Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü

FCCBHD

FCCBHD

Az ACC-2 Aquafilter szemcsés aktívszénszűrő eltávolítja a főbb szennyeződéseket a vízkészletből, és tiszta vizet biztosít ivásra, zuhanyozásra, főzésre és egyéb felhasználásra. A GAC eltávolítja az olyan fő vízszennyező anyagokat, mint a klór, az összes szerves szén (TOC), a gyógyszerek, a zavarosság, az illékony szerves vegyszerek (VOC), a gyomirtók, az ipari oldószerek, a rovarirtók, a növényvédő szerek és a rossz ízt, szagot okozó vegyszerek. Az UDF típusú szűrő vákuumzáras, és polipropilén héjjal, termikusan ragasztott kupakkal és ipari tömített szilikongyűrűvel van ellátva, hogy biztosítsa annak tartósságát és megbízhatóságát. Szűrje a vizet kiváló minőségű kókuszszénnel a maximális kémiai abszorpció érdekében. Válassza a hosszabb élettartamú szűrőt, hogy a legjobb szűrési értéket kapja.

Az Aquafilter által gyártott FCCBHD sorozatú patronok a legnépszerűbb szén patronok évek óta. A GAC-típusú patronok úgy vannak kialakítva, hogy a viz áramlik alulról felfelé, biztosítva a hosszú kezelési időt, amely lehetővé teszi a maximális adszorpciót és a kezelést. Kihasználva a nagyon hatékony hosszanti áramlást a hosszabb, a szénnek a vízzel történő kapcsolati időt,az FCCBHD ideális megoldás, mert a hosszú érintkezési idő lehetővé teszi a magas klór tartalom, valamint más,
szerves anyagok csökkentését.
Az NSF álta jóváhagyott kókusz héj aktív szén nagy hálós méretű, elsősorban a klór, az íz- és szagrontó anyagok kiszűrése a fő erénye.

Belső laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják, hogy a patron eltávolítja a szabad klór 99% – át, 85% -ban a bizonyos peszticideket, oldószereket, aromás szénhidrogénekez, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
Az FCCBHD-STO modell – kétfokozatú szűrő elvégzi az üledék eltávolítását. Az első réteg eltávolítja az üledékek és a mechanikai szennyeződéseket 10 mikrontől. A második réteg kókusz héj szén eltávolítja a szabad klórt és szerves szennyeződéseket.

 

Az FCCBHD jellemzői:


– magas minőség
– NSF által jóváhagyott kókusz héj aktív szén
– Komponens FDA CFR 21.
– 99% -os eltávolítása a szabad klórnak
– 85% -os eltávolítása egyes növényvédő szereknek
– Szerves vegyület eltávolítása
– Javítja a víz ízét és illatát
– Az üledék eltávolítása (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok: FCCBHD-STO)
– A szűrőház két végén alkalmazott szűrő megakadályozza a szűrő média kimosódását
– Készült az EU- ban kiváló minőségű anyagokból

A szűrőbetét élettartama függ a víz szennyezettségétől