Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Víztisztító berendezés választás

Ebben a kategóriában olyan bejegyzéseket teszünk közzé, amellyek segítséget nyújthatnak a helyes víztisztító berendezés kiválasztásában.
2017. 01. 24. 16:52:09

Talán a legjobb cím az lett volna, hogy felejtsd el azt a sok butaságot, amit a háztartási ivóvíztisztító berendezésekkel kapcsolatban hallottál, vagy olvastál.
Sajnos már több éve igaz az, hogy egy leendő víztisztító vásárlóval nem nulláról kell kezdenünk az educálást, hanem mínusz húsztól. Ez annak köszönhető, hogy a víztisztítás és vízszűrés eléggé egyszerű ahhoz, hogy szinte mindenki értsen hozzá (vagy legalábbis tájékozottnak tűnjön), viszont eléggé összetett ahhoz, hogy néhány rossz információval meg tudják kavarnia az érdeklődőket.

Erre alapozva sok hozzáértő foglalkozik a témával, illetve csak amatőr szinten kapargatja a felszínét, beérve pár lopott dezinformációval, amit egy másik hiteltelen publikációból csent el. Sajnálatos módon ezek a lelkes amatőrök többet ártanak a háztartási ivóvíztisztításnak mindent gondolhatnánk, de ennél nagyobb bajok is lehetnek.