Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Víztisztító csodavárás és a SZEX

Víztisztító csodavárás és a SZEX

Kevés dologgal szemben támasztank akkora elvárásokat és igényeket, mint a víztisztító és vízszűrő berendezések esetében. Az átlag feletti elvárás jellemző az egész vizet tisztábbá tevő, vagy valamelyik paraméterére befolyást gyakorló (vízkezelő) berendezésekre is. Sajnos ez a már régmúltba vesző (sok helyen félrevezető és megtévesztő) üzletkötőknek és egyéb, nem megfelelő kereskedelmi etikát valló vállalkozásnak tudható be.

Sajnos ők voltak azok, akik már a leendő víztisztító vásárlóval elhitették, hogy a tisztított víz megoldást jelent valamilyen egészségügyi problémájukra. Ugyan van köze a víz tisztaságának az egészségre, de ez egy fejlett országban hasonlatos a hűtőszekrény, illetve a mosogatás meglétével. 

 

 


 

Ugyan a házi víztisztítóktól sokat várnak el a leendő vásárlók, viszont a vezetékes csapvíztől egyre kevésbé. Nem csak a „csodáról” mondanak már le a vezetékes vizet fogyasztók, de elég sok esetben a tisztaságról, vagyis a jó minőségéről is. Rendelkezésre állnak mindenféle határértékek, de az nem minden esetben garantálja a fogyasztók jogos elvárását, ami a tiszta és egészséges ivóvíz (ugyanis azért fizet). Az elmúlt fél év bővelkedett azoktól a hírektől, amik maximálisan alátámasszák ezt a tényt.
Ha pedig már ez van, akkor sokan elkezdenek érdeklődni a víztisztító berendezések felől. A sok állinformációnak köszönhetően, viszont szegény összezavarodott leendő vásárló olyan igényeket támaszt az ivóvíztisztító berendezésekkel szemben, ami eléggé elrugaszkodott. 
Ebben a bejegyzésben bemutatjuk azokat a tényezőket, ami miatt túlértékelik csak a víz tisztítására szolgáló berendezéseket.

 

 

Csodalámpa helyett, azaz ezt várhatod a víztisztítótól.

 

Már megint az elején lelövöm a poént, csodát nem várhatsz a víztisztító berendezésektől, csupán azt, hogy a (típustól függően) tisztítsa a vizet valamilyen mértékben. Ezek a hasznos berendezések ugyanis nem egy bűvész kalapjából kerültek elő. Csupán vízszűrőházak által határolt vízszűrő betétek összessége. Nincsen varázs betét, ami gyógyítja a rákot (még a lúgos víz sem) és a tisztított víz sem gyógyít semmit, csupán tisztábbá teszi az ivóvizedet. EZ NEM ELÉG?

Ha tényleg mégsem elég az, hogy csak tiszta lesz az, amit megiszol, és amiből főző, akkor azonnal FELEJTSD EL azt, hogy víztisztítód legyen. Költsd egyéb varázsszerekre és ámításokra a pénzed, nem pedig egy olyan berendezésre, ami csak a vizet teszi tisztává. 

 

 

Nézzünk egy csodát.

 

Most pedig nézzünk meg egy dolgot, ami miatt azt hiheted, hogy egy víztisztító berendezést többre is való, mint a víz tisztítására. Ez a videó a leginkább alkalmas arra, hogy szemléltessem azt, hogy miért várhatják az emberek a tisztított víztől a csodát.
Nagyon érdemes megnézni Prof. Dr. Fülöp László 8 perces standuppolását a PI vízről (én részemről nem tudom megunni), mert megtudhatod belőle, hogy mérgezett ember, vagy tiszta ember vagy.

NÉZD MEG A VIDEÓT MERT MEGÉRI!

 

Mit tudhattunk meg ebből a videóból Prof. Dr. Fülöp Lászlótól?

