Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
ozmózis víztisztító purerpro 105 EC

PurePro 105 Ozmózis víztisztító 50GPD

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: PUREPRO
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2019. június 21.

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrő házakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50 GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartályból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

.

Méreteiben megegyezik, de nagyobb GPD számú ozmózis membránnal van szerelve a SPARTACO CLASSIC ozmózis víztisztító berendezés, aminek az árfekvése is kedvezőbb. Itt találja >> 

Ez a víztisztító a víztartályos (12 liter) háztartási ozmózis víztisztító berendezések alap berendezése. 50GPD ozmózis membránnal rendelkezik, ami optimálisabb működést tesz lehetővé. Három előszűrőből, egy ozmózis membránból és egy aktív szén utószűrőből áll az ötrészes szűrőegység.  A legtöbbet eladott ozmózis víztisztító modellünk!  Szinte korlátlanul bővíthető, amit hasznos kihasználnia.

 

Tartályos ozmózis víztisztító berendezések alap gépe!

A számsor végén megjelenő „5”-ös azt jelenti, hogy 5 szűrési egységgel van dolgunk. Egy stabil fémvázra építették fel a szűrőpoharakat dupla „O” gyűrűs kivitelben a biztonságosabb tömítésért (függőleges előszűrők) amiben az előszűrők kapnak helyet. Vízszintesen helyezkedik el a ozmózis membrán ház amibe a beüzemelés alatt helyezzük majd bele az ozmózis membránt. Ezek után pedig az ötödik és egyben utolsó szűrőegység következik, egy aktív szén utószűrő, ami a víztartályból visszaáramló vizet látja el egy „biztonsági” vízszűréssel.

Ez a tartályos ozmózis víztisztító is 12 literes víztartállyal (puffer tartály) rendelkezik, ami ideális családi felhasználás esetében. Ez a pufferelt (eltárolt) vízmennyiség elegendő a folyamatos ivóvíztisztítás mellet arra is, hogy egészséges főzővízzel készítsük el ételeinket és italainkat.

Az ozmózis víztisztító berendezéssel szűrt víz nem desztillált víz. A desztillálási eljárás merőben más, mint egy keskeny résméreten (0,0001 mikron) átpréselt víz. Ebben a tisztított vízben is van ásványi anyag minimálisan (TDS érték) ami 10-20 mg/liter érték között mozog. Ez a szűrési résméret pedig azért szükséges, hogy Ön a legnagyobb biztonságot kaphassa, amit csak egy víztisztító berendezés képes adni, hiszen megtisztítja mindentől az vezetékes ivóvizet, ami nem tiszta és biztonságos. MINDENTŐL!
Ha mégis szeretné, hogy a tisztított vízben legyenek ásványi anyagok (ami a víz ízéhez kétségtelenül hozzátesz), akkor válassza PurePro 106M -es ozmózis víztisztító modellünket, amiben már alapból helyet kap egy ásványi anyag visszasózó (visszapótló) egység.

 

Mit szűr ki a vezetékes vízből?

Ez az ozmózis víztisztító modellünk az ozmózis membránnak köszönhetően 0,0001 mikronos vízszűrésre képes. Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy a H2O-n kívül 98%-ban mindent kiszűr. 100%-os vízszűrés nem létezik, tehát ez a víztisztító berendezés nagy hatékonysággal és biztonsággal működik bármely háztartásban ahol a legtisztább szűrt vízre van igény.
A teljesség igénye nélkül viszont itt olvashatja, hogy milyen szennyeződések eltávolítására képes ez az ozmózis víztisztító berendezésünk.

  • klór és vegyületei
  • vas-mangán
  • nitrit-nitrát
  • kőolaj származékok
  • gyógyszer maradványok-hormonok
  • arzén
  • nehézfémek

Ezzel az ozmózis víztisztító berendezéssel olyan minőségű ivóvizet képes előállítani saját otthonában, mint semelyik más rendszerű víztisztítóval. Ez a speciális rendszer MINDENT megszűr a vezetékes ivóvízből, ami nem tiszta, biztonságos és egészséges. Egyedülálló védelem az ivó és főzővíz ellátásban.

Az ozmózis víztisztító standard jellemzői A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

A PurePro RO-105 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett. A tartály 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonattal (!) (NSF és CE minősítések). Megengedett hálózati víznyomás: 4-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a PurePro RO-105P , nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.)

Garanciák: 5 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. ( Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

 

Üzemben tartási költségek és árgarancia.

