Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
69.500 Ft

Antibakteriális közepes teljesítményű, 2 lépcsős központi víztisztító

Ár:
69.500 Ft
2 lépcsős központi víztisztítás évi maximum 50-60 m3 vízfogyasztás esetén..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A központi víztisztító az egész házban szűri a vizet, így nem szükséges a ház minden pontján kisebb víztisztítókat felszerelni. A központi víztisztító 2 lépcsőben tisztítja meg a vizet, így megszabadulhat a homoktól, a vízben lévő lebegő anyagoktól, klórtól és klórszármazékoktól, egyes baktériumoktól, továbbá csökkenti egyes nehézfémek mennyiségét és semlegesíti a szag- és ízrontó anyagokat.

A berendezésben lévő szűrőbetétek úgy lettek tervezve, hogy egy kisebb családnak (2 - 3 fő) az éves vízfogyasztását meg tudják tisztítani. A szűrőbetétek kapacitása maximum kb. 50 - 60 m3.

A központi víztisztítót a bejövő gerincvezetékre kell szerelni, hogy az egész ház vízét megszűrje. Beszereléskor javasolt a víztisztító elé és után csapot, vagy megkerülő ágat szerelni, hogy a karbantartást megkönnyítse.Szűrőbetétek típusa:

  • 20 mikronos fonalas előszűrő: megszűri a vízben lévő lebegőanyagokat, az öreg csőhálózatokban felhalmozott lerakódásokat, homokot és rozsdát. A fonalas szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

  • Aktív szénszűrő KDF-fel: eltávolítja a maradék klórt, valamint kiszűrheti a vízben lévő egyes baktériumokat, tovább csökkentheti a nehézfémek mennyiségét.

.

Méret  390 x 440 x 210 mm (szélesség x magasság x mélység)
Csatlakozási méret  1"
Megengedett vízhőmérséklet  2 – 45 oC
Megengedett víznyomás  Max. 6 bar (6 bar felett és ingadozó víznyomásnál nyomáscsökkentő használata javasolt)

Paraméterek

Méret  390 x 440 x 210 mm (szélesség x magasság x mélység)
Csatlakozási méret  1"
Megengedett vízhőmérséklet  2 – 45 oC
Megengedett víznyomás  Max. 6 bar (6 bar felett és ingadozó víznyomásnál nyomáscsökkentő használata javasolt)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés