Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656
Ön itt jár: > >

Friss hírek

2017-04-06 13:34:23 Víztisztító GURU

 

A pénz egy eléggé tudatos és logikus dolog és mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be. Ha van azért, ha nincs akkor meg azért. Szerintünk fontos az, hogy ha vásárolsz egy terméket (esetünkben ez a víztisztító), akkor az ne csak egészségesebb és biztonságosabb ivóvizet eredményezzen, hanem pénzmegtakarítást is.  

Ez a cikkünk részletesen bemutatja és elemzi a rendelkezésre álló alternatívákat és költségeiket. Azt biztosan állíthatjuk, hogy meg fogsz lepődni, hogy mennyire költséghatékony, ha otthonodban készíted el a tisztított ivóvizet. 

2017-03-30 16:00:48
Mi volt a helyzet 2017 márciusban?

Minden vásárló rémálma, hogy ha valami probléma van, akkor tud-e valahova fordulni és kap-e egyáltalán valamilyen segítséget annak a megszüntetéséhez.
Ügyfeleink tudják, hogy abban is különbözünk másoktól, hogy nálunk a megrendelési folyamat lezárása nem a munkánk végét jelenti. Nálunk olyan ügyfélszolgálat és rendszer biztosítja ügyfeleink kényelmét és biztonságát, amit nagy általánosságban nem sok helyen kap meg. 

 

 

2017-03-23 17:04:31
Te milyen életet élsz?

Napjainkban igen divatosak az okos eszközök, amelyek között megtalálhatóak azok a kütyük, amelyek hasznosak és amelyek csöppet sem. Riasztók és intelligens fűtésrendszerek és az intelligens kapuk bizonyára hasznosak, de rengeteg olyan termék van, aminek én nem sok értelmét látom. Nem is baj ez, hiszen nem az én „kényelemet” kell, hogy szolgálják ezek az eszközök, hanem azét, aki pénzt adott érte.
Akárhogy is tagadnánk, de a legújabb kor után megérkezett az okos kor. 

Tehetünk akármit is, de 2017-ben, már nem úgy élünk, mint 1999-ben. Rengeteg minden változott és változik folyamatosan szinte minden évben. Feltételezhető, hogy 2020-ban pedig már sok minden változott 2017-hez képest. EZ VAN!

 

 

2017-03-16 12:53:00
A svédeknél sincs minden rendben!

Egy régebbi cikkemben boncolgattam, hogy a vezetékes vízszolgáltatók alapból milyen veszély helyzetekkel számolnak. Több mint valószínű, hogy a hálózat üzemeltetéssel lehetett egy kis gubanc, ami szinte országos méretű PÁNIKOT váltott ki. Most megnézzük azt, hogy miért nem lehet SENKI biztonságban, aki szűretlenül fogyaszt vizet egy vízhálózatból. És a mellékelt hírek szerint édes mindegy, hogy milyen „fejlettségű” országban teszi ezt.
Érdekes, hogy a vezetékes csapvizet eléggé nagy mennyiségben fogyasztjuk, és csak néha jutnak el a nagyközönség olyan hírek, ami ezzel az eléggé fontos anyaggal és annak minőségével foglalkoznak. Mi is csak ilyen és ehhez hasonló cikkekből tudunk meg sok mindent. A legnagyobb félelmünk az lehet, hogy nem mindig jutnak el hozzánk ezek az információk. Sajnos a szolgáltatók nem minden esetben fognak minket tájékoztatni a fennálló problémáról, mint ahogy azt már megszokhattuk…

 

 

2017-03-09 17:06:31
Mikor kell kicserélni a szűrőbetétet a víztisztítóban?

Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor ezt a kérdést hallottam már. Nagyon fura, de sajnos erre az egyszerű kérdésre nincsen jó válasz. Azaz valamilyen válasz van, mert valamit mondanunk kell leendő víztisztító vásárlónak, ami lehet, hogy az Ő esetében nem fedi a valóságot. Hasonlatos ez az autók üzemanyag fogyasztásához, ahol tavaly még a legnevesebb márkák is elvéreztek az igazmondásban.

 

 

2017-03-02 17:24:46
Mit jelent, ha víztisztítód van?

