Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Tartályos ozmózis készülék

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések ajánlottak mindazoknak, akik minőségi ivóvizet szeretnének otthonukban.

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legmodernebb és legmegbízhatóbb módszerek egyike a víztisztításban. Az ozmózis eljárás során a víz átmegy egy finom szűrőn, amely megtisztítja a vízben található szennyeződésektől és méreganyagoktól. A tartályos rendszer a tisztított víz tárolására is alkalmas, így könnyedén elérhető a tiszta ivóvíz. A berendezések kompakt méretűek és egyszerűen kezelhetőek, ideálisak otthoni használatra és kis irodákban is.

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A CleanPure CP-105 RO víztisztító kifogástalan minőségű ivóvizet biztosít otthonunk számára. A fordított ozmózis technológiával működő szűrőrendszer eltávolítja a vízben lévő szennyeződéseket és csökkenti a víz keménységét is. A háztartási RO víztisztító berendezés egyszerűen és gyorsan telepíthető a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelve. A 5 lépcsős tisztító rendszer tartályt is tartalmaz, és vegyszer vagy villanyáram szükségessége nélkül működik, kizárólag szűrő és tisztító elemekkel.

.
79.500 Ft

A PurePro EC105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105 háztartási ozmózis víztisztító egy megbízható és tartós berendezés, amely 5 szűrési lépcsővel rendelkezik. A fordított ozmózis technológiája segít eltávolítani a káros anyagokat, így gondoskodva arról, hogy az ivóvíz tiszta és egészséges legyen. Egyszerűen szerelhető a konyhai mosogató alá, és az egész család számára biztosítja az egészséges ivóvizet. Az amerikai PurePro cég minőségi terméke, amely megéri az árát és hosszú távú befektetés a család egészségébe.

Összességében, ha otthoni ivóvíz minősége javítására keres megoldást, akkor a PurePro EC105 ozmózisos víztisztító berendezése az egyik legjobb választás lehet Ön számára. A hatékony tisztítási folyamat, az egészséges és kellemes íz, a kényelmes használat és a takarékos megoldás miatt, az EC105 az egyik legjobb víztisztító berendezés lehet az otthoni vízkezeléshez.

.
89.900 Ft

Az OZMO RO101-S egy prémium kategóriás ozmózis víztisztító , amely sok éves fejlesztés eredményeként született meg. A hagyományos ozmózis készülékekhez képest fele akkora a (beépített) tartálya. Kiválóan használható már 2 bár víznyomáson is. Magasabb víztisztítási sebesség, valamint alacsonyabb hulladékvíz veszteség jellemzi. De ami talán a legfontosabb, hogy mikrobiológiailag biztonságos vizet kapunk a készülék egyedi baktérium utószűréséből adódóan. Ha végül rá esik a választás, akkor további pozitívum lesz a kis helyigénye a többi készülékhez képest, valamint az egyszerű "szervizes embert" nem igénylő 4-5 perc alatt elvégezhető, egyszerű szűrőbetét csere.

Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S fordított ozmózis víztisztító egy magas hatékonyságú prémium kategóriás készülék, amely könnyedén felszerelhető és karbantartható. A víztisztító eltávolítja a kisebb lebegő és fix szennyeződéseket, például rozsdát és más mikronos szennyezőanyagokat. Az anyagfélig áteresztő membránon keresztül minden 0,0001 mikronnál nagyobb szennyeződés hatékonyan eltávolítódik a vízből. Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító készülék magas szintű szűrési képességgel rendelkezik, amely révén tiszta és friss ízű vizet biztosít a fogyasztók számára. Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító készülék egy könnyen beépíthető és karbantartható berendezés, ami tökéletes választás minden olyan otthonban, ahol fontos az egészséges és ízletes ivóvíz biztosítása. Rendeljen most és élvezze a tiszta és friss ivóvizet otthonában!

.
99.000 Ft

A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. A PurePro RO105 (PP-EC105) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105 háztartási RO (fordított ozmózis) víztisztító egy kiváló minőségű, vékony kialakítású készülék, amelyet a konyhai mosogató alatt lehet felinstallálni. Ez a víztisztító 5 lépéssel működik, és olyan minősített szűrőbetéteket és membránokat tartalmaz, amely biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet. A PurePro ERS105 egy egyszerű, kompakt és higiénikus készülék, amelyet otthoni vízhálózatra lehet kapcsolni. A csomagban 3/8"-os bekötő idom található. Az ozmózis víztisztító az egyik legmodernebb technológia, amely biztosítja, hogy a víz minden olyan anyagtól megtisztuljon, amelyet a hagyományos víztisztító eljárások nem képesek eltávolítani. A PurePro ERS105 egy igen kedvező áron megvásárolható ozmózis víztisztító, amely igényes megjelenése mellett hatékonyan szolgálja ki a háztartás igényeit.

