Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

2016-ban változni fogsz?

Most elkezded, vagy vacillálsz még?
Kiválasztottad már az újévi diétádat, edzésterved, táplálék kiegészítőd, vitaminod?

Nem csoda, hogy újév alkalmával rengeteg ember veti bele magát a fittebb és egészségesebb életbe. Ehhez kínálunk most olyan segítséget, amit garantáltan hasznosnak fogsz találni TE is.
Ha már tudod, hogy egészségesebben és fitten fogsz élni az újévben, akkor ne igyál több fertőtlenítőszert (klórt) a vezetékes vízből és ne pazarold a pénzed több palackos vízre. A tisztább mindig jobb, mint a nem tiszta, ezt most TE nagyon kedvező áron élvezni tudod.

Nagykapacitású kétfázisú szűrőegységgel ellátott cseppmentes asztali víztisztítónk segít TÉGED abban, hogy egészségesebben és fittebben élj az újévben. Csak csatlakoztasd a konyhai mosogatócsapra (akár belső, akár külső menetes) és szűrt meg a vezetékes vizet. Az egészségesebb gyakran rosszabb ízű, esetűnken viszont sokkal finomabbá válik a szűrés hatására, mert eltávolítja a kellemetlen ízért és szagért felelős klórt és egyéb lebegő anyagokat az ivóvízből. A két nagyhatékonyságú darab szűrőegység viszont nem szűri viszont ki az ásványi anyagokat, benne tartja azokat.

MOST korlátozott ideig esztétikus EQAU BPA mentes műanyagkulaccsal támogatjuk az újévi fogadalmaidat. Ezt a kulacsot ugyanis bárhova magaddal viheted, legyen az akár munka, vagy szabadidő. Edzés közben sem kell már gyenge minőségű műanyagot szürcsölgetned. Ha az akcióban rendelsz, akkor ingyenesen szállítjuk ki neked ezeket a hasznos termékeket. FIGYELEM! Ezt a nagyszerű ajánlatot csak a készlet erejéig tudjuk tartani, tehát nem kellene a határidő végéig várnod, hogy biztosan jusson neked is.

Tartalomhoz tartozó címkék: landing