Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Tartályos ozmózis víztisztító

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések ajánlottak mindazoknak, akik minőségi ivóvizet szeretnének otthonukban.

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legmodernebb és legmegbízhatóbb módszerek egyike a víztisztításban. Az ozmózis eljárás során a víz átmegy egy finom szűrőn, amely megtisztítja a vízben található szennyeződésektől és méreganyagoktól. A tartályos rendszer a tisztított víz tárolására is alkalmas, így könnyedén elérhető a tiszta ivóvíz. A berendezések kompakt méretűek és egyszerűen kezelhetőek, ideálisak otthoni használatra és kis irodákban is.

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek..
74.500 Ft 69.990 Ft

A PurePro EC105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

Összességében, ha otthoni ivóvíz minősége javítására keres megoldást, akkor a PurePro EC105 ozmózisos víztisztító berendezése az egyik legjobb választás lehet Ön számára. A hatékony tisztítási folyamat, az egészséges és kellemes íz, a kényelmes használat és a takarékos megoldás miatt, az EC105 az egyik legjobb víztisztító berendezés lehet az otthoni vízkezeléshez.

.
85.500 Ft
A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. A PurePro RO105 (PP-EC105) háztartási víztisztító, modern, változata..
95.500 Ft
Az OZMO RO101-S egy prémium kategóriás ozmózis víztisztító , amely sok éves fejlesztés eredményeként született meg. A hagyományos ozmózis készülékekhez képest fele akkora a (beépített) tartálya. Kiválóan használható már 2 bár víznyomáson is. Magasabb víztisztítási sebesség, valamint alacsonyabb hulladékvíz veszteség jellemzi. De ami talán a legfontosabb, hogy mikrobiológiailag biztonságos vizet kapunk a készülék egyedi baktérium utószűréséből adódóan. Ha végül rá esik a választás, akkor további pozitívum lesz a kis helyigénye a többi készülékhez képest, valamint az egyszerű "szervizes embert" nem igénylő 4-5 perc alatt elvégezhető, egyszerű szűrőbetét csere..
99.000 Ft
A PurePro M500 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb..
105.500 Ft
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..
110.000 Ft
A PurePro EC105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben, nyomásfokozó szivattyúval felszerelve. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!.
115.500 Ft
A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A PurePro RO105P (EC105P) háztartási víztisztító, modern, változata..
130.000 Ft
A PurePro M500P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb..
135.500 Ft
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..
140.000 Ft