Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü

Víztisztító berendezést keres?

Ha már víztisztító vásárláson gondolkozik, ezt érdemes végig elolvasnia...

A víztisztító berendezésekre már nem mint egészségmegörző termékekre kell tekinteni, hanem mint egy háztartási berendezésre, ami megkönnyiti a tulajdonosának az életét. Hasonlíthatnánk egy mosógéphez, vagy egy sütőhöz is. Sajnos sok cég túlmozogja a háztartási víztisztítítást és az általuk forgalmazott víztisztító berendezéseket is. Egy víztisztítótól ugyanúgy nem szabad csodát várni, mint egy mikrosütötől. Ez egy egyszerű háztartási gép, ami biztonságot visz a vezetékes vízellátásba.
Tulajdonképpen a víztisztító berendezések az egyetlen olyan segítő berendzések, amellyek valóssan pénzt takarítanak meg amellett, hogy a vezetékes ivóvizet egészségesebbé és biztonságosabbá teszik. E mellett további előnye az, hogy rengeteg macerátől és pakolászástól kíméli meg tulajdonosát. Nem is beszélve a nem lebecsülendő környezetvédő hatásáról, hiszen teljes egészében kiváltja a palackos vizeket. Az általunk forgalmazott berendezések nemzetközileg elismertek. Felsorolásunkben nem foglalkozunk a háztartási víztisztítás olyan termékeivel, amellyek nem ütik meg a minimálisan elvárt szinvonalat.

 

Milyen víztisztító kategóriák vannak?

Rengeteg féle víztisztító berendezés létezik, de fontos ezeket kategóriákba sorolni, hogy eldönthessük, számunkra melyik a legmefelelőbb. Mint minden termék kiválasztásánál, itt is több paraméter és árkategória is megtalálható. Szerintünk a legjobb az, ha ár/érték arányban gondolkodunk, hiszen egy víztisztító berendezést is hosszú távra (minimum 10 évre) kell választani. Igen, az általunk kínált berendezések rendszeres karbantartás mellett biztonságosan működnek ilyen hosszú távon is. Ezt bizonyítja berendezéseinknél tulnyomó részben biztosított 5 év garancia, ami az országban a legmagasabb.

 

 

Asztali víztisztító (csapra szerelhető változat)

Ezek a víztisztító berendezések a háztartási víztisztítás "belépő" berendezései. Nagy erősségünk a klórszűrés, hiszen aktívszenes szűrőbetéttel rendelkeznek alap felállásban. Ezek egyszerüen mosogatócsapra szerelhetőek egy útváltó csapocska segítségével. Tehát nem kell mindíg le/fel szerelni, hanem csak az útváltót kell étállítani, hogy mosogatni akarunk, vagy a tisztítót vizet fogyasztani.

Amit ettől a víztisztítótól elvárhat: Már ez a víztisztító garantálja a sokkal jobb víz ízt. Nem csoda, hiszen a klórt és vegyületeit túlnyomórészt megszűri ami kellemetlenné teheti a víz ízét (és szagát is). 
Kinek ajánlott? Ha csak a víz ízét akarja kellemessé tenni, akkor elégségesnek tünhet az asztali víztisztító használata. 
Modellek: A ketegória nagy öregje az asztali víztisztító NORMAL. Ha viszont többet vár el az egyszerű klórszűréstől és minőségibb berendezést keres, akkor ideális választás a PurePro CT2000, ami kétfázisú, vagy a PurePro CT3000, ami háromfázisú vízszűrést biztosít.

 

 

Egyéb víztisztító (pult alá szerelhető változat)

Ez a víztisztító kategória a leggyorsabban "fejlődő" berendezéseket tömöríti. Mivel a szűrőegység a pult alatt kap helyet, ezért saját kerámiabetétes csapteleppel rendelkezik, amit a mosogató tálcába kell beszerelni. Nagyon karcsú felépítésének köszönhetően a legkisebb helyekre is könnyedén beszerelhető. Alapból három szűrési fázissal szűri a vizet, ebből egy mechanikus és kettő aktívszenes szűrőbetét. Ennek a technikának köszönhetően nagyobb szűrés biztonságot képes garanatálni. Az ezzel tisztított vízből készült kávé és egyéb foróitalok, levesek íze sokkal zamatosabb lesz.

Amit ettől a víztisztítótól elvárhat: Fokozott klór és mechanikai szennyeződés szűrés. Rendkívűl jó íz és igényes kialakítás. Saját csaptelep garantálta egyszerű kezelés. 
Kinek ajánlott? Akinél csak nagyon kevés hely áll rendelkezésre, de már öszetettebb víztisztító berendezést akar. Továbbá azoknak, akik már emelet szintű, azaz többfázisos vízszűrést akarnak, de még nem szeretnének ozmózis víztisztítót vásárolni.
Modellek: A kategória klasszikusa a PurePro S300. A legujabb és plusz szolgáltatást nyújtó berendezésünk a PurePro RS4000, ami már a háromfázisú vízszűrés mellet lúgosítja is a tiszta vizet. 

