Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
95.990 Ft

Youtube videók

Ozmózis ivóvíztisztító nyomásrásegítővel 501P BESZERELÉSSEL

Ár:
95.990 Ft
Kapható választék:
BESZERELÉS:

Vételár: 110990.-Ft

A tartályos ozmózis víztisztítók klasszikusa nyomásrásegítő motorral. Ennek a nyomásrásegításnak köszönhetően az ozmózis membrán optimálisan víznyomással kapja a megtisztítandó vizet, amit ez által kedvezöbb vízfelhasználás mellett tisztíthat meg. 

Ez az ozmózis víztisztító minden háztartásban megállja a helyét, még abban az esetben is, ahol gyengébb a rendelkezésre álló vezetékes ivóvíz nyomása.
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás és Paraméterek

 

 

ozmózis víztisztító 105

A PurePro 105-ös ozmózis víztisztítónak a nyomásresegítő pumpával ellátott változata. Ennek köszönhetően 1-7 BAR közötti vezetékes víznyomás értéken is optimálisan működik. Ajánlatos olyan helyeken, ahol gyenge a rendelkezésre álló víznyomás. A berendezés emelt kapacitású (80GPD) ozmózis membránnal van ellátva az ideális működés érdekében.

A PurePro 105P ozmózis víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval felszerelve.

Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozó nélküli változata (PurePro RO105), a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás túl alacsony (3 bar alatti, pl.: fúrt kút esetében). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. Működtetéséhez a nyomásfokozó szivattyú miatt elektromos áram szükséges. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb lehet, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóé.

Az ozmzózis víztisztító felépítése a jól bevált klasszikus felépítmény. Három előszűrő egység után az ozmózis membrán, valamint egy aktívszenes utószűrő végzi a víztisztítást. A puffer víztartály itt is a megszokott bruttó 12 literes. Ennél a víztisztító készüléknél nem lehet kérdés, hogy beválik-e, hiszen minden körülmények között stabilan működik a nyomásrásegítő motorjának köszönhetően.

A PurePro RO-105P háztartási ozmózis víztisztító standard jellemzői:

Az ozmózis víztisztító tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

A PurePro RO-105P 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.
A tartály: 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonattal (!) (NSF és CE minősítések).
Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.
Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító tömege összesen: 14 kg.

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

 

A PurePro RO105P háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel és nyomásfokozó szivattyúval, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. ( Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

Beszerelés:

A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.
Ha szakemberünk általi beszerelést kér, azt alul, a  kosárba helyezés előtt, az Elérhető opcióknál kiválaszthatja; ugyanott megtalálja a beszerelés költségeit is.

Karbantartás:

A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító berendezés különösebb karbantartást nem igényel, a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges:

  • az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti: F-SZETT-4 >>
  • a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az 50GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti: TLC-50 >>

A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről. Fertőtlenítő Ezüstkolloid termékünket itt megtekintheti: KoMiTo Ezüstkolloid >>

Minősítések: CE, WHO, NSF, WQA, FDA ÁNTSZ
Gyártó: PurePro USA Corp.

Megvásárolható kiegészítők a PurePro RO-105P háztartási RO víztisztítóhoz:

  1. Biokerámia energetizáló egység. A terméket itt megtekintheti INFRA-RED >>
  2. Visszasózó egység. A terméket itt megtekintheti AIMRO >>
  3. Lúgosító egység. A terméket itt megtekintheti CL-PH >>
  4. Sterilizáló UV-lámpa készlet. A terméket itt megtekintheti UV >>

tartályos ozmózis víztisztító

Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő.
A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >>

.

A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 48 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága 43 cm
- átmérője 28 cm

Paraméterek

A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 48 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága 43 cm
- átmérője 28 cm

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 27.
3 éve használjuk. Semmi probléma nem fordult elő. A vezetékes vizet már nem tudjuk meginni. Szűrőcsere alkalmával látom mi van a rendszerben. Hamarabb kellett volna megvenni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 10.
Óvodánk számára nemrégiben vásároltuk ezt a készüléket. Sajnos településünkön igen rossz az ivóvíz minősége. Most nyílt lehetőségünk arra, hogy egy ilyen víztisztítógépet beszerezzünk aminek a segítségével gyermekeinknek finom, tiszta, egészséges vizet adhatunk. Az összeszerelése, a leírások alapján nagyon könnyen ment. Az első fogyasztás után a gyerekek maguktól mondták, hogy milyen tiszta és milyen jó ízű a víz. Jómagam nevében csak ajánlani tudom ezt a tisztítót kisebb intézményekbe is. Nem bántam meg, hogy ettől a cégtől vásároltam, mert nagyon kedvesek, gyorsak és segítőkészek voltak. Még egyszer köszönöm.

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés