Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Direkt átfolyós ozmózis víztisztító

Az ozmózis víztisztító berendezések közül az átfolyós, tartály nélküli változatok a csúcskategóriát képviselik. Itt nincs puffer víztartály, a kiváló minőségű 0,0001 mikronos ozmózisos víztisztítás valós időben történik, nincs szükség a tisztított víz letárolására. Az átfolyós ozmózis víztisztítóknál alapból találkozunk erős nyomásrásegítő motorral, ami biztosítja a nagyobb GPD számú membrán(ok) működését. 
 A direkt átfolyós RO-ECONOMY ideális választás nagyobb családok számára. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos. üzemeltetése jellemzi..
189.500 Ft
A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség..
225.500 Ft

A csomag tartalma:

  • PRÉMIUM átfolyós ozmózis víztisztító (600GPD) nyomásrásegítő motorral és vezérléssel
  • csaptelep
  • UV lámpa készlet (6W PHILIPS)
  • ásványosító egység
  • enegizáló egység
  • beszerelés
  • üveg palack
.
285.500 Ft
Átfolyós ozmózis ivóvíztisztító + + ásványosító + energetizáló + UV-C lámpával, díjmentes beszereléssel

Gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket a csapvízből. Ráadásul az egyedi kialakításnak köszönhetően még kisebb helyen is telepíthető.
Miért várjon? Adja meg magának azt a nyugalmat, amely azzal a tudattal jár, hogy tiszta, tiszta vizet iszik, és válassza ezt a berendezést még ma.

Éves átalánydíj: 69.500.-Ft

.
385.500 Ft 285.500 Ft
Az új generációs Puricom® LÄTT tartály nélkül átfolyós fordított ozmózis víztisztító, intelligens okos csapteleppel. Nagy teljesítményű nyomás fokozó szivattyúval ellátott, kombinált 3 lépcsős szűréssel, ozmózis membránnal szerelt  direkt átfolyós rendszerű víztisztító, okos csapteleppel!.
350.000 Ft