Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü

Direkt átfolyós ozmózis készülék

Az ozmózis víztisztító berendezések közül az átfolyós, tartály nélküli változatok a csúcskategóriát képviselik. Itt nincs puffer víztartály, a kiváló minőségű 0,0001 mikronos ozmózisos víztisztítás valós időben történik, nincs szükség a tisztított víz letárolására. Az átfolyós ozmózis víztisztítóknál alapból találkozunk erős nyomásrásegítő motorral, ami biztosítja a nagyobb GPD számú membrán(ok) működését. 

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legújabb és legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a víztisztítás terén. A rendszer nincs szükség tároló tartályra, így a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, ezzel a tisztított víz azonnal elérhető.

Mielött ezt a tipust választod, feltétlen olvasd el írásunkat "Amit a fordított ozmózis víztisztító berendezésekről tudnod kell" címmel írtunk!

 A direkt átfolyós RO-ECONOMY ideális választás nagyobb családok számára. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos. üzemeltetése jellemzi.

Az RO-Economy Compact 360 GPD átfolyós fordított ozmózisos víztisztító tökéletes választás, ha ki szeretnéd szűrni a csapvízedből az esetleges szennyező anyagokat és az íztelen szagokat. A készülék három előszűrővel rendelkezik, amelyek előkészítik a vizet a két nagyteljesítményű, 180 GPD-s ozmózis membránnak, így biztosítva a tiszta és friss ízű ivóvizet a csapból.
Egyik legfőbb előnye, hogy nem igényel tartályt, így nem kell aggódnod az állóvíz vagy a friss-ivó-viz kimerülése miatt. A kompakt méretnek köszönhetően könnyen beilleszthető a konyhapult alá, így nem veszi el az értékes helyet a konyhában.

.
185.500 Ft

A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség.

A PurePro M800DF ozmózis víztisztító egy kiváló minőségű és hatékony otthoni ivóvíz-tisztító készülék, amelyet konyhai mosogató alá szerelhetünk. Ez egy direkt átfolyós rendszerű berendezés, ami azt jelenti, hogy nincs szükség tartályra a víz tárolásához. A készüléket közvetlenül a vízhálózatra kell szerelni, az egyszerűen kezelhető és könnyen telepíthető.

Az M800DF rendkívül hatékony víztisztító berendezés, amely 5 különböző szűrési lépcsővel rendelkezik. Az ilyen összetett szűrőrendszer segítségével az M800DF képes eltávolítani az összes káros baktériumot, szennyeződést és szennyező anyagokat az ivóvízből, így biztosítva a tiszta és biztonságos ivóvizet.

A PurePro M800DF ozmózis víztisztító készülék könnyen kezelhető és karbantartható, így nem kell aggódnunk a hosszú távú karbantartás vagy a meghibásodás miatt. A készülék mérete kisebb, és kapacitása nagyobb, mint a hagyományos tárolós rendszereknek, így ideális választás az átlagos otthonok számára.
Vásárolja meg most ezt a kiváló minőségű víztisztító készüléket, és élvezze a friss, tiszta és biztonságos ivóvizet minden nap!

.
249.500 Ft

Éves átalánydíj: 79500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
365.500 Ft 285.500 Ft
22%

Éves átalánydíj: 99500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
485.500 Ft 385.500 Ft
21%
 

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések a vízben található szennyeződések és méreganyagok 99%-át képesek eltávolítani, így biztosítva a minőségi ivóvizet. A direkt átfolyós rendszerek különösen hatékonyak a megtisztítandó víz mennyiségének növelésére, mivel a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, anélkül, hogy tároló tartályba kellene kerülnie.

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések könnyen telepíthetőek, és kis helyigényük miatt könnyen elrejthetőek. 

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések biztosítják a tiszta és ízletes ivóvizet, amely nem tartalmaz káros anyagokat. A direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legjobb választás, ha minőségi ivóvizet szeretnénk biztosítani otthonunkban vagy irodánkban, és ha folyamatos tiszta víz elérhetőségre van szükségünk.