Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > >

Friss hírek

2018. 05. 23. 12:00:30

Amikor egy cég eszméletlen nagy árengedményt ad, annak lehet több oka. Sok évig küzdöttem a fekete péntek és a hozzá hasonló akciók ellen, de be kellett adni a derekamat. Ha működik egy stratégia, akkor bizony nincs mit tenni, be kell állni a sorba és változtatni az állásponton.

Magam részéről nem szeretem a hatalmas akciókat, mi több, gyanúsnak találom. Lehet, hogy valami érték csökkentett vacakot akarnak rám sózni, aztán dörzsölik a markukat és soha nem is látom a „céget”, akármilyen hasfájásom van a termékével kapcsolatban. Én már csak ilyen vagyok…

2018. 03. 30. 09:23:13

Mennyibe kerül egy víztisztító

 

A vételár minden termék/szolgáltatás esetében fontos és a vásárlási folyamat egyik meghatározó motívuma. Nem lehet ez másképpen a víztisztító berendezések esetében sem. Ebben a cikkben bemutatom, hogy mennyibe kerül (reálisan) egy víztisztító berendezés, illetve azt is, hogy miért kerül annyiba amennyibe kerül. Szó esik továbbá arról is, hogy mennyit nem szabad fizetni egy ilyen termékért és melyik az az értékesítési csatorna, amiről folyamatosan csak negatív visszajelzéseink vannak. Így tehát ez a cikkünk is megérdemli a figyelmet, ha érdeklődsz a téma iránt és nem akarsz rosszul járni.

2017. 11. 28. 18:00:55

 

Ha háztartási ivóvíztisztítás után érdeklődik, akkor bizonyára az ozmózis víztisztító, vagy az ozmózisos víztisztító megnevezés biztosan felbukkant már ön előtt is. Már az elején tisztáznunk kell, hogy az ozmózis víztisztítókat tulajdonképpen fordított ozmózis víztisztítónak hívják, csak ez a hosszúsága miatt nem terjed el a köztudatban. Oldalainkon általában ezért csak „ozmózis víztisztítóként” hivatkozunk rá.

Az ozmózis víztisztító berendezések minden bizonnyal a legjobb víztisztítók, amit egy háztartásba ivó/főzővíz ellátásra lehet használni, de mivel összetett rendszerek, ezért a legtöbb kérdést is vetik fel. És ide még nem számoltuk azt, amikor rengeteg álhír, tévhit és félrevezetés üti fel magát az internet bugyraiban, sőt, egyes „tudományos” körökben is, ahol a szerves és szervetlen anyagokat össze szokták keverni (amit pedig nagyon nem kellene).

Most igyekszünk elmagyarázni az ozmózis víztisztító egyedülállóságát és reméljük ön is kedvet kap a jelenleg a legbiztonságosabb szűrési eljárást biztosító háztartási ivóvíztisztító berendezés megszerzésére. 

2017. 11. 15. 16:31:32

A hidrogénes víznek (ami tulajdonképpen molekuláris hidrogénben gazdag víz) rengeteg előnyös tulajdonsága van. Nemzetközi tanulmányok és kutatások igazolták mér ezeket a pozitív hatásokat, ami placebo kísérleteken is több szőr bizonyított. Nem csodaszer és nem szabad semmilyen gyógy/gyógyszeres kezelést abbahagyni miatta. Az a kutatásokból kiderül, hogy VALÓBAN TÁMOGATHATJA A GYÓGYULÁST és jelentős szerepe is lehet a megelőzésben.
Mi ezeket a forrásokat vettük alapul, amelyek minden kételkedőt meggyőznek a hidrogénben gazdag víz hatásairól (így nem is kívánunk magyarországi „szakemberek” értetlenségére alapozni egy fontos kérdésben): Itt a témában írt cikk >>

2017. 11. 10. 16:11:18

 

Amikor először hallottam a hidrogénben gazdag vízről, azt hittem, megint csak egy átveréssel állok szemben. Aztán elkezdtem kicsit kutakodni, utánajártam a dolognak. Végül arra jutottam, hogy valóban rengeteg potenciál van a hidrogénes vízben, hiszen már számos tanulmányt írtak róla (ugyan nem magyar nyelven, mert valahogy hozzánk minden később érkezik meg valamiért).

Mivel pedig olyan mennyiségű pozitív állítás áll a mellett, hogy egészségügyi okokból is érdemes hidrogénben gazdagabbá tenni az ivóvizet, ezért fél évet szántam arra, hogy a legjobb (hatékony és megfizethető) megoldást biztosítsam az érdeklődőinknek.

