Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
06309017656

TAVASZI AKCIÓ

Van az úgy, hogy a megszokottnál többre vágyunk, nem elég a megszokott alap minőség és tudás. Májusi akciónkban a prémium termékekre helyeztük a hangsúlyt. Ez azt jelenti számodra, hogy akár feláron juthatsz hozzá prémium termékeinkhez.

Ha ivóvíztisztító berendezésen gondolkozol, akkor mindenképpen érdemes a SPARTACO termékkategóriával számolnod, hiszen jóval többet tudnak, mint a kategóriában jelenlévő többi berendezés.

 • CERAMIC asztali ivóvíztisztító, amit könnyedén a mosogatócsapodra szerelhetsz.
  Minden bizonnyal ez a berendezés jelentősen fogja befolyásolni a hazai ivóvíztisztító piacot. 0,5 mikronos kerámiahéjas szűrőbetéttel rendelkezik, ami kókuszhéjból készült aktív szén töltetet tartalmaz. Így hatékonyan szűri meg a megszokott szennyeződéseken felül a baktériumok és vírusokat is. A kerámiabetét résméretének köszönhetően pedig már enyhén lágyítja is az ivóvizet.
   
 • ULTRA beépíthető ivóvíztisztító, ami gyantás vízlágyító egységgel és ultraszűrővel rendelkezik.
  Nagy népszerűségnek örvend ez a kategória, ezért az utóbbi években talán itt történt a legtöbb fejlesztés. Ez a modellünk is a fejlődés része. Ami egyedülálló benne, az az, hogy egy esztétikus dobozban 6 darab vízszűrő egység kapott helyet. A megszokott mechanikus és vegyi szűrő egységeken kívül viszont még találhatunk benne egy gyantás vízlágyító egységet, valamint egy 0,01 mikronos UF szűrőegységet, ami manuális öblítési lehetőséggel rendelkezik. Ez kuriózum a hazai piacon.
   
 • HIDRO ozmózis víztisztító visszajelző panellel és gyors csatlakozással
  Ebben az ozmózis víztisztító berendezésünkben kijavítottunk minden lehetséges hibát. Stabil ménesszelepes (SOLENOID) vezérlés teszi a legbiztonságosabb működésűvé ezt a víztisztítónkat. Érdekesség a visszajelző panel, ahol a szűrőbetétek elméleti szennyezerségi adataik követhetjük nyomon. Nagy könnyebbség a teljesen gyorscsatlakozós szűrőbetét rendszer. 1-2 perc alatt kicserélheti az összes szűrőbetétet membránnal egyűt.
Rendezés:
Nézet:

Amennyiben pedig az egészséges életmód a fontos számodra, akkor a molekuláris hidrogénben gazdagabb ivóvíz biztos sok jó dolgot mond már neked. Ez a kategória nemzetközi kutatásokkal alátámasztott előnyöket biztosíthat azoknak, akik szeretnék megelőzni a betegségek kialakulását, illetve kezelni szeretné azokat. Így hasznos kiegészítője lehet bármely kúrának, illetve a mindennapoknak.
Berendezéseinkkel rendkívül gazdaságosan tudsz otthonodban (vagy akár út közben) molekuláris hidrogénben gazdagabb ivóvizet készíteni.

Feliratkozás