.
99.900 Ft

A PurePro M500 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb.

A PurePro M500 háztartási ozmózis víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető és a vízhálózatra csatlakoztatható. Az öt lépcsős ivóvíztisztító rendszer aktív szén és mikronos szűrőbetétekkel ellátott. 

.
104.990 Ft

Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800 RO (Fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető és a vízhálózatra csatlakoztatható. Ez egy újgenerációs, kiváló hatásfokú víztisztító berendezés, melynek 5 szűrési lépcsője biztosítja a tiszta és egészséges ivóvíz előállítását. Az amerikai PurePro cég által előállított esztétikus készülék egyszerűbb karbantartással, kisebb helyigénnyel rendelkezik, így ideális választás a háztartások számára. A PurePro M800 "Kompakt" víztisztító pedig szintén konyhai mosogató alá szerelhető, és esztétikus kiszerelése miatt ideális a lakásokban való elhelyezésre. 

.
109.990 Ft

A PurePro EC105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben, nyomásfokozó szivattyúval felszerelve. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105P ozmózis víztisztító hagyományos, konyhai mosogató alá szerelhető berendezés, mely a vízhálózatra csatlakoztatva biztosítja az otthoni ivóvíz tisztességes szűrését. Az 5 lépcsős szűrési rendszernek köszönhetően a RO (fordított ozmózis) technológiával működő víztisztító berendezés eltávolítja az ólomot, klórt, nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket a vízből, és biztosítja a tiszta, egészséges ivóvíz fogyasztását. A PurePro RO-105 víztisztító további bővítési lehetőségekkel is rendelkezik.

.
115.500 Ft

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A PurePro RO105P (EC105P) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító egy konyhai mosogató alá szerelhető, az otthoni vízhálózatra köthető berendezés. Az egyedi, színterezett váz és a minősített szűrőbetétek mellett a készülék nyomásfokozó szivattyúval is rendelkezik. Az ozmózis membrán rendkívül hatékony technológiának számít a víztisztítási eljárások között, így a PurePro ERS105P egyik legfőbb előnye az, hogy képes ezt a legmodernebb technológiát alkalmazni. Az egyszerű, kompakt és higiénikus kialakítással rendelkező víztisztító.

.
130.000 Ft

A PurePro M500P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb.

A PurePro M500P háztartási RO víztisztító készülék ideális választás bármely otthonba, amelynek tulajdonosa kristálytiszta, friss ivóvízre vágyik. A fordított ozmózis technológiának köszönhetően a készülék hatékonyan eltávolítja a vízből a szennyező anyagokat, beleértve a klórt, a baktériumokat, a vírusokat és az egyéb káros anyagokat. A 5 lépcsős szűrőrendszer magába foglalja a 5 mikronos előszűrő garnitúrát, az aktív szén- és 1 mikronos szűrőbetéteket, valamint egy nyomásfokozó szivattyút is tartalmaz, ami garantálja a folyamatos, megbízható teljesítményt. A PurePro M500P további előnye az, hogy egyszerűen beszerelhető a konyhai mosogató alá, és kompatibilis a vízhálózattal. A PurePro M500P – az igazi megoldás az egészséges, friss ivóvízhez otthonában!

.
139.500 Ft

Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, melyet az amerikai PurePro gyártó állít elő. A termék kompakt méretű, és dizájn dobozban kerül forgalomba. Az M800P víztisztító rendelkezik egy nyomástartóval (nyomáspumpával), mely növeli a rendszer áteresztő képességét és biztosítja a stabil víznyomást. Az előszűrő garnitúra tartalmaz 3 szűrőbetétet, 5 mikronos-, aktív szén-, és 1 mikronos szűrőbetéteket, melyek eltávolítják az iszapokat, a klorinált vegyületeket, a nehézfémeket és a baktériumokat. A PurePro M800P RO víztisztító berendezése garantálja az egészséges, tiszta ivóvíz biztosítását otthoni felhasználásra.

.
145.500 Ft