Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Víztisztítót szeretnél?

Szeretnél egy jó és megbízható víztisztítót?

Az sem ártana, ha minden szennyező anyagtól megtisztítaná a család ivóvizét és tökéletes biztonságot lenne képes biztosítani nálad is. Tehát képes jobbá és biztonságosabbá tenni a vezetékes csapvizet, ha ezt szeretnéd.

Amennyiben ilyen elvárásaid vannak, akkor az itt található három ivóvíztisztító berendezés maximálisan kielégíti az igényeidet.

Ezek az ozmózis ivóvíztisztító berendezéseink bármely otthoni használat esetén megállják a helyüket. Hatékony ozmózisos szűrőtechnológiájuknak köszönhetően tökéletes vízszűrést képesek háztartási körülmények között is produkálni.

A következő szennyeződéseket távolítják el:

  • baktériumok és vírusok
  • íz és szagrontó anyagok
  • gyógyszermaradványok, hormonok
  • organikus anyagok
  • kloridok, THMI
  • nitrit, nitrát
  • keménység, szulfátok
  • azbeszt, ólom, arzén
  • rovar és gyomirtószer
  • mikróműanyagok

Tehát mindent, amit érdemes el lehet és távolítani vízszűréssel az ivóvizedből. Csak a legtisztább, szűrt biztonságos ivóvíz marad, amit nyugodtan fogyasztha a csecsemőtől az idős emberig mindenki a családban.

 

Beszerelés és szűrőcsere országosan elérhető nálunk!

Neked nem kell semmi macerával foglalkoznod, mert országosan biztosítjuk a hatékony ivóvíztisztítóink mellé a beszerelési szolgáltatásunkat. Ha Te akarod beszerelni, nálunk az sem jelent kizárást a garanciából.

Berendezéseinket igényesen és szinte "láthatatlanúl" helyezzük el a konyhádban, természetesen figyelembe véve a rendelkezésre álló helyet. Csapatunk már több ezer víztisztító beszerelésen van túl, ezért biztosak vagyunk benne, hogy nálad is könnyedén megoldjuk a feladatot.

A mosogatódba beszerelönk egy esztétukus csaptalapet, amivel biztosítkuk a zárt láncú vízbiztonságot, hiszen csak így érünk el tökéletes vízszűrési eredményt.

Válaszd ki a BESZERELÉST KÉREK lehetőséget a termék adatlapján a felső részben, mert ország bármely pintján szakszerűen beszereljük berendezéseinket.

Évente küldünk emailben szűrőbetét figyelmeztetőt és amennyiben nem te akarod elvégezni akkor országos szervizhálózatunk végzi el nálad a karbantartást.

 

Megéri neked egy víztisztító?

Segítségünkkel otthon modernebb és macera mentesebb lesz. Nem utolsósorban pedig jelentősen óvja a környezetét is úgy, hogy soha többet nem vásárol palackos vizet.
Ezek ellenére az ivóvíztisztító berendezés nagyon jó befektetés, mert hamar (6-18 hónap) alatt megtérül. Tehát a kényelem és modernizáció nem jelent plusz terhet a háztartásnak.

 

Most rajtad a sor. Válassz a magadnak, vagy a családodnak hatékony ivóvízforrást!

Ebből a videóból sokat megtudhatsz a legjobb minőségű vízszűrésről: