Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü

Tartályos ozmózis készülék

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legmodernebb és legmegbízhatóbb módszerek egyike a víztisztításban. Az ozmózis eljárás során a víz átmegy egy finom szűrőn, amely megtisztítja a vízben található szennyeződésektől és méreganyagoktól. A tartályos rendszer a tisztított víz tárolására is alkalmas, így könnyedén elérhető a tiszta ivóvíz. A berendezések kompakt méretűek és egyszerűen kezelhetőek, ideálisak otthoni használatra és kis irodákban is.

A PurePro EC105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105 háztartási ozmózis víztisztító egy megbízható és tartós berendezés, amely 5 szűrési lépcsővel rendelkezik. A fordított ozmózis technológiája segít eltávolítani a káros anyagokat, így gondoskodva arról, hogy az ivóvíz tiszta és egészséges legyen. Egyszerűen szerelhető a konyhai mosogató alá, és az egész család számára biztosítja az egészséges ivóvizet. Az amerikai PurePro cég minőségi terméke, amely megéri az árát és hosszú távú befektetés a család egészségébe.

Összességében, ha otthoni ivóvíz minősége javítására keres megoldást, akkor a PurePro EC105 ozmózisos víztisztító berendezése az egyik legjobb választás lehet Ön számára. A hatékony tisztítási folyamat, az egészséges és kellemes íz, a kényelmes használat és a takarékos megoldás miatt, az EC105 az egyik legjobb víztisztító berendezés lehet az otthoni vízkezeléshez.

.
89.900 Ft 74.500 Ft
17%

A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. A PurePro RO105 (PP-EC105) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105 háztartási RO (fordított ozmózis) víztisztító egy kiváló minőségű, vékony kialakítású készülék, amelyet a konyhai mosogató alatt lehet felinstallálni. Ez a víztisztító 5 lépéssel működik, és olyan minősített szűrőbetéteket és membránokat tartalmaz, amely biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet. A PurePro ERS105 egy egyszerű, kompakt és higiénikus készülék, amelyet otthoni vízhálózatra lehet kapcsolni. A csomagban 3/8"-os bekötő idom található. Az ozmózis víztisztító az egyik legmodernebb technológia, amely biztosítja, hogy a víz minden olyan anyagtól megtisztuljon, amelyet a hagyományos víztisztító eljárások nem képesek eltávolítani. A PurePro ERS105 egy igen kedvező áron megvásárolható ozmózis víztisztító, amely igényes megjelenése mellett hatékonyan szolgálja ki a háztartás igényeit.

.
99.900 Ft 84.500 Ft
15%

Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800 RO (Fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető és a vízhálózatra csatlakoztatható. Ez egy újgenerációs, kiváló hatásfokú víztisztító berendezés, melynek 5 szűrési lépcsője biztosítja a tiszta és egészséges ivóvíz előállítását. Az amerikai PurePro cég által előállított esztétikus készülék egyszerűbb karbantartással, kisebb helyigénnyel rendelkezik, így ideális választás a háztartások számára. A PurePro M800 "Kompakt" víztisztító pedig szintén konyhai mosogató alá szerelhető, és esztétikus kiszerelése miatt ideális a lakásokban való elhelyezésre. 

.
109.990 Ft 89.500 Ft
19%

A PurePro EC105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben, nyomásfokozó szivattyúval felszerelve. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105P ozmózis víztisztító hagyományos, konyhai mosogató alá szerelhető berendezés, mely a vízhálózatra csatlakoztatva biztosítja az otthoni ivóvíz tisztességes szűrését. Az 5 lépcsős szűrési rendszernek köszönhetően a RO (fordított ozmózis) technológiával működő víztisztító berendezés eltávolítja az ólomot, klórt, nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket a vízből, és biztosítja a tiszta, egészséges ivóvíz fogyasztását. A PurePro RO-105 víztisztító további bővítési lehetőségekkel is rendelkezik.

.
115.500 Ft 104.500 Ft
10%

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A PurePro RO105P (EC105P) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító egy konyhai mosogató alá szerelhető, az otthoni vízhálózatra köthető berendezés. Az egyedi, színterezett váz és a minősített szűrőbetétek mellett a készülék nyomásfokozó szivattyúval is rendelkezik. Az ozmózis membrán rendkívül hatékony technológiának számít a víztisztítási eljárások között, így a PurePro ERS105P egyik legfőbb előnye az, hogy képes ezt a legmodernebb technológiát alkalmazni. Az egyszerű, kompakt és higiénikus kialakítással rendelkező víztisztító.

.
130.000 Ft 109.500 Ft
16%

Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, melyet az amerikai PurePro gyártó állít elő. A termék kompakt méretű, és dizájn dobozban kerül forgalomba. Az M800P víztisztító rendelkezik egy nyomástartóval (nyomáspumpával), mely növeli a rendszer áteresztő képességét és biztosítja a stabil víznyomást. Az előszűrő garnitúra tartalmaz 3 szűrőbetétet, 5 mikronos-, aktív szén-, és 1 mikronos szűrőbetéteket, melyek eltávolítják az iszapokat, a klorinált vegyületeket, a nehézfémeket és a baktériumokat. A PurePro M800P RO víztisztító berendezése garantálja az egészséges, tiszta ivóvíz biztosítását otthoni felhasználásra.

.
145.500 Ft 115.500 Ft
21%

tartályos fordított ozmózis vízszűrő

A tartályos ozmózis vízszűrő kategória legjobb rendszere budapesti és pest megyei folyamatos üzemeltetéssel

Ez egy továbbfejlesztett és optimalizált csomag ajánlat.
Jelentősen nagyobb kapacitású membránnal és egyéb kiegészítő betéttel (pH lúgosító, energetizáló, ezüst+KDF egység) rendelkezik, mint az alap modellek.
A rendszerek szakszerű beszereléséről gondoskodunk, valamint minden éveben elvégezzük a szükséges szűrőbetétek cseréjét a víztisztító rendszer karbantartását. Ez teszi a legkényelmesebb megoldássá ebben a kategóriában. Teljeskörű és folyamatos garanciát vállalunk az általunk üzemeltetett vízszűrő rendszerekre.

 

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.
A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Mielött ezt a tipust választod, feltétlen olvasd el írásunkat "Amit a fordított ozmózis víztisztító berendezésekről tudnod kell" címmel írtunk!
BLOG bejegyzéseink az fordított ozmózis víztisztító berendezésekkel kapcsolatban.