Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Vásárlási feltételek

 

 

Kiegészítő rendelkezések.

Az ÁSZF (vásárlási feltételek) elfogadásával tudomásul veszi, hogy a víztisztító/vízszűrő/vízionizátor berendezés, valamint szűrőbetét és vízkezelő egység használatba vétele után nem tudjuk biztosítani az esetleges elállási jogot. Termékeinkre nem tudunk kipróbálási lehetőséget nyújtani, hiszen a vízszűrő termékek használatba vétel után tovább nem értékesíthetőek egészségügyi okokból.
Amennyiben nem biztos abban, hogy használni szeretné a terméket, kérjük ne helyezze üzembe. Üzembe helyezett termékekre (víz érte) nem tudunk elállási jogot biztosítani.

A Spartaco Kft. kereskedő cég. Így semmilyen minöségellenörzési feladatot nem végez az általa forgalmazott termékek esetében. Az esetlegesen mégis fellépő hibákat viszont természetesen bevizsgálás után orvosolja.

A Spartaco Kft. semmilyen felelőséget nem vállal az általa forgalmazott berendezések és vízszűrő egységek, valamint alakatrészek működéséből fakadó esetleges káreseményekért. Ilyen példáúl az esetlegesen megnövekedett vízfelhasználás és vízszámla költsége, vagy az esetleges elázás és az abból eredő károk. Csőtörés, vagy az ingatlanon belül előforuló esetleges vízszennyezési eseményekből adodó vízszűrő betét élettartam csökkenés, illetve dugulás is garancia kizáró körülmény.

A honlapon és a gépkönyvekben feltüntett, valamint szóban közölt szűrőbetét és vízkezelő egységek kapacitás értéke a gyártók által megadott információk. Ezeknek a valós kapacitásértéke a bemeneti víz minőségétől és felhasznált víz mennyiségétől függnek. A csereidőszakra tőrténő felhívás csak a tapsztalataink alapján kialakult időitervallum. A konkrét cserebetét időszak erősen bemeneti vízminőség és felhasznált vízmennyiség függő.

A honlapon található paraméterekért és gyártó specifikációkért, műszaki leírásokért és gépkönyvekért felelősséget vallani nem tudunk. Cégünk kereskedő cég!  A gyártói desigváltásokért, valamint esetleges méret/töltet-beli eltérésekért felelőséget nem vállalunk!

A web áruházban leadott megrendelés utáni email-es után követéshez, valamint „figyelmeztető” levelek fogadásához a megrendelő fél automatikusan hozzájárul.

A garanciális ügyintézés, valamint csere a budapesti irodánkban történik. Amennyiben ez a vásárlónak nem megoldott a termék irodánkba hozzánk szállításról a vásárlónak kell gondoskodnia.
A javított, vagy cserélt termék szintén az irodánkban vehető át, előzetes egyeztetés után. Amennyiben ez nem megoldott, a javított, vagy cserélt terméket szállítási díj ellenében futárszolgálattal juttatjuk a kívánt címre.