Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Ultraszűrő ivóvíztisztító + ingyenes beszerelés

Ultraszűrős víztisztító 5 fázisban tisztítja a vizet.

Fenntartási költség: 29500.-Ft/év (általánydíj)

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

Extravékony kialakításának köszönhetően a legkisebb helyekre is be tudjuk helyezni.

Beszerelést automatikusan biztosítunk a berendezéshez, így a felhasználónak már ezzel nem kell bajlódnia. (a beszerelés pontos időpontját a beszerelést végző szakember egyezteti le)

A szűrőbetét cseréket általánydíjas karbantartás keretében, évente végezzük a beszereléstől számított minden évforduló napján (+/-10nap). Ennek alap ára 29.500.-Ft/év, ami tartalmazza a szükséges szűrőbetétek árát, a kiszállási és munkadíjat is. Az aktuális karbantartással kapcsolatban mi keressük telefonon és egyeztetjük a munkavégzés pontos időpontját.

Garancia és jótállás: Erre a berendezésre egyedülálló és teljeskörű garanciát biztosítunk.
Mivel folyamatosan mi végezzük a berendezés karbantartását (évente egyszer) ezért ingyenesen kivonuló szervizszolgáltatást is biztosítunk a folyamatos és megbízható üzemeltetés érdekében. Ez annyit jelent, hogy bármely rendeltetésszerű használat mellett fellépő problémát ingyenesen hárítunk el. Sem kiszállási díjat, sem pedig a csere alkatrész árát nem kell kifizetnie a felhasználónak. Ezt természetesen csak akkor tudjuk garantálni, ha minden tervezett karbantartást elvégeztünk a berendezésen.

Ezeket a szennyeződéseket távolítja el a vezetékes csapvízből: Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot) is. ​A kapilláris ultraszűrő kiszűr akár 0,01 mikron méretű részecskéket, többek között a baktériumokat, algákat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat, egyes vírusokat, spórákat, kriptosporidiumokat, és fémrészecskéket (pl.: rozsda, ólom, stb.) is eltávolítja a vízből.

A víztisztító rendszer felépítése: 5 lépcsős vízszűrő egységek konzolra szerelve, csaptelep és beszerelési tarozékok.

Az 5 lépcsős szűrési fázis felépítése: 5 mikronos PP előszűrő, GAC aktívszén előszűrő, 1 mikronos PP előszűrő, ultraszűrő membrán (0,01 mikron), aktívszén utószűrő.

A felhasznált vizuális anyag illusztráció!

.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!