Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
85.500 Ft

Ivóvíz védelmi rendszer - 0

Ár:
85.500 Ft

Ultraszűrő készülék díjmentes beszereléssel

A 0,01 mikronos áteresztő képességű membránnal ellátott rendszer eltávolítja az összes főbb szerves molekulát és mikrobiológiai szennyeződést, valamint a klórt és a klórszármazékokat. Az éves átalány karbantartási díjjal és az élethosszig tartó garanciával pedig biztos lehet benne, hogy víztisztítási igényeiről gondoskodunk.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kiváló minőségű víztisztító rendszert keres otthonába? Ne keressen tovább beépített ultraszűrő egységünknél! Ez a többlépcsős rendszer eltávolítja az összes szennyeződést, amely zavarosságot okozhat a vízben, valamint a káros szerves molekulákat és mikrobiológiai szennyeződéseket. Ráadásul élethosszig tartó garanciával rendelkezik - így biztos lehet benne, hogy nagyszerű ár-érték arányt kap a pénzéért. Az éves átalánykarbantartás azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a macera miatt.

Többlépcsős ultraszűrő készülék ideális megoldás otthoni víztisztításra. A víz zavarosságát okozó anyagokat, mechanikai szennyeződést, homokot, rozsdát, klórt, klór származékokat és a 0,01 mikron áteresztőképességű ultramembránnak köszönhetően minden nagyobb szerves molekulát és mikrobiológiai szennyeződést kiszűr a csapvízből. 

Olyan csúcsminőségű vízszűrőt keres, amelyet könnyű telepíteni és élethosszig tartó garanciával rendelkezik?
Ne keressen tovább a csapra szerelhető vízszűrőnél! Ez az ultraszűrő 0,01 mikronos áteresztő membránnal rendelkezik, amely eltávolítja az összes főbb szerves molekulát, mikrobiológiai szennyeződést, klórt és klórszármazékot. Ráadásul nem kell aggódnia az éves karbantartási díjak miatt - ezek átalánydíjasak és az élethosszig tartó garancia által lefedettek. Ajándékozza meg családját a tiszta, szűrt vízzel még ma!

Ezt a berendezést akkor érdemes választania, ha többlépcsös és nagy hatékonyságú ivóvíztisztító rendszert szeretne, ami ultraszűréssel (0,01 mikron) rendelkezik. Az sem elhanyagolható tény, hogy a legkisebb helyre is beépíthető kompakt kivitelű, így nem kell aggódni az elhelyezése miatt a mosogató pult alatt.

Mit szűr ki a vízből?

  • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat, ún. mechanikai szennyeződéseket (pl. rozsda, homok, iszap...).

  • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

  • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.

  • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot) is.

  • A kapilláris ultraszűrő kiszűr akár 0,01 mikron méretű részecskéket, többek között a baktériumokat, algákat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat, egyes vírusokat, spórákat, kriptosporidiumokat, és fémrészecskéket (pl.: rozsda, ólom, stb.) is eltávolítja a vízből.

Aggódik az ivóvíz minősége miatt, de tanácstalan melyik berendezést válassza?

Megértjük, hogy Ön a legjobbat szeretné biztosítani családja számára, és ebbe beletartozik a tiszta ivóvízhez való hozzáférés is. Ezért olyan rendszereket kínálunk, amely nemcsak megtisztítja a vizet, hanem eltávolítja a káros szennyeződéseket is. Soha többé nem kell aggódnia a baktériumok, vírusok vagy más szennyeződések miatt.
Rendszereinkoptimalizáltak, így nyugodt lehet, hogy ez valóban okos befektetés lesz.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma egy ingyenes konzultációért! Segítünk megtalálni az Ön igényeihez otthonához legmegfelelőbb rendszert.

 
.

Mérete 41 x 34 x 7 cm
Maximális vízhozam 150 l/óra
Megengedett hálózati víznyomás 2-7 bar
Maximális működési hőmérséklet 45°C
Tisztavíz csaptelep van
Nyomáscsökkentő szelep van
Teljeskörű garancia 2 év
A felhasznált képek illusztrációk.

Paraméterek

Mérete 41 x 34 x 7 cm
Maximális vízhozam 150 l/óra
Megengedett hálózati víznyomás 2-7 bar
Maximális működési hőmérséklet 45°C
Tisztavíz csaptelep van
Nyomáscsökkentő szelep van
Teljeskörű garancia 2 év
A felhasznált képek illusztrációk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés