Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Direkt átfolyós ozmózis készülék

Az ozmózis víztisztító berendezések közül az átfolyós, tartály nélküli változatok a csúcskategóriát képviselik. Itt nincs puffer víztartály, a kiváló minőségű 0,0001 mikronos ozmózisos víztisztítás valós időben történik, nincs szükség a tisztított víz letárolására. Az átfolyós ozmózis víztisztítóknál alapból találkozunk erős nyomásrásegítő motorral, ami biztosítja a nagyobb GPD számú membrán(ok) működését. 

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legújabb és legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a víztisztítás terén. A rendszer nincs szükség tároló tartályra, így a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, ezzel a tisztított víz azonnal elérhető.

 A direkt átfolyós RO-ECONOMY ideális választás nagyobb családok számára. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos. üzemeltetése jellemzi.

Az RO-Economy Compact 360 GPD átfolyós fordított ozmózisos víztisztító tökéletes választás, ha ki szeretnéd szűrni a csapvízedből az esetleges szennyező anyagokat és az íztelen szagokat. A készülék három előszűrővel rendelkezik, amelyek előkészítik a vizet a két nagyteljesítményű, 180 GPD-s ozmózis membránnak, így biztosítva a tiszta és friss ízű ivóvizet a csapból.
Egyik legfőbb előnye, hogy nem igényel tartályt, így nem kell aggódnod az állóvíz vagy a friss-ivó-viz kimerülése miatt. A kompakt méretnek köszönhetően könnyen beilleszthető a konyhapult alá, így nem veszi el az értékes helyet a konyhában.

.
185.500 Ft 149.500 Ft

A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség.

A PurePro M800DF ozmózis víztisztító egy kiváló minőségű és hatékony otthoni ivóvíz-tisztító készülék, amelyet konyhai mosogató alá szerelhetünk. Ez egy direkt átfolyós rendszerű berendezés, ami azt jelenti, hogy nincs szükség tartályra a víz tárolásához. A készüléket közvetlenül a vízhálózatra kell szerelni, az egyszerűen kezelhető és könnyen telepíthető.

Az M800DF rendkívül hatékony víztisztító berendezés, amely 5 különböző szűrési lépcsővel rendelkezik. Az ilyen összetett szűrőrendszer segítségével az M800DF képes eltávolítani az összes káros baktériumot, szennyeződést és szennyező anyagokat az ivóvízből, így biztosítva a tiszta és biztonságos ivóvizet.

A PurePro M800DF ozmózis víztisztító készülék könnyen kezelhető és karbantartható, így nem kell aggódnunk a hosszú távú karbantartás vagy a meghibásodás miatt. A készülék mérete kisebb, és kapacitása nagyobb, mint a hagyományos tárolós rendszereknek, így ideális választás az átlagos otthonok számára.
Vásárolja meg most ezt a kiváló minőségű víztisztító készüléket, és élvezze a friss, tiszta és biztonságos ivóvizet minden nap!

.
249.500 Ft 199.500 Ft

Az átfolyós ozmózis ivóvíztisztító rendszert szakember szereli be, nagyon hatékonyan működik és kiváló minőségű ivóvizet biztosít az egész család számára. Ez az ivóvíztisztító rendszer lehet az egyik legjobb választás az otthoni ivóvíz minőségének javítására.

Éves átalánydíj: 69500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye
Más beszerelési területeken ettől eltérő árazás lehet. 

.
285.500 Ft
Az új generációs Puricom® LÄTT tartály nélkül átfolyós fordított ozmózis víztisztító, intelligens okos csapteleppel. Nagy teljesítményű nyomás fokozó szivattyúval ellátott, kombinált 3 lépcsős szűréssel, ozmózis membránnal szerelt  direkt átfolyós rendszerű víztisztító, okos csapteleppel!.
395.000 Ft

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések a vízben található szennyeződések és méreganyagok 99%-át képesek eltávolítani, így biztosítva a minőségi ivóvizet. A direkt átfolyós rendszerek különösen hatékonyak a megtisztítandó víz mennyiségének növelésére, mivel a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, anélkül, hogy tároló tartályba kellene kerülnie.

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések könnyen telepíthetőek, és kis helyigényük miatt könnyen elrejthetőek. 

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések biztosítják a tiszta és ízletes ivóvizet, amely nem tartalmaz káros anyagokat. A direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legjobb választás, ha minőségi ivóvizet szeretnénk biztosítani otthonunkban vagy irodánkban, és ha folyamatos tiszta víz elérhetőségre van szükségünk.