Sok mindent jelenthet az, ha neked is van otthon víztisztító berendezésed. Ma napság ugyanis nem csak egy terméket vásárolunk meg, hanem gyakran hozzá adják (vagy hozzá vesszük) az ideológiát is. Persze több kategóriájú víztisztító létezik eltérő áron és vízszűrési képességgel, de mindegyik berendezésnél a tulajdonosaik meghoztak egy bizonyos döntést, ami nagyon érdekes.

 

 

 

 

2017-02-22 17:01:55
Víztisztító csodavárás és a SZEX

Kevés dologgal szemben támasztank akkora elvárásokat és igényeket, mint a víztisztító és vízszűrő berendezések esetében. Az átlag feletti elvárás jellemző az egész vizet tisztábbá tevő, vagy valamelyik paraméterére befolyást gyakorló (vízkezelő) berendezésekre is. Sajnos ez a már régmúltba vesző (sok helyen félrevezető és megtévesztő) üzletkötőknek és egyéb, nem megfelelő kereskedelmi etikát valló vállalkozásnak tudható be.

Sajnos ők voltak azok, akik már a leendő víztisztító vásárlóval elhitették, hogy a tisztított víz megoldást jelent valamilyen egészségügyi problémájukra. Ugyan van köze a víz tisztaságának az egészségre, de ez egy fejlett országban hasonlatos a hűtőszekrény, illetve a mosogatás meglétével. 

 

 

2017-02-09 12:02:03
Ez mindig korszerű.

Mennyire bosszantó az, hogy ami tavaly még hiper-szuper volt, az idén már elavult, vagy legalábbis van már nála jobb. Mobiltelefonoknál nagy dilemma, hogy vegyünk-e egyáltalán most, mert félév múlva úgyis kijön egy újabb modell, ami feltételezhetően jobb. Most vegyünk, vagy csak két év múlva, amikor a jelenlegi készülékünk jelentősen „kimegy a divatból”.
Ezt a napjainkban megszokott dilemmát vetjük össze a víztisztító berendezéseknél több tíz év óta tapasztalható ÁLLANDÓSÁGGAL. 
Nem érdemes várni 1-2 évet, a háztartási ivóvíztisztító berendezések ugyanis nem fognak tovább fejlődni, mert elérték a felső határukat.
Kíváncsi vagy melyik berendezést nem lehet víztisztítási minőségben felülmúlni? A bejegyzésből kiderül.

 

2017-02-02 17:14:45
Az otthoni víztisztítás és az önvédelem.

Egy személyes vallomással kell kezdenem. Imádom az önvédelmi sportokat.
Több mint 20 éve rabul ejtett az a frontális hatékonyság, ami bizonyos rendszereket jellemez. Lenyűgöz a pusztakezes önvédelem és azoknak jogszerű brutalitása. Ebben a bejegyzésemben érdekes összefüggést vonok a háztartási ivóvíztisztítás és az önvédelem között. Ha kicsit is érdekel a biztonság (azaz be szoktad kötni a biztonsági övedet önszántadból), akkor bizonyára hasznosnak fogod találni ezt a bejegyzésemet. 
Szó lessz benne a bizalomról és a megelőzésről. Ezek ugyanis fontos dolgok az életben, hát még a víz tisztaságával kapcsolatban.
 

 

 

2017-01-27 17:28:24
Ez tényleg szégyen!

2016-ban a SodaStream a Trónok harcával összeházasított magát és ennek gyümölcse lett (többek között) egy videó, ahol a termékeiket népszerűsítik. SZÉGYEN-nak titulálják azt a videóban, amikor valaki buborékos palackozott vizet vásárol. Lenézi mindenki és tulajdonképpen hülyének van bélyegezve, hiszen ki az az elvetemült, aki ilyenért pénzt ad. Műanyag palackokkal pedig jelentősen szennyezi, a környeztet és akkor még nem beszéltünk a logisztika környezetrombolásáról. Tehát tényleg nem valami bölcs választás palackozva megvenni azt, ami amúgy is olyan jó minőségben folyik a lakások csapjából. Vagy talán mégsem…