csökkenti a klaszterek méretét, oxigéndús lesz a víz és a nagyobb vibráció által nő energiaszintje. Az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabad gyököket.

   
 5. LÚGOSÍTÓ GOLYÓK
  Feladata a víz kémhatásának lúgos irányba történő eltolása, továbbá a víz antioxidációs (ORP) szintjének javítása.

   
 6. MAIFAN KŐ RÉTEG
  A Maifan kő összetett ásványi anyag, gyakran alkalmazzák a gyógyászat területén is. Általános ásványi anyagokon (K, Na, Ca, Mg, P,) túl tartalmazza még az alábbi anyagokat: Si, Al, Fe, Zn, Cu, Mo, Se. A maifan kő segíti a víz megfelelő pH-értékének beállítását, biológiai "tevékenységét" és mineralizált (ásványi anyag) minőségét. A Maifan kő továbbá kiold aminosavat is, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. A Maifan kőből vízbe oldódó ionizált ásványi anyagok és más elemek könnyen felszívódnak a szervezetbe.

   
 7. KALCIUM-SZULFIT
  A kalcium-szulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

   
 8. KDF-55
  KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával  a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet.

   
 9. KÓKUSZ AKTÍV SZÉN
  Az aktívszén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolaj származékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágya származékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

   
 10. PP PAMUT RÉTEG
  A mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

   
.

Kapacitás maximum 48000 liter
Csatlakozás 1/2"

Paraméterek

Kapacitás maximum 48000 liter
Csatlakozás 1/2"

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2019. 08. 21.
Meglepően könnyű felszerelni , és nagyon jól mutat . A sok zuhany utáni viszketés el is múlt már . Ajánlom mindenkinek!