Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
4.500 Ft
Termék címkék: útváltó csap

Útváltó szelep asztali víztisztítókhoz

Ár:
4.500 Ft
Kapható választék:
Cső csatlakozás mérete:

Az útváltó szelep a pultra helyezhető, asztali víztisztítókhoz ajánlott.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás és Paraméterek

 A szelepet a konyhai csap végére kell rácsavarni, és mindössze a kis fekete kart kell elfordítani attól függően, hogy szűrt tiszta, vagy szűretlen csapvizet szeretne engedni. Mindössze egyszer kell csatlakoztatni, nem kell állandóan fel-és le csavargatni.

Anyaga: krómozott fém (sárgaréz) + műanyag kar

Cső csatlakozás mérete: 1/4" vagy 3/8" (utóbbi vásárlása esetén, kérjük, alul az "Elérhető opciók"-nál válassza ki ezt a méretet).

Leírás: A útváltó szelepet a konyhai csap végére kell rácsavarni (a konyhai csap perlátorának levétele után), és mindössze a kis fekete kart kell elfordítani attól függően, hogy tisztított, vagy szűretlen csapvizet szeretne kiengedni. Alkalmazása lehetősvé teszi, hogy cak egyszer kell csatlakoztatni, nem kell állandóan fel-és le csavargatni.

.

Felhasználás 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 05.
Jó minőségű útváltónak tűnik, a kiszállítás gyors volt, a víztisztító csöve kisebb átmérőjű, de sikerült megoldani a dolgot.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 08.
nem ugyanolyan a csatlakozója, mint annak a készüléknek, amit vettem korábban (az csavaros volt), de használható.