Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Víztisztító választó

 

Víztisztító és vízszűrő berendezések egyszerüen és gyorsan!

 

víztisztító

Víztisztító berendezések elérhető áron. A kristálytiszta ivóvízhez Önnek is joga van. A háztartási víztisztítás már nem luxus és a legkevésbé kiváltság.

 

 

Az alábbi ivóvíztisztító kategóriák közül választva a saját otthonában élvezheti a jövőben a valóban tiszta egészséges víz utánozhatatlan hatását. Csak a tiszta víz elég jó minőségű ahoz, hogy azt megigyuk és főzzünk belőle.

 

 

 

Asztali víztisztító:

a legkedvezöbb árú víztitó megoldás. Könnyen felhelyezhető az univerzális átalakítóinak köszönhetően. Rendkívül alacsony szűrőbetét költség. Ideális a vezetékes csapvíz klótrmnetesítésére és lebegöanyag eltávolítására. 6000 liter víz megtisztításáára alkamas víztisztító szűrőbetétek.

 

Egyéb víztisztító:

a PurePro S szériás víztisztító berendezés konyhai pult alá szerelhetó víztisztító, saját csappal.

 

Ozmózis víztisztító:

a legkorszerübb háztartási víztisztító berendezés. 95-98%-os szűrési hatékonyságának köszönhetően kristálytiszta ivóvízet állít elő szinte a legszenyezetebb vízből is. Beszerelés általában konyhai pult alá. Ozmózis víztisztító berendezésből kétfalyta főtipust kínálunk. Tartályos víztisztító, illetve tartály nélküli átfolyós víztisztító berendezést, ami a víztisztító berendezések prémium technológiáját képviseli. Az általunk forgalmazott PurePro ozmózis víztisztító berendezésekre 3 év garanciát vállalunk. Ozmózis víztisztító berendezések nagy elönye a tökéletes vízminőség mellett a sokoldalú bővíthetőség.

Az alábbi ozmózis víztisztító kiegészítő szűrőbetéteket ajánljuk:

 

Lúgosító vízionizátor:

a legegészségesebb oxigéndús lúgos víz előállítására alkalmas víztisztító.

Lúgosító berendezés kiemelt garanciával (3 év!), japán lúgosító ionizáló elktródával. Lúgosító víztisztító kínálatunkban a legnagyobb PurePro lúgosító választékot biztosítja az egészségesebben élni vágyoknak.

 

 

 

Kostóljon Ön is bele a méregmentes ivóvízbe víztisztító berendezéseink segitségével!

Miért cipelné folyton az ásványvizet amikor a csapvíz házhoz jön?

 

Azon gondolkodik, hogy víztisztító megoldást vásárol -nem igaaz?

Akkor a legjobb helyen jár mert

  • raktárkészletről szolgáljuk ki
  • bemutatótermünkben lehetősége van megtekinteni víztisztítóinkat
  • online tanácsadást biztosítunk, hogy Ön a legjobbat választhassa
  • víztisztító berendezéseinket 24 órán belül megkapja
  • országos szakszervíz gondoskodik a precíz beüzemelésről és karbantartásról
  • kiemelt garanciát biztosítunk az általunk beüzemelt ozmózis víztisztító berendezésekre
  • nem csak víztisztító berendezéseket forgalmazunk, hanem alkatrészeket és kiegészítőket is

 

Víztisztítóinkra az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk a megrendelés után:

 

A Spartaco Kft értékesítés utáni szolgáltatás osztályai megoldják mind a sürgős problémákat, mind pedig a karbantartási feladatokat. Ügyfeleink nagyon fontosak a számunkra és úgy érezzük felelősséggel tartozunk azért, hogy termékeink sok éven át értéket és megbízhatóságot közvetítsenek ügyfeleink számára.

 

Víztisztító szervíz

Az ügyfeleinkhez fűződő szoros kapcsolat kiemelkedő fontosságú cégünk számára, mivel tudjuk, milyen fontos a gyors és hozzáértő szerviztámogatás az Ön háztartásának is. Ebben kiszálló technikusaink állnak megrendelőink rendelkezésére. Amennyiben bármilyen probléma lépne fel, vállalatunk segít Önöknek azt megoldani telefonon keresztül, vagy pedig egy szerviztechnikus helyszínre küldése útján.

 

Pótalkatrészek és cserebetétek víztisztító berendezésekhez

A Spartaco Kft garantálja a pótalkatrészek magas szállítási biztonságát. Minden asztali víztisztító és egyéb víztisztító berendezésünkhöz, valamint PurePro USA ozmózis víztisztító rendszereinkhez teljes pótalkatrész kínálatunk garantálja a legbiztonságosabb müködtetést. Prémium minőségű víztisztító szűrőbetét ellátásunk folyamatosan kiváló vízminőséget garantál. Víztisztító cserebetét kínálatunkon kívül folyamatos ellátottságot biztosítunk kiegészítő víztisztító betétekből is. Így az ásványi anyag visszasózás, pH lúgosítás ésvízenergetizálás sem okoz problémát. UV baktericid lámpából is folyamatosan magas színvonalú raktárkészletet biztosítunk.

 

Segítségre van szükségük, vagy kérdéseik vannak?

Nincs annál bosszantóbb mint mikor egy számunkra fontos kérdésben/problémában nem tudunk intézkedni vagy informálódni. Ezért biztosítunk álandó online  expressz segítségnyújtást.

 

 

víztisztító információ

       06/30-901-7656

 

 

 

 

A víztisztító berendezések biztonságot nyújtanak Önnek és családjának. Megtisztítják az ivó és főzővizet a káros anyagoktól, a rákkeltő klórttól és származékaitól, valamint a gyógyszermaradványoktól és hormonoktól, de még az arzéntól is (ozmózis víztisztító esetében). Szinte bármelyik víztisztítási megoldás megfelelö, de biztosan jobb annál mintsem közvetlenül, biztonásgos szűrés nélkül engedni be a vizet a háztartásába. A megtisztított vizet berendezéseink nagyszerüségének köszönhetően további extra tulajdonságokkal tudjuk kiegészíteni. Ozmózis víztisztító berendezések esetében megoldott az ásványi anyag visszasózáspH lúgosításINFRA energetizálás, valamint fúrt kutak esetében ajánlott UV lámpa (baktericid lámpa) használata.

Ha a tiszta szűrt és biztonságos víz nem elég a fenti kiegészítökön kívül akkor az ionizált lúgos, antioxidáns viz a megfelelő. Az vízionizáció tökéletességéről és a legjobb minőségű antioxidáns víz előállításáról prémium minőségűlúgosító vízionizátor berendezéseink gondoskodnak.

Feliratkozás