Rengeteg csoda érdekes dolgot. Látszik, hogy a prof nem ma kezdte az ipart. Első osztályú marketinges, mert olyan bújtatva utal JÉZUSRA, hogy szinte fel sem tűnik. Valóban le a kalappal (ami jár, az jár), mert fantasztikus értékesítő, csak sajnos a tele van részigazságokkal, valamint megtévesztésre alkalmas állinformációkkal az előadása.

Most végigmegyünk a 8 perces videó állításain és bemutatom, hogy miért hiheted azt, hogy vannak csodák a vízzel kapcsolatban. Remélem az lista végére TE is belátod, hogy a sajnos nincsenek csodák, ami tisztított ivóvízzel kapcsolatban fokozottan igaz.
FONTOS! Nem kötekedünk a videón elhangzottakkal, illetve a szereplővel, csupán SZAKMAI megvilágításba tesszük úgy, hogy az esetleges ferdítésekre érthetően világítunk rá.

 

 

Milyen problémák vannak ezzel a mondanivalóval?
 

 1. Nem tudtuk meg, hogy mi a PI víz, csupán annyit, hogy miben különbözik más vizektől. A FILOZÓFIÁJÁBAN más. Jelentsen ez akármit is. Természetesen ki lett fejtve egyfajta tisztasági standard és 83 paraméteres vízvizsgálat, de ez nem PI, hanem tisztított szűrt víz. Feltételezhető, hogy ezt a minőséget, ozmózis víztisztító berendezéssel érik el.
  (később láttam, hogy csak aktívszén és mechanikai szűrőbetét van a víztisztítójukban)
   
 2. Valóban az USA-ban 51 paraméteres vízvizsgálat van és a tavaly nyáron megjelent világ vízminőség térképen Magyarország ihatatlan minősítést kapott a vezetékes csapvizére. Ez azért lehet, mert nálunk nem ellenőriznek annyi paramétert, mint az USA-ban. Most meg kell védenem a magyarországi vízszolgáltatókat, hiszen azért nem összehasonlítható India és Magyarország vezetékes vízellátása. Nálunk azért általában nem lesz senkinek azonnal valami problémája, ha megissza a csapvizet.
   
 3. A víz beltartalmi értéke (gondolom az ásványi és egyéb „hasznosnak” ítélt anyagokról van szó) az ozmózis víztisztításnál nem meghatározó, hiszen azok felszívódása nagyon rossz hatásfokú. Az ásványi anyagok utánpótlására ezért nem az ivás a megoldás, hanem az evés (táplálkozás). Tulajdonképpen értelmetlen feleslegesen terhelni a vesét ezekkel a NEHÉZ VIZEKKEL, mert csak csúcsra járatja, de semmi hatása nem lesz.
  El kellene már felejteni ezt a BUTASÁGOT, hogy ásványi anyag fog felszívódni a vízből.
  Még egy dolog, amikor egy füst alatt akarunk mindent attól a nyomorult tisztított víztől. SAJNOS NINCS ILYEN!

 4. Vízben nem meglévő ásványi anyagok miatt, nem lép fel hiánybetegség. LÁSD az előző pontot. A kalcium, magnézium és egyéb ásványi sók bevitelére a helyes TÁPLÁLKOZÁS az egyetlen megoldás, illetve a táplálék kiegészítők. Nem tudom, hogy mi kell hozzá, hogy ezek a „szakemberek” átnézzenek pár tankönyvet, ahol erről írnak.
   
 5. Nem tudom, hogy pontosan mennyien betegszenek meg Magyarországon hiánybetegségekben (például csontritkulásban) de a „szakember” elmondásából megtudhattuk, hogy 40000 ember. Ennek a fő okozója a „hiányos víz”, mondta a professzor, ami sajnos már megint NEM IGAZ.
   
 6. A természetes korall, gondolom valamilyen visszasózó/vissza ásványosító lehet, amit az ozmózis vízszűrés után alkalmaznak. Ez tényleg növeli a víz íz élményét, de egyéb élettani hatása nincs. Ez soha nem lesz (és nem is kell) természetes forrásvíz minőségűnek lennie, mert a természetes forrásvízben nem korallok adják az ásványokat. Valamint nem mindegy még ezeknek az ásványoknak az összetétele, ami erősen változik a vízátfolyás függvényében.
   
