Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Víztisztító berendezés

Víztisztító berednezésünk használatával végre tiszta vizet ihat!

Berendezéseink a háztartási víztisztításba biztonságot és praktikumot csempésznek. Jelentős megtakarítás érhető el használatukkal úgy, hogy közben finomabb és egésszégesebb ivó és főzővizet kapunk.

Most nem kell mást tennie, minthogy kiválassza, milyen víztisztító berendezést szeretne a biztonságos és finomabb ivóvíze érdekében. Azt már az elején fontos leszögezni, hogy bármelyik megoldásunkkal gazdaságos vizellátásáról gondoskodik és biztonságot nyújt saját magának, vagy családjának. 

 

Csapra szerelhető víztisztító berendezések
Klórmentesítő, gyorsan üzembe helyezhető víztisztító.
      Pult alatti víztisztító berendezés
Többfázisú vízszűrés a tökéletesebb vízért. Sőt, még lúgosít is!
     
Legnagyobb előnye a gyors felhelyezhetőség (max.1-2 perc). A víz ízét jentősen javítja, hiszen klórszűrő betétje ideális erre a feladata. Megtartja a vízben lévő ásványi anyagokat. Jelentős szűrést gyakorol a vezetékes vízben is jelenlévő mechanikai szennyeződésekre (lebegő anyagok), valamint a klórra. A víztisztító hatásfoka többfázisú szűréssel növelhető.Ajánlatunkban a háromlépcsős (háromfázisú vízszűrés) berendezést kínáljuk az aztali víztisztító berendezések csúcsát képviselő PurePro CT3000 modellt.       Ásványi anyagokat megtartó víztisztító berendezés, hiszen nem ozmózmózis elven tisztítja a vizet. Többfázisú és több típusú víztisztítást garantál. Fő szűrőegységei aktívszenesek, mellyek vegyi szűrést biztosítanak, illetve rendelkezik még mechanikai szűrőegységgel is, ami a lebegőanyagokat szűri ki a vízből. A szűrőegység a mosogató alatt van elhelyezve. így a mosogatópulton nem foglal helyet. Saját kerámiabetétes csapteleppel rendelkezik. Nagy előnye az, hogy nem rendkívűl kis helyen elfér, mégis hatékony vízszűrést biztosít.

 

 

       
Ozmózis víztisztító (fordított ozmózis víztisztsztító) berendezések
A legnagyobb biztonságot nyújtó víztisztító berendezés 5 év garanciával.
      Lúgosító vízionizátor
Antioxidáns, stabilan lúgos ivóvíz készító víztisztító berendezés
     
Ozmózis membránjának köszönhetően 98%-os viztisztítás (0,0001 mikronos vízszűrés). Megtisztítja a vizet a hormonoktól, gyógyszermaradványtól, arténtól, nehézfémektől és a nitrit-nitrát szennyezettségtől is. Tulajdonképpen mindent megszűr a vízből, ami nem tiszta víz. A berendezés optimális működéséhez 3,5 BAR víznyomás szükséges. Amennyiben ez nem áll rendelkezésünkre, akkor nyomásrásegítős modellt kell választani ("P" berü jelzi a tipus számba. S500P). Érdemes növelni az ozmózis víztisztító hatásfokát külömböző kiegészítő egységekkel, vagy UV fertőtlenítő lámpával. Előnye az, hogy prémium vízminőséget képes biztosítani vezetékes vízhálózatokon. Emelet kapacitású membránjainknak köszönhetően optimálisabb működést kapunk.       A lúgosító víztisztító berendezések belsejében ezüst+KDF tartalmú aktívszenes szűrőbetét védi a platina bevonatú titán elektródákat. Ezek az elektródák "választják szét" (ionizálják) a szűrt vizet lúgossá és savassá. Ez a módszer a legprecizebb lúgosítási folyamat amit csak háztartási víztisztító berendezés nyújthat. Könnyedén a mosogatócsapra helyezhető útváltóval rendelekezik, aminek köszönhetően nem kell folyamatosan le-fel szerelni. Hatalmas előnye az, hogy a víz lúgosításán kívűl, anitioxidánssá is teszi azt, ezzel még inkább egészségesebb tisztított vizet képes előállítani.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: landing