 

 

Ozmózis víztisztító (ez is pult alá szerelendő)

Tulajdonképpen fordított ozmózis víztisztító, de az ozmózis víztisztító elnevezés az elterjetebb. (nem modjuk azt, hogy személygépjármű, csak azt, hogy autó) Ez a kategória a háztartási víztisztító berendezések legbiztonságosabb víztisztító berendezéseit eggyesíti. A szinte tökéletes vízminőséget az ozmózis membrán grantálja (csak cégünknél emelt kapacitású 80GPD-s membránokkal szereljük a tartályos ozmózis víztisztítókat). A membrán elött három darab előszűrő kap helyet, ami védelmet biztosít a nagyobb szennyeződések és a vegyi szennyeződések ellen. A membrán után egy aktívszenes szűrőbetét végez egy utolsó biztonsági szűrést a már megtiszított vizen. Tehát minden tartályos ozmózis víztisztítónk minimum 5 lépcsős. 
Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű ozmózis víztisztító berendezés uralja (nem összetévesztendő a by-pass szelepes silány utánzatokkal). Itt nem puffereljük a tisztított vizet, hanem valós időben történik a víztisztítás. Ezt egy extra nagy nyomásrásegítő motor és két darab párhuzamosan kötött 200GPD-s (összesen 400GPD) ozmózis membrán végzi. Zárt dobozos kialakításának köszönhetően kis helyeken is elfér.
Természetesen az ozmózis víztisztító berendezésekhezi is jár egy kerámiabetétes csaptelep, valamint minden ami a bekötéshez kell. Ezt egy csomagban mellékeljük vásárlóink részére. Mindösszesen arra kell figyelni a tartályos modellek esetében, hogy a rendelkezésre álló víznyomás elérje a minimum 3-3,5BAR-t. Akkor sincsen gond, ha nincs ekkora nyomásunk (ritkán szokott előfordulni), de ebben az esetben nyomásrásegítős modellt kell választanunk. Ezt a tipusszámban található "P" betű jelzi. Pl.: 105P, 106MP, ezek mind nyomásrásegítős berendezések.

Amit ettől a víztisztítól elvárhat: A legnagyobb biztonságot. Ez nem vicc! A 0,0001 mikronos szűrési résméret még az arzént is eltávolítja a vízből aminek a mérete a legközelebb áll a vízmolekulákhoz. Ezek mellet az esetleges hormon és gyogyszermaradványokat is megszűri. Egyedülálló technológiájának köszönhetően nem tartja magában a szennyeződéseket, hanem folyamatosan kimossa magából, ezzel is biztosítja a hosszú élettartamot az ozmózis membrán részére.
Kinek ajánlott?: Csak annak, akinek a legbiztonságosabb kell. Ha pedig az ozmózis víztisztító csúcsa kell, akkor válassza  PurePro 800DF modellt!
Kiegészítő lehetőségek: Érdemes kihasználni az ozmózis víztisztító berendezések kiváló bővíthetőséget, mellyel növelhetjük a berendezéseink hatékonyságát. ásványi anyag visszsózás (a víz ízét teszi kellemessé), pH lúgosító (a megtisztított víz pH szintjét tolja lúgos irányba, biokerámia energetizáló egység (a víz rezgésszámát növeli, ezáltal PI víz szerű energetizált vizet készít), UV fertőtlenítő lámpa (leégeti az esetleges baktériumokat). Ezeket a kiegészítő lehetőségeket kiválaszthatja a berendezésnél.
Modellek: A kategória veteránja a PurePro 106M, azaz hatlépcsős ozmózis víztisztító berendezés, ami már rendelkezik ásványi anyag visszasózóval is. A legfelhasználóbarátabb ozmózis víztisztítónk a PurePro S500-as modell, amely karbantartása a legegyszerübb és szinte korlátlanúl bővíthető. A csúcs már a fentiekben bemutatott PurePro 800DF átfolyós rendszerű tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezés

 

 

Lúgosító vízionizátor (csapra szerelhető változat)

Ezeknél a berendezéseknél nem a víztisztaság az elsödleges. Természetesen rendelkezik egy nagy kapacitású szűrőbetéttel, ami inkább a berendezés drága részeit óvja a durva szennyeződésektől. Drága bizony, hiszen az ionizálást több platina bevonatú titán elektróda végzi. Nagy előnye, hogy a stabilan lúgos szűrt víz mellet jelentősen csökkenti a víz ORP (azaz antioxidáns) szintjét. Ezzel még egésszégesebbé teszi azt.
Ha a legeslegjobb megoldást akarja, akkor egy ozmózis víztisztító után (NANO membrános) helyezi el a lúgosító vízionizátort. Ekkor nem csak lúgos és antioxidáns vizet, hanem biztonságosan szűrt tiszta vizet is kapunk. Ilyen példáúl a PurePro PJ 103, vagy a PurePro PJ 703-as szett. 