 7. Onnantól nevezi a köznyelv „halott víznek” a vizet, amikor kilép a természetes közegéből (ami még a legritkább esetben sem a vízvezeték, vagy a PET palack). Tehát nem tudni pontosan, hogy ez miért került itt szóba, de nem hangzik rosszul és bizonyára sok embert elijeszt, mert nem akarják megölni szegény vizet, hogy halott legyen.
   
 8. Eltűnik a fáradságérzet és nagy megkönnyebbülést fog tapasztalni. Az optimális vérkép meg alapból jár a tisztított víz mellé. Ehhez azért több is kell...
   
 9. Sok hasznos dolgot megtudhattunk a bioenergiáról és az auráról. Ezzel a tiszta vízzel talán fel is lehet tölteni az auránkat. Ezzel a vízzel a betegségeket tudunk megelőzni állítólag.

 10. ITT NAGYON FIGYELJ, MERT IDÉZEK SZÓ SZERINT! (4:24)
  „Az elmúlt két hónapban körülbelül 40 embert láthattak itt a környéken, aki reménytelen esetből meggyógyult. SŐT, 70 perces kórházban tesztelt halál állapotában is sikerült visszahozni az élő állapotba, ami Dunaszerdahely kórházát, egymagában is híressé teszi a következő időszakokban. Ez egyedül itt fordult elő, ha jól emlékszem utoljára 2000 éve volt a Biblia szerint egy ilyen eset.”

  Na, ez nagyon meleg! Próbálnék reflektálni rá, de tényleg nem tudok. Ez már annyira sok még nekem is, hogy ÁÁÁ…
   
 11. A PI vízfogyasztási szabályai azok, hogy figyeljen magára, aki ilyet iszik, mert egy tisztulási folyamat fog lejátszódni benne – mondta a professzor. Így van ez minden ozmózis víztisztító segítségével előállított víz esetében – mondom én.
   
 12. Megtudhattuk, hogy a PI vízfogyasztás nagyobb aktivitást fog eredményezni. Tanulóknál egy érdemjegyet lehet javítani egy év alatt. Ez a legkonkrétabb (mérhető) hazugság (7:00), ami elhangzik. Ennél a pontnál szakadt el bennem a cérna és komoly aggályaim keletkeztek a professzor tudása felől.
   
 13. Ha valaki PI vizet fogyaszt, 20-40%-kal képes több munkát elvégezni állítólag. Vagy nem!

 

Szóval erre a videóra bármely házalós üzletkötő elégedetten csettintene, de RENGETEG BUTASÁGOT tartalmaz.
Ez egy nagyon jó értékesítési prezentáció, ahol megtudhattuk, hogy akkor vagyunk igényesek, ha tiszta vizet iszunk. Na, én ezt így nem merném leírni (mert lehet, hogy valakit ezzel megsértek), valamint azokat a VALÓTLANSÁGOKAT sem, amikről fentebb írtam, hátha a fogyasztóvédelem, vagy a GVH is elkezd érdeklődni a PI víz fantasztikus hatásai iránt. Valamint a prezentált előnyök dokumentációja iránt.

