Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

SPARTA WATER víztisztító

A legegyszerűbb és ezért a legtöbbet vásárolt víztisztító berendezésünk.
A meglévő csaptelepre kell csatlakoztatni egy útváltó csapocska (szelep) segítségével, ami minden standard 22/24-es, akár belső vagy külső menetes csapteleppel kompatibilis.
Felhelyezése igen egyszerű, ezért még hordozható víztisztítóként is alkalmazható, hiszen maximum 1 perc alatt felszerelhető bármely csaptelepre, akár munkahelyen, nyaralóban, vagy egy utazás alkalmával. Méretei igen kompaktak, így könnyen belefér egy szatyorba, vagy táskába..
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

Nálunk ez alapból jár minden ügyfelünknek.

 

Ugyan több webáruházból is lehet víztisztító berendezést rendelni, de pont ezért nagy a csalódás veszélye is. Részünkről 2007 óta foglalkozunk ivóvíztisztító berendezésekkel, ami ezen e területen nagy előnyt jelent ügyfeleinknek is. Legálisan működő cégként minden rendelés után ÁFÁ-s számlát adunk, ami után természetesen adót fizetünk. Saját ügyfél szolgálati irodát/bemutatótermet és nagy raktárkészletet tartunk fent. Ezzel a háttérrel viszont olyan szolgáltatást tudunk biztosítani minden ügyfelünknek, ami egyedülálló kényelmet jelent számukra.

Szakembereink több médiamegjelenéssel büszkélkedhetnek (M1, Lánchíd Rádió), valamint több szakmai projektet vezetünk. Táplálkozástudományi szakemberekkel együtt valljuk (pl.: Szendi Gábor), hogy a vezetékes csapvíz otthoni tisztítása erősen ajánlott és hasznos.
Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy érthető, egyszerű és ügyfélbarát legyen, üzemeltetésük pedig rendkívül gazdaságos, ami valós hasznot jelent minden felhasználónak.

 

PRÉMIUM ÜGYFÉLTÁMOGATÓ RENDSZER

A munkánk nem ér véget a víztisztító berendezés kiszállításakor. 
Ezt támassza alá, hogy folyamatos ügyfél szolgálatot tartunk fenn, amit minden ügyfelünknek jelentős könnyedséget és biztonságot jelent.
Legyen az akár beszerelési/karbantartási művelet, felkészült telefonos ügyfél szolgálatunk hathatós segítséget nyújt.
Keressen minket irodánkban (1183. Budapest, Gyömrői út 89.), vagy a 06/30-901-7656-os telefonszámon munkaidőben.

 

SAJÁT SZERVIZ ÉS TECHNIKUS GÁRDA / GARANCIA

A víztisztító berendezések esetleges fellépő hibáját saját szervizünkben oldjuk meg. A megnövelt és folyamatosan megujúló garanciaidőnk alatt ügyfeleinknek 0.-Forintjába kerül a bevizsgálás és hibaelhárítási munkadíj, valamint a csere alkatrész is. Ingyenesen végezzük (futárszolgálattal) a hibás termék oda-vissza szállítását is. 

 

 

SZŰRŐBETÉT FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Nem kell észben tartanod, hogy mikor kell a víztisztító berendezésedben szűrőbetétet cserélned. Erre egy komplett rendszer üzemeltetünk, ami a becsült (és bevált) időpontban figyelmeztetést küld emailben és SMS-ben is.

Amennyiben betartod az általunk megadott szűrőbetét cserélési periódusokat (évente) és tőlünk rendeled meg az eredeti szűrőbetéteket, akkor folyamatosan meghoszabodik a víztisztító berendezésed garanciaideje.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Ha már víztisztítót rendelsz otthonra, akkor fontos, hogy hosszútávon és biztonságosan tudd üzemeltetni. Mi csak olyan berendezéseket kínálunk már 10. éve, amelyek beváltak és bizonyítottak. 
A kiváló minőség és vízszűrés mellé a garantált és folyamatos alkatrész és szűrőbetét ellátottságot is biztosítjuk, pénz visszafizetési garancia mellett, amennyiben ezt mégsem tudnák teljesíteni.
Ez a professzionális háttér nagy nyugalmat biztosít ügyfeleink számára.

 

 

.

Asztali víztisztító főbb jellemzői
Szűrőház 10" műanyag, átlátszó (sötétített)
Szűrőbetét 10" aktívszén (GAC) UDF házban
Maximális teljesítmény 200 liter/óra
Méretei, magasság 33 cm, átmérő:12,5 cm
Súlya 1,9 kg
Megengedett hálózati víznyomás 2-6 bar
Útváltó csap krómozott, fém
Tisztavíz csaptelep krómozott, fém
Maximális működési hőmérséklet 45°C

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 16.
szuper
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2018. 09. 28.
Nagyon szeretjük 4 éve használjuk most veszek egy másik lakásba egy újat enélkül nem megyek és nem vagyok hajlandó cipelgetni a flakonos vizeket :). A másik pedig a környezetvédelem mivel nem kell a műanyag palackokat állandóan kidobni ami kitudja hová jut !!!
Be is kellne tiltani már ezeket a műanyag palackos termékeket és mindenkinek áttérni az ilyenfajta környezettudatos megoldásokra, pénztárca kímélő történetekre.
Mindenkinek ajánlom vegye, vigye, használja szuper.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 10.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 27.
Én 3 db-ot vettem,a lányom ki vitte Portugáliába,mert ott él,Magamnak,és a barátnőmnek,is vettem,(rendeltem)Nagyon megvagyok elégedve vele,szűrőt,2016-ban cseréltem benne,és már 3 éve használom , de nem adnám semmiért.Csak ajánlani tudom mindenkinek, akik tiszta,jó ízű vizet szeretnének inni!!Jó egészséget mindenkinek.
amióta meg van nem cipelem a bolti vizet!!üde,finom,amit a viz tisztítóból iszok!!!!!!!!
Ez vol t a leg szimpatikusabb,az elsőt vissza kellett küldeni,mert nem volt jó a szűrő benne,!De az eladó készségesen állt a rendelkezésemre,vissza küldtem, és kicserélte,vissza küldte dílymentesen.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 13.
Én 4 hónapja vettem egyet,aztán vettem a Lányomnak is,nagyon megvagyok elégedve vele,Tiszta jó vizet iszom,Most a barátnőmnek is veszek egyet,Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki jó,tiszta vizet szeretne inni,főzni,teának!!!A szűrőt nem tudom mikor kell cserélni,de majd meg mondják,és azt is megveszem!!!AJÁNLOM MINDENKINEK !!!Margó.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 20.
8 hónapja használjuk, most kellett a szűrőbetétet kicserélni. Meg van elégedve vele a család, az erősen klórozott vizet is iható finom vízzé tudta szűrni. Finomabb a szűrt vízzel főzött tea és az étel is. Egyszerű felszerelni, a betétet egyszerű kicserélni. Még a vásárláskor vettem hozzá egy Ag-KDF-es szűrőbetétet, erre cseréltem most az elhasználódott szűrőt és ezzel most még jobb minőségűnek tűnik a víz mint az eredeti sima GAC-os szűrővel. Úgy látom most drágább lett hozzá a szűrőbetét mint tavaly volt, ennek nem örülünk, de így is megéri. Ajánlom mindenkinek.