Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656

Csapra szerelhető víztisztító berendezés

 

Az asztali, csapra szerelhető víztisztító berendezések a háztartási ivóvíztisztítók belépő kategóriája. Rendkívül kedvező vételár mellet, alacsony üzemeltetési költségek jellemzik ezeket a víztisztító berendezéseket.

Üzembe helyezésük rendkívül egyszerű, hiszen csak a már meglévő mosogatócsapra kell felhelyezni egy útváltó szelep segítségével. Ennek köszönhetően, nem kell fel és le szerelgetni a berendezést, hiszen az útváltó szelep tereli a megtisztítandó vizet a berendezésbe, vagy csak átengedi magán és így például mosogathatunk (ezt a vizet természetesen nem szűri meg).

A kategória legjobb ajánlat a SPARTA WATER kétfázisú szűrőbetéttel szerelt változata, ami hatékonyan távolítja el a klórt és származékait, valamint a mechanikus lebegőanyagokat a vezetékes ivóvízből. Segítségével nagyságrendi javulást érünk el a csapvízzel, hiszen sokkal finomabbá és szagtalanná válik a víz. Kompakt méretei miatt hordozható is, amennyiben erre igény van.

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
15.990 Ft

A legelterjedtebb csapra szerelhető víztisztító berendezésünk. Masszív szűrőház ás stabil fém váltókar a vízirány megváltoztatása céljából. Bármely standard csaptelepre könnyedén felszerelhető, akár külső, akár beleső menetes. Ezüstözött és KDF tartalmú szűrőbetét egyszerre szűri a mechanikus lebegőanyagokat és a klórt, valamint egyéb vegyi szennyeződéseket is.

Raktáron
Gyártó: PurePro USA
19.990 Ft

Könnyedén bármely standard csaptelepre felszerelhető víztisztító berendezés. Két lépcsős vízszűrői aktívszenet és egy mechanikus szűrőbetét tartalmaz. A nagykapacitású szűrőbetéteket egy mozdulattal ki lehet cserélni és még szerszámot sem igényel. Útváltó csapjának köszönhetően nem kell le/fel szerelnie. Hasznos és praktikus konyhai kiegészítő, ami könnyedén elfér a mosogató mellet.

Raktáron

Csalódás előtt ezt jó, ha tudod!


Csak a TE érdekedben hívjuk fel a figyelmet arra, hogy megbízható és erre szakosodott cégtől rendelj magadnak otthonra víztisztítót. Csak Te tudsz ugyanis akkorát csalódni egy megfelelő háttér nélküli kereskedőben, hogy a végén azt mondod, „Bárcsak ne vettem volna víztisztítót!”.
Soha ne higgy el áltudományos félrevezetéseket, amik tisztított víznek gyógyító hatást tulajdonítanak. A tiszta csupán azt jelenti, hogy tiszta!

Ne nehezítsd meg magadnak az életedet, kizárólag szakkereskedéstől rendelj magadnak víztisztítót. Meglepődnél, de a silány minőség és nulla háttér szinte minden esetben drágább, mint hinnéd. Ezt a pluszköltséget pedig TE fogod kifizetni, de nem csak a pénztárcád rovására.
Kerüld el azt a rengeteg vesződséget és feleslegesen elpazarolt időt, amit szűrőbetét, alkatrész, vagy éppen szerviz felkutatásával töltesz. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz már 2007 óta, hogy boldogan használd a víztisztítódat otthon.