Lehet, hogy egy kissé túlzó volt a fenti elemzésem, de az elhangzott állítások is eléggé elrugaszkodottak voltak. Sajnos kénytelen voltam ennyire kidomborítani az ÉSSZERŰSÉGET és a REALITÁST. Ez is csak az én személyes „földön járásomat” képviseli és a közel 10 éves tapasztalatomat (ami a háztartási ivóvíztisztítással és ivóvíztisztító berendezésekkel kapcsolatban felgyülemlett) tükrözi.
Bizonyára sok minden (így a víz esetében is igaz lehet) hit kérdése. A videóban valóban a professzor mondja is, hogy nem csodaszer, de szerintem az már csoda, ha valakit 70 perces halálból feltámasztanak, valamint a gyerek tanulmányi átlaga 1 jegyet javul évente. Ezeket a CSODÁS (de szerintem inkább mesés) dolgokat egy tisztított PI vízzel szemben emlegetni pedig több mint félrevezető és megtévesztő.
Rengeteg mindent nem tudok én sem, hiszen sorra jönnek ki minden nap az újdonságok. Valószínű, hogy az én tudásom sem megcáfolhatatlan, de a bordóval kiemelt részek erős aggályt keltenek bennem, hiszen valós csodavárásra alapoznak. CSAK EZ A KÉT PONT alkalmas arra, hogy erős fenntartásaim legyenek a professzor tudományos hozzáértésével szemben.

 

 

Összefüggések és az anyák megmentője.

 

Ugye, ismered a sztorit?
A víz tisztasága és az egészség (energikusság + egyéb fitnesz szavak) között van összefüggés. Ugyan Magyarországon nem kell szembenézni olyan gondokkal, mint egy fejlődő országba (ahol nem is tudják értelmezni a csapvizet), de ha már rendelkezünk ésszerű és egyszerűen fenntartható megoldással (ezeket én csak ivóvíztisztító berendezéseknek becézem), akkor miért is ne vennénk igénybe, ha az egyéb alternatívákhoz képest nagyságrendekkel olcsóbb.

A mosástól és a mosogatástól sem várunk nagy csodákat, csupán azt, hogy tiszta legyen az, amit tisztítani/mosni akarunk. Belátható az, hogy jobb a közérzetünk, ha frissen mosott tiszta ruhában eszünk egy elmosogatott tányérról. A személyes higiénia jó dolog, valamint a mosogatás is, de ezek még nem olyan dolgok, amelyek nagyobb behatást gyakorolhatnának az egészségünkre.
Kivéve akkor, ha bacikkal szennyezett, több hete nem elmosogatott tányérról eszünk (NA FÚÚÚJ!), mert ott bizony szembesülhetünk egészségügyi kockázatokkal is. (Itt van némi összefüggés a víztisztító berendezések szűrőbetét cseréje között)

 

 

A víztisztítótól nem fog nőni semmid és a SZEX sem lesz jobb.

 

Ok, ez egy számomra meredek téma, mert mi köze van egy szerencsétlen víztisztítónak a SZEX-hez? SEMMI! Vagy mégis?
Ha a testedre egy komplex rendszerként tekintesz, akkor mindenek mindenhez köze van. Nem mindegy, hogy mit eszel, sportolsz-e és úgy egyáltalán, hogyan éled az életed. Ha ez igaz, akkor az is belátható, hogy nem mindegy, hogy mit és mennyit iszunk. Ha tehát nem szénsavas cukros üdítővel (vagy esetleg alkohollal) bombázod magad, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy jobb legyen a teljesítményed BÁRHOL. Ezt most nem fogom professzori magasságokban levezetni, mert könnyen belátható, hogy tényleg nem mindegy, hogy napi 2-3 liternyi folyadék (amit NEKED IS meg kellene innod) milyen minőségű.

Bizonyára TE is kapsz olyan kéretlen leveleket, ahol bemutatják, hogy csak egy kapszula lenyelésével, csak egy hét (vagy egy hónap) alatt, csak, csak, csak, STB…
A gond az, hogy annyira meg akarjuk úszni a tanulást, a fogyókúrát és minden más dolgot is amibe időt, pénzt és energiát kellene tennünk. Nem akarunk FIZETNI a TELJESÍTMÉNYÉRT, csak meg akarjuk vásárolni azt, szenvedés mentesen.

