Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Direkt átfolyós ozmózis víztisztító

Az ozmózis víztisztító berendezések közül az átfolyós, tartály nélküli változatok a csúcskategóriát képviselik. Itt nincs puffer víztartály, a kiváló minőségű 0,0001 mikronos ozmózisos víztisztítás valós időben történik, nincs szükség a tisztított víz letárolására. Az átfolyós ozmózis víztisztítóknál alapból találkozunk erős nyomásrásegítő motorral, ami biztosítja a nagyobb GPD számú membrán(ok) működését. 

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legújabb és legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a víztisztítás terén. A rendszer nincs szükség tároló tartályra, így a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, ezzel a tisztított víz azonnal elérhető.

 A direkt átfolyós RO-ECONOMY ideális választás nagyobb családok számára. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos. üzemeltetése jellemzi..
150.000 Ft
A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség..
225.000 Ft

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések a vízben található szennyeződések és méreganyagok 99%-át képesek eltávolítani, így biztosítva a minőségi ivóvizet. A direkt átfolyós rendszerek különösen hatékonyak a megtisztítandó víz mennyiségének növelésére, mivel a víz közvetlenül átmegy a tisztítási folyamaton, anélkül, hogy tároló tartályba kellene kerülnie.

A tartály nélküli, direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések könnyen telepíthetőek, és kis helyigényük miatt könnyen elrejthetőek. 

Az ozmózis ivóvíztisztító berendezések biztosítják a tiszta és ízletes ivóvizet, amely nem tartalmaz káros anyagokat. A direkt átfolyós ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legjobb választás, ha minőségi ivóvizet szeretnénk biztosítani otthonunkban vagy irodánkban, és ha folyamatos tiszta víz elérhetőségre van szükségünk.