Amit ettől a víztisztítótól elvárhat: Stabilan lúgos és antioxidáns szűrt víz. Jelentősen javult ízélmény és drasztikusan csökkent ORP (antioxidáns) szint.
Kinek ajánlott? Mindenkinek, aki lúgosítani akar, vagy antioxidáns vizet szeretne.
Modellek: A legegyszerübb lúgosítónk a PurePro JA103. Ez után az esztétikus megjelenésű és mérőegységgel ellátott PurePro JA303-as modellünk a közkedvelt. A kategória csúcsát a PurePro JA703 képviseli, amiben már emelt számú platina bevonatú titán elektróda található. Praktikus megoldás ozmózis víztisztító után (NANO membrános) kötni a lúgosító vízionizátor berendezést.

 

Most vagy soha, azaz itt egy jó ajánlat

Ha idáig csak gondolkodott azon, hogy "jó lenne majd egy víztisztító", akkor ne agyaljon tovább. Olyan ajánlatot teszünk, ami biztosan elnyeri a tetszését. Nem csak a legjobb árakat biztosítjuk (árgaranciát is válalva), hanem tovább fejlesztett berendezéseket és kiváló háttérszolgáltatást is biztosítunk.

 

 

Bizonyára több honlapot is átnézett, mielőtt hozzánk talált. Mivel sok cég kínál víztisztító berendezést, ezért nagyon nehéz a legjobb ajánlatot kiválasztani ebből a hatalmas kínálatból. Mivel az érdeklődők többsége a rossz döntéstől fél, ezért levesszük a terhet a válukról és garantáltan jó megoldást kínálunk. 

Most korlátozott ideig 10%-os kupont azoknak, akik az amúgy is alacsony árainkból további engedményt szeretnének kapni. Ennek a kuponnak a felhasználásával Ön is a legkedvezőbb árakat kapja, amellet, hogy egyedülálló háttértámogatást biztosítunk továbbfejlesztett termékeink mellé. Nincs más dolga, minthogy a baloldalon található igénylőt kitölti. Jelölje azt is be, hogy mi az elvárása a leendő víztisztító berendezésével szemben, hogy jobban tudjunk Önnek segíteni a legjobb választás elérésében. 

Lehetőség van telefonos informálásra is. Ha szeretné, hogy szakemberünk visszahívja, akkor töltse ki a "visszahívást kér" mezőt a telefonszámával. Ez után díjmentesen visszahívjuk és gyorsan leszűkítjük arra a berendezésre a választékunkat, amivel biztosan jól jár. Ha időbeli megkötései vannak a visszahívásra, akkor ezt a "megjegyzés" rovatba megadhatja.

 

 

Kemény garanciáink mellet Ön fellélegezhet!

Sok olyan berendezést értékesítenek, aminek nincsen megfelelő alkatrész ellátottsága. Ez nem csak a víztisztító berendezésekre igaz, de náluk nagyon hamar észrevehető ha nincsen utánpótlás példáúl a szűrőbetétekből. Ebben az esetben a víztisztítót kitehetjük az ablakba (vagy dobhatjuk a kukába) mert nem tudjuk használni, azaz megfelelően üzemeltetni. Ugyen Ön sem venne olyan autót, aminek nem biztosított az alakatrész/szervíz ellátottsága? Biztos nem!

Már több éve valljuk azt, hogy a munkánk nem merülhet ki a vásárlás lezárásakor. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatosságra, ezáltal is fokozott biztonságot tudunk Önnek is garantálni. 
Nem kérünk plusz pénzt a leghoszabb garanciaidőért (2 év helyett 5 év), mert működő háttérszolgáltatást is biztosítunk minden víztisztító berendezésünk mellé. Nálunk nem extra az ügyfeleink biztonsága és az esetleges problémamegoldás, valamint szervízkészség. Ezt alapból elvárhatja tőlünk!

Ez által Ön biztos lehet abban, hogy nem csak egy víztisztító terméket rendel, hanem mindent ami annak tökéletes és biztonságos működéséhez kell folymatosan magáénak tudhatja. Ezek mellé a legjobb árakat is itt találja!

 

 

Legkelendőbb víztisztási termékeink.

Válasszon az alábbi víztisztító berendezések közűl és biztosan nem fog csalódni.