Erre a víztisztító berendezésünkre is természetesen árgaranciát biztosítunk, ami azt garantálja, hogy sehol máshol nem tudja (legálisan) olcsóbban beszerezni.
Az ozmózis víztisztítóknál SZUMMA költséget számolunk, hiszen van amelyik egységet évente és van amelyiket két évente kell cserélni. ennek az ozmózis víztisztító berendezésnek az éves szűrőbetét költsége 11250-Ft . Ez ügy épül fel, hogy az első évben a szűrőbetét SZETT4 -et kell csak lecserélni, míg a második évben az az SZETT4-en kívül a két darab ozmózis membránt is. Tehát még így a havi szűrőbetét költség nem haladja meg a 940.-Ft-ot! Ez a szűrőbetét költség természetesen nem vonatkozik az esetlegesen pluszban használt kiegészítő egységekre (visszasózó, lúgosító, stb ...)

A szűrőbetétek kapacitása természetesen a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől nagyban függ. Az általunk közölt Információk csupán tájékoztató jellegűek. Alapjául a több éves tapasztalatunk és normál vízminőség feltételezése szolgál. Nem tudunk felelősséget vállalni a vezetékes víz minőségéért, mert az nem a mi feladatunk.

 

Beszerelés és üzembe helyezés.

Ehhez az ozmózis víztisztító berendezéshez is részletes magyar nyelvű leírást és bekötési rajzot adunk, ami segítségével könnyedén beszerelhető. Szűkség van a mosogató tálcába egy 12-es furatra a víztisztító saját csapjának a behelyezéséhez, valamint egy ugyanekkora furat kell a mosogató lefolyójába is. Minden szükséges alkatrészt megtalál a beszerelési csomagban, amiben 3/8”-os bekötőidomot adunk. Amennyiben ettől eltérő méretű bekötőidomot szeretne (1/2”, 3/4"), akkor ezt kérjük, hogy a megjegyzés rovatba jelezze. A garancia természetesen akkor is él, amikor saját kezűleg szereli be és helyezi üzembe a víztisztító berendezést.

Amennyiben nem szeretne a beszereléssel foglalkozni, akkor szakemberünk Budapesten és Pest megyében 12000.-Ft ért beszereli. Ha szeretné ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor ezt jelezze a megjegyzés rovatba a rendelése leadásakor és munkatársunk telefonon időpontot egyeztet a beszereléssel kapcsolatban.

 

Amire figyelnie és tudnia kell!

Ennek a berendezésnek a működéséhez minimum 4BAR vezetékes víznyomás szükséges stabilan. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, akkor mindenképpen nyomásrásegítős ozmózis víztisztító modellt kell választania, hogy az ozmózis rendszer optimálisan működjön. Ennék a modellnék a PurePro 105P a nyomásrásegítős változata.

Ozmózis víztisztító berendezéseink a kiváló szűrési technikájuknak köszönhetően, folyamatosan (a víztisztítási szakaszban) öblítik ki magukból a szennyeződéseket, amiktől megkímélik önt és családját. Tehát nem tartják magukban és nem azon keresztül vezetik azt a vizet, amit később megisznak, hanem gyorsan kimossa magából a víztisztítási folyamat közben. Ez a prémium vízszűrési és vízbiztonsági képesség viszont technikai víz képződését teszi szükségessé, hogy ki tudja magából mosni a nem kívánatos szennyeződéseket. Csak ezzel a módszerrel garantálhatjuk Önnek a legjobb minőségű ivóvizet, amit csak háztartásában kaphat.

 

Akkor válassza ezt az ozmózis víztisztítót, ha stabil és megbízható működést akar, alacsony üzemeletetési költségek mellett.

Fontos még a rendelkezésre álló vezetékes víznyomás nagysága, hiszen ezt a berendezést csak 4 BAR fölötti víznyomással rendelkező háztartások számára ajánljuk. Ugyanis ekkora nyomás minimum kell ahhoz, hogy a nagy hatékonyságú ozmózis membrán optimálisan működjön. Az egyedülálló ozmózis víztisztítási technológiának köszönhetően nem marad szennyeződés a főszűrőbe, hanem kimossa magából (öblítés a szűrési folyamat közben), ezzel is növeli a membrán élettartamát és fokozza szűrési biztonságot.
Ehhez a víztisztító berendezésünkhöz is teljes körű MAGYAR garanciát, folyamatos alkatrész és szűrőbetét ellátottságot biztosítunk már 2007 óta. Így biztosra mehet, hogy megbízható forrásból, hosszú távra választ berendezést szakemberektől.

 

Méreteiben megegyezik, de nagyobb GPD számú ozmózis membránnal van szerelve a SPARTACO CLASSIC ozmózis víztisztító berendezés, aminek az árfekvése is kedvezőbb. Itt találja >> 

 

A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 45 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága 43 cm
- átmérője 28 cm
Kapacitás 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
Minősítések CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH
A tiszta víz csaptelep FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító tömege összesen 12 kg.