Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
95.500 Ft

Ivóvíztisztító rendszer - 1

Ár:
95.500 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
uv baktericid lámpa UV lámpa készlet UV-1011, 6W, 1GPM
24.500 Ft

Tartályos ozmózis ivóvíztisztító díjmentes BESZERELÉSSEL

Fenntartási költség: 39500.-Ft/év (általánydíj) átlagos háztartási felhasználás esetén.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)

Leírás és Paraméterek

Ez a víztisztító a víztartályos (8 liter) háztartási ozmózis víztisztító berendezések alap berendezése. 100GPD ozmózis membránnal rendelkezik, ami optimálisabb működést tesz lehetővé. Három előszűrőből, egy ozmózis membránból és egy aktív szén utószűrőből áll az ötrészes szűrőegység.  A legtöbbet eladott ozmózis víztisztító modellünk!  Szinte korlátlanul bővíthető, amit hasznos kihasználnia.

Tartályos ozmózis víztisztító berendezések alap gépe!

A számsor végén megjelenő „5”-ös azt jelenti, hogy 5 szűrési egységgel van dolgunk. Egy stabil fémvázra építették fel a szűrőpoharakat dupla „O” gyűrűs kivitelben a biztonságosabb tömítésért (függőleges előszűrők) amiben az előszűrők kapnak helyet. Vízszintesen helyezkedik el a ozmózis membrán ház amibe a beüzemelés alatt helyezzük majd bele az ozmózis membránt. Ezek után pedig az ötödik és egyben utolsó szűrőegység következik, egy aktív szén utószűrő, ami a víztartályból visszaáramló vizet látja el egy „biztonsági” vízszűréssel.

Ez a tartályos ozmózis víztisztító is 8 literes víztartállyal (puffer tartály) rendelkezik, ami ideális családi felhasználás esetében. Ez a pufferelt (eltárolt) vízmennyiség elegendő a folyamatos ivóvíztisztítás mellet arra is, hogy egészséges főzővízzel készítsük el ételeinket és italainkat.

Mit szűr ki a vezetékes vízből?

Ez az ozmózis víztisztító modellünk az ozmózis membránnak köszönhetően 0,0001 mikronos vízszűrésre képes. Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy a H2O-n kívül 98%-ban mindent kiszűr. 100%-os vízszűrés nem létezik, tehát ez a víztisztító berendezés nagy hatékonysággal és biztonsággal működik bármely háztartásban ahol a legtisztább szűrt vízre van igény.
A teljesség igénye nélkül viszont itt olvashatja, hogy milyen szennyeződések eltávolítására képes ez az ozmózis víztisztító berendezésünk.

  • klór és vegyületei
  • vas-mangán
  • nitrit-nitrát
  • kőolaj származékok
  • gyógyszer maradványok-hormonok
  • arzén
  • nehézfémek

Ezzel az ozmózis víztisztító berendezéssel olyan minőségű ivóvizet képes előállítani saját otthonában, mint semelyik más rendszerű víztisztítóval. Ez a speciális rendszer MINDENT megszűr a vezetékes ivóvízből, ami nem tiszta, biztonságos és egészséges. Egyedülálló védelem az ivó és főzővíz ellátásban.

A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 100 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

A 105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. ( Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

 

Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő.
A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >>

.

Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 45 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 8 literes tartály
- magassága 40 cm
- átmérője 20 cm
Kapacitás 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
Minősítések CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH
NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF
A 105 háztartási RO víztisztító tömege összesen 12 kg.

Paraméterek

Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 45 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 8 literes tartály
- magassága 40 cm
- átmérője 20 cm
Kapacitás 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
Minősítések CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH
NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF
A 105 háztartási RO víztisztító tömege összesen 12 kg.

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 24.
Ingyenes beszereléssel kértük és gyorsan ki is jöttek.
A víz íze sokkal lágyabb és sejmesebb.
Az éves szűrőbetétek költsége gazdaságosnak tűnik.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 10.
Finomabb íz és a kávéfőző se lesz vízköves. Nálunk bevált, ajánlom mindenkinek, aki megunta az ásványviz vásárlást.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 09.
Közel 3/4 éve használjuk a berendezést, a család teljes megelégedésére.
Annyira megszoktuk, hogy a korábban vásárolt "márkás" ásványvizek nem ízlenek.
Vásárlásnál a hozzáértő eladó-tulajdonost kifaggattam a vízszűrő minden részletéről. Korrekt válaszokat kaptam.
A készülék ára értékarányos. A nejem aki egyébként korábban nagyon szkeptikus volt a vízszűrőkkel kapcsolatban, nagyon örül a váltásnak. Pénzt és szemetet spórolunk meg. A műanyag hulladékgyűjtő sincs már úgy tele. Amúgy jó érzés, hogy a környezetért is tettünk valamit.
Számításom szerint már most behozta az árát. A cipekedésről nem is beszélve.
Csak ajánlani tudom, mind a terméket, mind a forgalmazó céget.

Szabó Miklós / Budapest

| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 12.
Már lassan három éve használjuk a víztisztítót. A vásárlást követően 1 napon belül kaptuk meg, korrekt módon összeállítva. A különféle csövek helyére egy-egy kis darab darabka volt beszerelve, így nem lehetett összekeverni, melyik csövet hova kell kötni. Az alkatrészek (szűrők, roppantógyűrűk) is a rendeléstől számított max. 2 napon belül megérkeztek. A cég nagyon korrekt, gyors, pontos, percíz, így már több barátomnak is ajánlottam a terméket. Nekünk már lassan 3 éve nem kell cipelni az ásványvizes palackokat, majd az abból visszamaradó hulladékot, nem beszélve arról, hogy a szűrt víz előállítása lényegesen olcsóbb.
| 5 / 5 csillag!
2013. 08. 14.
Gyorsan megkaptuk a víztisztítót. Először féltem a beszereléstől, de a részletes leírásnak köszönhetően könnyen be tudtam szerelni. Ebben segített az ügyfélszolgálat, mert egyszer megakadtam a beszerelés közben. Használjuk már több mint egy hete és nagyon meg vagyunk a készülékkel elégedve. Nem kell már ásványvizet vásárolni, ami nagy könnyebbséget jelent egy hétvégi bevásárlás közben.