Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Csapra szerelhető víztisztító

A legegyszerűbb és magas hatékonyságú otthoni ivóvíztisztító rendszer.

Ez az asztali víztisztító tökéletes azok számára, akik tisztább, egészségesebb ivóvizet szeretnének élvezni egyenesen a csapból. Jelentősen csökkenti a klórt és más káros vegyi anyagokat, valamint kiszűri a nagyobb lebegő szilárd anyagokat. Tehát akár családja egészségét szeretné javítani, akár csak élvezhetőbbé szeretné tenni a csapvizet, ez a víztisztító remek választás.

Az asztali, csapra szerelhető ivóvíztisztító jelentősen növeli a vezetékes csapvíz élvezeti értékét, mert jelentős mértékben távolítja el a klór és rákkeltő származékait (trihalometánok). Ezen kívül nagyon aprólékos vízszűrést is végez, ami a 0,5 mikronnál nagyobb lebegőanyagokat eltávolítja.
Felszereléséhez nem szükséges szakértelem, mert akár menetes átalakítói, akár az univerzális rögzítő gyűrűjének köszönhetően szinte bármely konyhai mosogatócsapra felszerelhető.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

 

 

 

Előnye a többi hasonló csapra szerelhető ivóvíztisztító berendezéssel szemben:

 • Nem átlátszó szűrőház
  Az UV sugárzás sok esetben ronthatja a víztisztító/szűrőbetét teljesítményét. Ebben a víztisztító berendezésben már az elején gondoskodtunk a tökéletes UV védelemről.
 • Kompakt és egyben elegáns kivitel
  A legtöbb csapra szerelhető víztisztító berendezés ormótlan és viszonylag sok helyet foglal el a mosogató mellett. Ez a víztisztító esztétikus megjelenés mellett, kevesebb helyet fogal el mint a többi hasonló berednezés. Valamint bármely konyha elegáns megjelenését fokozza.
 • Teljesen csepegés mentes kialakítás
  Speciális illeszkedés és rögzítés a szűrőfedés és a bázisrész között. 
 • Kerámia és aktívszenes duo szűrés egy betéttel
  Telán ez a legfontosabb és leg egyedibb ebben a víztisztítóban. 0,5 mikronos résméret vetekszik a némely nagyobb rendszer hatékonyságával, ami a kerámia burkolatnak köszönhető. Ezen áthaladva a víz megtisztúl az összes mechanikai szennyeződéstől és a baktériumoktól is. Ez után a hatékony aktívszenes réteg végez vegyi tisztítást, aminek hatására a vezetékes csapvíz finom és egészséges lesz.
 • Egyértelmű szűrőbetét csere 
  Csak egyféle képpen lehetséges a szűrőbetétet kicserélni. Ez a módszer egyszerű és gyors, bárki számára könnyen megoldható.
 • Regenerálható (letisztítható) kerámia burok
  Ennek akkor fogja nagy hasznát venni, ha a vezetékes csapvíz nagyon szennyezett mechanikailag. A szűrőbetét kicsavarása után csak folyó víz alatt törölje át és máris indúl a mechanikai szűrés az elejéről.
   

A berendezéseben kb. évente kell szűrőbetétet cserélni (természetesen ez a bemeneti víz minőségétől és mennyiségétől függ) a mellékelt vízszűrőház kulcs segítségével. A csere betétet itt találja>>

A csomag tartalma:

 • asztali ivóvíztisztító kisberendezés
 • szűrőház kulcs
 • szűrőbetét (már benne van a berendezésben használatra  készen)
 • átalakító készlet
.

A felhasznált képek illusztrációk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!