Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
49.500 Ft
39.500 Ft
Kedvezmény: 20%

Youtube videók

Termék címkék: víztisztító pult alá

PurePro S300 beépíthető víztisztító

Ár:
49.500 Ft
39.500 Ft
Kedvezmény: 20%
Kapható választék:
BESZERELÉS:

Könnyedén beüzemelhető és minimális helyen is elfér ez a mosogató alá beszerelhető víztisztító berendezés. Háromfázisú vízszűrése (2 darab aktívszán + 1 darab mechanikus szűrő) ideális szinte bármely háztartásba, ahol a lebegőanyagokat és a klórt szeretnék nagy biztonsággal megszűrni a vezetékes ivóvízből. Gyors csatlakozós szűrőbetéteinek köszönhetően a „karbantartás” nem több 1 percnél, tehát mindenki könnyen elvégezheti szerszám nélkül is.

A PurePro S300 beépíthető víztisztító készülék a háztartás víztisztítási igényeit kielégítő minőségi megoldás. A készülék többlépcsős szűrési eljárással biztosítja a tiszta ivóvízhez szükséges minőséget és biztonságot. A beépíthető kialakításnak köszönhetően könnyedén és helytakarékosan illeszkedik a konyhabútorba, valamint egyszerűen csatlakoztatható a vízhálózatra. A tisztavíz kinyerése a pultra szerelt saját csaptelepen keresztül történik. A helyigény minimalizálása és a megbízható szűrőrendszer teszi lehetővé az optimális ivóvízminőség biztosítását a mindennapi élethez. Az okos és praktikus választás az egészségesebb életmód irányába!

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás és Paraméterek

 

PurePro S300 háztartási víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 3 lépcsős víztisztító berendezés. A tisztavizet a pultra szerelt saját csaptelepen keresztül vesszük.

A szűrést 3 db szűrő végzi el. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt+"Quick-csatlakozós szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és 1 lépésben megoldható, így -a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően- rendkívül praktikus.

A tisztítórész 3 lépcsője:

 1. 5 mikronos polipropilén előszűrő egység (kompakt+"Quick"-csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5"x10"
 2. szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrő egység (kompakt+"Quick"-csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5"x10"
 3. szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrő egység (kompakt+"Quick"-csatlakozós kivitel), FDA és NSF minősítés, 2,5"x10"

Mit szűr ki a vízből?

 • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap...).

 • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

 • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.

 • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot) is.

PurePro S300 háztartási víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db 3 lépcsős tisztító rész szűrőegységekkel, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. ( Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 3/8" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!).

PurePro S300 háztartási víztisztító előnye:

  • Nem foglal helyet a konyhapulton , a mosogatószekrényben kis helyen elfér.

  • Különleges szűrőbetét kialakításának (kompakt+"QUICK" csatlakozós kivitel) köszönhetően karbantartása rendkívül egyszerű, a szűrőcsere 1 lépésben megoldható .

  • Könnyedén (2 db rögzítő bilincs 2,5"x2", 2 db "L" könyök idom és kb. 20 cm műanyag fehér csővezeték segítségével) kibővíthető további szűrőkkel (pl.: biokerámia egységgel) vagy más kiegészítőkkel (pl.: UV-lámpával).

 

beépíthető vízszűrő

.

PurePro S300 háztartási víztisztító főbb jellemzői
Maximális teljesítmény 200 liter/óra
Méretei, magasság 31,8 cm, szélesség:16 cm, hosszúság:19,5 cm
Súlya 3,5 kg
Megengedett hálózati víznyomás 2-6 bar
Tiszta víz csaptelep FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern -lásd a termékképen-).
Maximális működési hőmérséklet 45°C
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 22.
| 5 / 5 csillag!
2013. 02. 12.
Egyszerű felépítésű víztisztító. Nincs elfolyó selejt víz mint az ozmózis víztisztítóknál. Mosogató alá beszerelhető változat.

Csatolt dokumentumok