Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
59.500 Ft

UV lámpa készlet, nagyteljesítményű, UV-601, 25W PHILIPS, 6GPM

Ár:
59.500 Ft
Nagyteljesítményű UV lámpa készlet háztartási alkalmazásokhoz (pl. családi ház teljes vízellátásának megtisztításához), központi sterilizálásra. A 25W teljesítményével kiválóan alkalmas háztartások (családi házak) vizének fertőtlenítésére..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az UV lámpa feladata: a víz sterilizálása. Az UV lámpa semlegesíti a vírusok és baktériumok 99,9%-át. Fúrt kutak vizének háztartási víztisztítóval történő kezelése esetén használata még akkor is elhagyhatatlan, ha a vízvizsgálat során kiderült, hogy nincs jelen a vízben semmilyen kórokozó, ugyanis a kutak idő közben elfertőződhetnek! Alkalmazzon kútvíz esetén mindig UV lámpát!

UV (ultraibolya) sugárzásról röviden:

Az ultraibolya sugárzás elektromágneses sugárzás, mely a természetes napfény spektrumában található meg. Meghatározott hullámhossz tartományban az ultraibolya sugárzás erős fertőtlenítő hatással rendelkezik. A fertőtlenítésre használt kisnyomású higanygőzlámpák teljesítménymaximuma 254 nm. Ez a fajta fertőtlenítés nem kémiai, hanem fizikai úton hatástalanítja a mikroorganizmusokat. Az UV sugárzással történő fertőtlenítés során nem képződnek egészségre ártalmas melléktermékek. A fertőtlenítés hatékonysága nem függ a kezelésre kerülő víz pH értékétől.

A készlet az alábbiakat tartalmazza: 1 db UV lámpa izzó (25W), 1 db kvarc üvegbura, rozsdamentes acél (304ss) lámpatest, DC adapter (működés/hibajelző LED+hangriasztás), 2,5" méretű rögzítő bilincs (2 db), 1/2" méretű, külsőmenetes csatlakozó idom (2 db), tömítő "O"-gyűrű (2 db).

Felszerelése: egyszerű, szakértelmet nem igényel. A falra rögzítéséhez és a rendszerbe iktatásához szükséges csatlakozókat a szett tartalmazza. FONTOS! Az UV-lámpa adapterét NE helyezze a más készülék (pl. nyomásfokozó szivattyú) adapterének közelébe! Ellenkező esetben az adapterek meghibásodhatnak. Minimális távolság a 2 adapter között: 20-30 cm.

 

Sterilizálás hatékonysága (UV lámpa izzó névleges élettartama): folyamatos működtetés esetén 12 hónap (9.000 üzemóra).
FIGYELEM! Az UV lámpa izzó elhasználódása szemmel nem látható jelenség, mivel csak a sugárzás hullámhossza változik meg (csökken). Ekkor az UV lámpa izzó még világít, de az UV sugárzás hatékonysága, azaz a sterilizálás mértéke jelentősen lecsökken.

 

Egyéb jellemzők:

  • UV-lámpa működését jelző LED  lámpa
  • Rozsdamentes acél (304ss) reaktorkamra
.

Javasolt UV lámpa izzó csere évente.
Javasolt max. térfogatáram (átfolyás mértéke) a hatékony sterilizálás érdekében hálózati, tiszta csapvíz esetén 6 GPM / 24 LPM (kb. 1,44 m3/óra).
Max. üzemi nyomás 8,6 bar (125 psi)
Csatlakozási méretek 1/2"x1/2" (16mm) / belsőmenet (NPT).
Méretek hosszúság - 595 mm, átmérő - 63,5 mm (2,5")
Feszültség 220V/50Hz
Power, W 25W
Vízáramlás, köb.m 1,1
Zavarosság KEVESEBB MINT 0,1NTU
Üzemi hőmérséklet, C 10-60 C között
Működő TDS, ppm 2000 ppm-ig
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!