Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

VIDEÓ

 

Avagy, amit te is rosszul tudtál, gondoltál, vagy hittél a víztisztításról és a víztisztító berendezésekről.
Ennek a bejegyzésnek a megírására 10 éve készülök. Na, nem konkrétan, de 10 éve „lappang” bennem ez a bejegyzés, amit tulajdonképpen terápiás céllal ki kellett volna már magamból írni. El sem hiszed, hogy mennyire frusztráló tud lenni, amikor egy facebook hétvégi kampány közben olyan kommentek érkeznek, aminek a megválaszolásához nagyon messze kellene mennünk (vissza mennünk a kályháig), de legalább is vissza kellene ülni az iskolapadba valamilyen szintig, erősen koncentrálva a kémiára. Esetünkben ez a tantárgy/tudományos terület eléggé makacs dolog, a H2O az ma is és holnap is H2O lesz, nincs nagy varázslat benne. Ami ezen felül van az innivalódban, az többnyire felesleges, esetlegesen káros is.

Tartályos ozmózis víztisztító berendezések közül a világon a legtöbbet eladott típusok, az úgynevezett háromlábú víztisztítók, amik az ozmózis kategória nagy klasszikusainak számítanak. Ezek a víztisztító berendezések természetesen megtalálhatóak a nagy múltú és megbízható PurePro víztisztító gyár kínálatában is. Ennél a víztisztító márkánál is a legtöbbet eladott ozmózis víztisztító típus ezek a klasszikus modellek, amelyek ár/érték aránya egyedülállóan kiemelkedik az ozmózis víztisztító berendezések kínálatából.

A kategória legtöbbet eladott modellje a PurePro 105 ozmózis víztisztító, viszont a legjobban felszerelt a PurePro 108 FULL ozmózis víztisztító, ami már tartalmaz ásványi anyag visszasózót, pH lúgosító egységet, valamint energetitáló biokerámia egységet is.