A témára jellemző, hogy szinte csak Magyarországon vannak olyan emberek, akik a vezetékes csapvíz megtisztítását boszorkányságnak vélik. A hidrogénnel dúsabbá tételét pedig egyenesen istenkáromlásnak élik meg. Ebben a cikkben megmutatom, hogy mekkora butaság ez.
NOS, távol áll tőlem, hogy ezekkel a beidegződésekkel felvegyem a harcot, de most hitelesen és hivatkozásokkal (mivel a témában a fentiek miatt elenyésző a megbízható forrás, ezért angol nyelvű) támasztom alá, hogy miért lehet mindenki számára „érdekes” és hasznos az, ha a csapvizet hidrogénnel dúsabbá teszi. A cikk nagy része a selfhacked.com által készített anyag magyar fordítása.

2017. 10. 02. 16:42:33

 

5-10 évre visszatekintve, nem volt annyi hír a vezetékes csapvíz (ivóvíz) minőségével kapcsolatban, mint idén. Ugyan az USA-ból már tavaly megérkezett a figyelmeztetés, amiben a magyar csapvíz rossz minőségére hívták fel a figyelmet, de ez még szerintem is kissé túl van mozogva. Tehát ki tudja, hogy miért, idén felszabadultak azok az információ források, amelyek hosszú évekig hallgattak, vagy csak a vezetékes csapvíz kivallóságát zengték.
Sajnos begyűrűzött a hozzá nem értés, a hibás technológia választás és ki tudja, hogy még mi minden ebben az egész ivóvízminőség káoszban, ami lassan kezd kibontakozni. Volt hír gazdagon, alig győztem kapkodni a fejem. Ugyan egy ideig kiraktuk ezeket a fecebook oldalunkra, de aztán annyi információ gyűlt fel, amit jobbnak láttam így, egy teljes cikkben megírni.

2017. 09. 07. 11:26:04

Hát igen, a csúf helyre a csapvíz került már megint, ha ismered a filmet…
Ez a bejegyzés most nem arról szól, hogy vízügyi szakemberek képébe dörgölöm az általuk szolgáltatott vezetékes „ivóvíz” minőségét (na meg annak egészségtelenségét), habár megérdemelnék, és rengeteg helyen lenne rá okom. Van még ember, aki elhiszi, hogy az egész országban szolgáltatott csapvíz kiváló és nem röhögi közben el magát? Ha van is, az nagyon lojális!

Most hagyjuk a vízügyesek szerencsétlenkedését (na persze akinek nem inge az ne vegye magára) és nézzük meg azokat a választásokat, amikkel találkozhatsz a mindennapi életben, ha ivóvízről van szó.

2017. 08. 17. 16:36:57

 

Avagy, amit te is rosszul tudtál, gondoltál, vagy hittél a víztisztításról és a víztisztító berendezésekről.
Ennek a bejegyzésnek a megírására 10 éve készülök. Na, nem konkrétan, de 10 éve „lappang” bennem ez a bejegyzés, amit tulajdonképpen terápiás céllal ki kellett volna már magamból írni. El sem hiszed, hogy mennyire frusztráló tud lenni, amikor egy facebook hétvégi kampány közben olyan kommentek érkeznek, aminek a megválaszolásához nagyon messze kellene mennünk (vissza mennünk a kályháig), de legalább is vissza kellene ülni az iskolapadba valamilyen szintig, erősen koncentrálva a kémiára. Esetünkben ez a tantárgy/tudományos terület eléggé makacs dolog, a H2O az ma is és holnap is H2O lesz, nincs nagy varázslat benne. Ami ezen felül van az innivalódban, az többnyire felesleges, esetlegesen káros is.

2017. 08. 02. 14:02:14

Ebben a bejegyzésünkben vitathatatlan tényekkel szembesítelek, amikre lehet, hogy idáig nem is gondoltál. Megtudhatod, hogy a fogyasztási adatok figyelembevételével, hol folyik el a lakosság (azaz feltételezhetően neked is) éves szinten 170.000.-Ft –ja. Hoppá, ez nem kevés pénz és milyen jó lenne, ha nem kellene kifizetni. Ugyan ez egy becsült adat, hiszen valahol ez lehet a többszöröse, valahol pedig nem, de mindenesetre anyagilag ebben a nagyságrendben kell gondolkozni az éves veszteség mértékéről.

2017. 04. 06. 13:34:23 Víztisztító GURU

 

A pénz egy eléggé tudatos és logikus dolog és mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be. Ha van azért, ha nincs akkor meg azért. Szerintünk fontos az, hogy ha vásárolsz egy terméket (esetünkben ez a víztisztító), akkor az ne csak egészségesebb és biztonságosabb ivóvizet eredményezzen, hanem pénzmegtakarítást is.  

Ez a cikkünk részletesen bemutatja és elemzi a rendelkezésre álló alternatívákat és költségeiket. Azt biztosan állíthatjuk, hogy meg fogsz lepődni, hogy mennyire költséghatékony, ha otthonodban készíted el a tisztított ivóvizet.