Amiért mindig felnéztem a versenysportolókra, az az, hogy ők MEGFIZETIK a TELJESÍTMÉNY árát, mert azt esznek és isznak, amit kell. Ők azok, akik felkelnek hajnalban és mennek edzeni, stb…
Ha majd lesz egy olyan tabletta, amitől világcsúcsot futok százon forró zsírban, akkor talán elgondolkozom, hogy vannak-e olyan instant csodák, amikkel néha szembe találkozom.
Ezeknek a csodáknak velejárója, hogy csak egyszer vásárolod meg, mert másodszorra már fel sem merül benned, hogy megvegyed. Ez a „csoda” semeddig sem tart, hiszen nem létezik!

 

Jól hangzik, de ne engedd!

 

Ne hagyd félrevezetni magad az élet semelyik területén. Tudom nehéz, mert annyi irányból kapjuk az impulzusokat egy nap, hogy zsong a fejünk estére. Az információ mennyiség helyett, inkább annak minősége és VALÓSsága lett a domináns.  

Nem fogsz meggyógyulni attól, ha tisztított vizet iszol, mint ahogy nem fogsz megtanulni angolul 1 hét alatt sem. CSODÁK NINCSENEK! Amennyiben mégis ilyen elvárásaid vannak a tisztított vízzel kapcsolatban, akkor a háztartási ivóvíztisztító berendezések nem neked valóak.

Lehet, hogy a földhözragadt (és begyepesedett) műszerész agyam kéri ki az ilyen és ehhez hasonló videókat és a csodavárást, ami víztisztító berendezéseket körülveszi. Hidd el, én szeretnék a legjobban hinni, de nem megy. Ha Te meg vagy győződve, hogy a videóban elhangzott előnyöket megkapod egy PET palackos víztől (vagy egy víztisztító berendezéstől), akkor jó neked.
Itt jegyzem meg, hogy ha ilyet szeretnél magadnak, akkor neked a 108 FULL ozmózis víztisztítónk való, ami nemcsak a legtisztább szűrt vizet készíti, de visszapótolja az ásványi anyagokat és lúgosítja is a megtisztított vizet. Utolsó lépésben pedig energetizálja azt, tehát ha ilyet akarsz a otthon, akkor ne tétovázz sokat, mert itt van!

 

 

Miért volt erre a cikkre szükség?

 

MIATTAD!
Ilyen és ehhez hasonlatos „leleplezéseket” azért írok, hogy TE ne sétálj be olyan zsákutcákba, amiben csalódnál, hiszen hatalmas és csodás elvárásaid vannak, adott termékkel szemben. Minden bizonnyal a professzor és a mi vásárlóközönségünk más, tehát nem lebeszélni akarlak egy másik víztisztítósról, hanem csak azt mondom, hogy inkább tőle vásárolj, ha csodát remélsz a tisztított ivóvíztől. Hozzánk csak akkor gyere, ha VALÓS és tényleg működő ivóvíztisztító termékeket szeretnél magadnak otthonra.

Ha azért vennél víztisztító berendezést, mert valamilyen megbetegedésed van és ezzel akarod javítani a gyereked tanulmányi átlagát is, akkor még véletlenül se rendelj tőlünk. Mi ugyanis nem foglalkozunk gyógyászattal és a termékleírásainknál sem találsz gyógyítással kapcsolatos utalásokat. Ezeknek az elvárásoknak nem tudunk, de nem is akarunk eleget tenni a jövőben sem, mert én részemről esete nyugodtan szeretek aludni. EBBŐL NEM ENEGEDEK!
Mint írtam, az emberi szervezet egy rendszer, tehát miden bizonnyal az egészségnek is hasznos, ha nem terheljük feleslegesen szennyeződésekkel (ami a vezetékes vízben megengedett határértékek alattiságot is jelenti). Így a családoddal eltöltött idő és rengeteg dolog is gyógyító hatással lehet rád.

Tehát ezt a cikket azért írtam meg, hogy ne legyenek irreális elvárásaid egy víz megtisztítására szolgáló (becenevén víztisztító) berendezéssel szemben, aminek csak a víz tisztítása a feladata, nem pedig az, hogy halottakat támaszon fel és gyerek tanulmányi eredményét növelje. Ezekre ugyanis nem a víz a legjobb választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog