Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
185.500 Ft

Ivóvíz védelmi rendszer - 2

Ár:
185.500 Ft
Nyomásrásegítős tartályos ozmózis ivóvíztisztító + UV-C lámpával, díjmentes beszereléssel

Ez a tartályos ozmózisos víztisztító rendszer tökéletes mindazok számára, akik hatékony és helytakarékos megoldást keresnek.
A 100 GPD ozmózis membrán gyors tartályfeltöltést és könnyű kezelhetőséget biztosít, a teljes körű garancia pedig garantálja a nyugalmat.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az otthoni víztisztítás növekvő iparág, és nem véletlenül! A tiszta, friss víz elengedhetetlen az egészségünk és az életminőségünk szempontjából. Ez a tartályos ozmózisos víztisztító rendszer nyomómotorral nagyszerű választás azok számára, akik egyszerű módon szeretnének tiszta, biztonságos vizet kapni otthonukban. Az egyedi kialakítás lehetővé teszi a kisebb helyiségekbe történő telepítést, és a berendezéshez teljes körű garancia jár. Ne maradjon le erről a nélkülözhetetlen otthoni biztonsági felszerelésről - rendelje meg még ma!

Ezt a nyomásrásegítő motorral ellátott tartályos ozmózis víztisztító berendezésünket emelt kapacitású, 100 GPD-s ozmózis membránnal szereltük. Ez azért fontos, mert gyorsabb tartálytöltődést és hatékonyabb működést eredményez.
A rendszer egyedi felépítése lehetővé teszi, akár kisebb helyekre történő beszerelést is. Mivel vízszűrő egységei horizontálisan vannak egy konzolra felszerelve, ezért nagyon helytakarékos megoldás.

Beszerelést automatikusan biztosítunk a berendezéshez, így a felhasználónak már ezzel nem kell bajlódnia. (a beszerelés pontos időpontját a beszerelést végző szakember egyezteti le)

A szűrőbetét cseréket általánydíjas karbantartás keretében, évente végezzük a beszereléstől számított minden évforduló napján (+/-10nap). Ennek alap ára 49.500.-Ft/év, ami tartalmazza a szükséges szűrőbetétek árát, a kiszállási és munkadíjat is. Az aktuális karbantartással kapcsolatban mi keressük telefonon és egyeztetjük a munkavégzés pontos időpontját.

Garancia és jótállás: Erre a berendezésre egyedülálló és teljeskörű garanciát biztosítunk.
Mivel folyamatosan mi végezzük a berendezés karbantartását (évente egyszer) ezért ingyenesen kivonuló szervizszolgáltatást is biztosítunk a folyamatos és megbízható üzemeltetés érdekében. Ez annyit jelent, hogy bármely rendeltetésszerű használat mellett fellépő problémát ingyenesen hárítunk el. Sem kiszállási díjat, sem pedig a csere alkatrész árát nem kell kifizetnie a felhasználónak. Ezt természetesen csak akkor tudjuk garantálni, ha minden tervezett karbantartást elvégeztünk a berendezésen.

Ezeket a szennyeződéseket távolítja el a vezetékes csapvízből: gyógyszermaradványok, hormonok, mikroműanyag és minden 0,0001 mikronnál nagyobb részecske, íz és szagrontó anyagok, klór és származékai, ólom és nehézfémek, azbeszt, arzén, nitrit/nitrát, műtrágya, méreg, szerves anyagok

Ez a vízszűrési eljárás a legmagasabb szintű szűrt ivóvizet képes otthonában előállítani, mert megszűr MINDEN szennyeződést ami a 0,0001 mikronos résméretű vízszűrőjén már nem képes áthatolni.

A víztisztító rendszer felépítése: 5 lépcsős vízszűrő egységek konzolra szerelve, 7 literes víztartály, csaptelep és beszerelési tartozékok.
Valamint nyomásrásegítő motor és LCD solenoid szelepes vezérlés.

Az 5+1 lépcsős szűrési fázis felépítése: 5 mikronos PP előszűrő, GAC aktívszén előszűrő, 1 mikronos PP előszűrő, 100 GPD ozmózis membrán, aktívszén utószűrő.
+UV fertőtlenítés 6W-os

FONTOS! A készülék működéséhez 220V-os csatlakozás szükséges.

Aggódik az ivóvíz minősége miatt, de tanácstalan melyik berendezést válassza?

Megértjük, hogy Ön a legjobbat szeretné biztosítani családja számára, és ebbe beletartozik a tiszta ivóvízhez való hozzáférés is. Ezért olyan rendszereket kínálunk, amely nemcsak megtisztítja a vizet, hanem eltávolítja a káros szennyeződéseket is. Soha többé nem kell aggódnia a baktériumok, vírusok vagy más szennyeződések miatt.
Rendszereinkoptimalizáltak, így nyugodt lehet, hogy ez valóban okos befektetés lesz.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma egy ingyenes konzultációért! Segítünk megtalálni az Ön igényeihez otthonához legmegfelelőbb rendszert.

 
Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő. A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >> A bemutatott képek/videók illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Csupán szemléltetés céljára szolgálnak. A felhasznált vizuális anyag illusztráció!.

Készülék mérete 19 x 36 x 22 cm
Tartály mérete 23 cm (átm.) x 35,3 cm (mag.)
UV-C fertőtlenítés 6W
Minősítések CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH
NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF

Paraméterek

Készülék mérete 19 x 36 x 22 cm
Tartály mérete 23 cm (átm.) x 35,3 cm (mag.)
UV-C fertőtlenítés 6W
Minősítések CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH
NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés