Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Tartályos ozmózis készülék

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések ajánlottak mindazoknak, akik minőségi ivóvizet szeretnének otthonukban.

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító berendezések a legmodernebb és legmegbízhatóbb módszerek egyike a víztisztításban. Az ozmózis eljárás során a víz átmegy egy finom szűrőn, amely megtisztítja a vízben található szennyeződésektől és méreganyagoktól. A tartályos rendszer a tisztított víz tárolására is alkalmas, így könnyedén elérhető a tiszta ivóvíz. A berendezések kompakt méretűek és egyszerűen kezelhetőek, ideálisak otthoni használatra és kis irodákban is.

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A CleanPure CP-105 RO víztisztító kifogástalan minőségű ivóvizet biztosít otthonunk számára. A fordított ozmózis technológiával működő szűrőrendszer eltávolítja a vízben lévő szennyeződéseket és csökkenti a víz keménységét is. A háztartási RO víztisztító berendezés egyszerűen és gyorsan telepíthető a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelve. A 5 lépcsős tisztító rendszer tartályt is tartalmaz, és vegyszer vagy villanyáram szükségessége nélkül működik, kizárólag szűrő és tisztító elemekkel.

.
79.500 Ft 69.500 Ft

A PurePro EC105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105 háztartási ozmózis víztisztító egy megbízható és tartós berendezés, amely 5 szűrési lépcsővel rendelkezik. A fordított ozmózis technológiája segít eltávolítani a káros anyagokat, így gondoskodva arról, hogy az ivóvíz tiszta és egészséges legyen. Egyszerűen szerelhető a konyhai mosogató alá, és az egész család számára biztosítja az egészséges ivóvizet. Az amerikai PurePro cég minőségi terméke, amely megéri az árát és hosszú távú befektetés a család egészségébe.

Összességében, ha otthoni ivóvíz minősége javítására keres megoldást, akkor a PurePro EC105 ozmózisos víztisztító berendezése az egyik legjobb választás lehet Ön számára. A hatékony tisztítási folyamat, az egészséges és kellemes íz, a kényelmes használat és a takarékos megoldás miatt, az EC105 az egyik legjobb víztisztító berendezés lehet az otthoni vízkezeléshez.

.
89.900 Ft 74.500 Ft

A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. A PurePro RO105 (PP-EC105) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105 háztartási RO (fordított ozmózis) víztisztító egy kiváló minőségű, vékony kialakítású készülék, amelyet a konyhai mosogató alatt lehet felinstallálni. Ez a víztisztító 5 lépéssel működik, és olyan minősített szűrőbetéteket és membránokat tartalmaz, amely biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet. A PurePro ERS105 egy egyszerű, kompakt és higiénikus készülék, amelyet otthoni vízhálózatra lehet kapcsolni. A csomagban 3/8"-os bekötő idom található. Az ozmózis víztisztító az egyik legmodernebb technológia, amely biztosítja, hogy a víz minden olyan anyagtól megtisztuljon, amelyet a hagyományos víztisztító eljárások nem képesek eltávolítani. A PurePro ERS105 egy igen kedvező áron megvásárolható ozmózis víztisztító, amely igényes megjelenése mellett hatékonyan szolgálja ki a háztartás igényeit.

.
99.900 Ft 84.500 Ft

A PurePro M500 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb.

A PurePro M500 háztartási ozmózis víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető és a vízhálózatra csatlakoztatható. Az öt lépcsős ivóvíztisztító rendszer aktív szén és mikronos szűrőbetétekkel ellátott. 

.
104.990 Ft 89.500 Ft

Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800 RO (Fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető és a vízhálózatra csatlakoztatható. Ez egy újgenerációs, kiváló hatásfokú víztisztító berendezés, melynek 5 szűrési lépcsője biztosítja a tiszta és egészséges ivóvíz előállítását. Az amerikai PurePro cég által előállított esztétikus készülék egyszerűbb karbantartással, kisebb helyigénnyel rendelkezik, így ideális választás a háztartások számára. A PurePro M800 "Kompakt" víztisztító pedig szintén konyhai mosogató alá szerelhető, és esztétikus kiszerelése miatt ideális a lakásokban való elhelyezésre. 

.
109.990 Ft 94.500 Ft

Az OZMO RO101-S egy prémium kategóriás ozmózis víztisztító , amely sok éves fejlesztés eredményeként született meg. A hagyományos ozmózis készülékekhez képest fele akkora a (beépített) tartálya. Kiválóan használható már 2 bár víznyomáson is. Magasabb víztisztítási sebesség, valamint alacsonyabb hulladékvíz veszteség jellemzi. De ami talán a legfontosabb, hogy mikrobiológiailag biztonságos vizet kapunk a készülék egyedi baktérium utószűréséből adódóan. Ha végül rá esik a választás, akkor további pozitívum lesz a kis helyigénye a többi készülékhez képest, valamint az egyszerű "szervizes embert" nem igénylő 4-5 perc alatt elvégezhető, egyszerű szűrőbetét csere.

Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S fordított ozmózis víztisztító egy magas hatékonyságú prémium kategóriás készülék, amely könnyedén felszerelhető és karbantartható. A víztisztító eltávolítja a kisebb lebegő és fix szennyeződéseket, például rozsdát és más mikronos szennyezőanyagokat. Az anyagfélig áteresztő membránon keresztül minden 0,0001 mikronnál nagyobb szennyeződés hatékonyan eltávolítódik a vízből. Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító készülék magas szintű szűrési képességgel rendelkezik, amely révén tiszta és friss ízű vizet biztosít a fogyasztók számára. Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító készülék egy könnyen beépíthető és karbantartható berendezés, ami tökéletes választás minden olyan otthonban, ahol fontos az egészséges és ízletes ivóvíz biztosítása. Rendeljen most és élvezze a tiszta és friss ivóvizet otthonában!

.
99.000 Ft

A PurePro EC105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben, nyomásfokozó szivattyúval felszerelve. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

A PurePro 105P ozmózis víztisztító hagyományos, konyhai mosogató alá szerelhető berendezés, mely a vízhálózatra csatlakoztatva biztosítja az otthoni ivóvíz tisztességes szűrését. Az 5 lépcsős szűrési rendszernek köszönhetően a RO (fordított ozmózis) technológiával működő víztisztító berendezés eltávolítja az ólomot, klórt, nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket a vízből, és biztosítja a tiszta, egészséges ivóvíz fogyasztását. A PurePro RO-105 víztisztító további bővítési lehetőségekkel is rendelkezik.

.
115.500 Ft 104.500 Ft

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A PurePro RO105P (EC105P) háztartási víztisztító, modern, változata.

A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító egy konyhai mosogató alá szerelhető, az otthoni vízhálózatra köthető berendezés. Az egyedi, színterezett váz és a minősített szűrőbetétek mellett a készülék nyomásfokozó szivattyúval is rendelkezik. Az ozmózis membrán rendkívül hatékony technológiának számít a víztisztítási eljárások között, így a PurePro ERS105P egyik legfőbb előnye az, hogy képes ezt a legmodernebb technológiát alkalmazni. Az egyszerű, kompakt és higiénikus kialakítással rendelkező víztisztító.

.
130.000 Ft 109.500 Ft

A PurePro M500P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb.

A PurePro M500P háztartási RO víztisztító készülék ideális választás bármely otthonba, amelynek tulajdonosa kristálytiszta, friss ivóvízre vágyik. A fordított ozmózis technológiának köszönhetően a készülék hatékonyan eltávolítja a vízből a szennyező anyagokat, beleértve a klórt, a baktériumokat, a vírusokat és az egyéb káros anyagokat. A 5 lépcsős szűrőrendszer magába foglalja a 5 mikronos előszűrő garnitúrát, az aktív szén- és 1 mikronos szűrőbetéteket, valamint egy nyomásfokozó szivattyút is tartalmaz, ami garantálja a folyamatos, megbízható teljesítményt. A PurePro M500P további előnye az, hogy egyszerűen beszerelhető a konyhai mosogató alá, és kompatibilis a vízhálózattal. A PurePro M500P – az igazi megoldás az egészséges, friss ivóvízhez otthonában!

.
139.500 Ft 115.500 Ft

Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

A PurePro M800P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, melyet az amerikai PurePro gyártó állít elő. A termék kompakt méretű, és dizájn dobozban kerül forgalomba. Az M800P víztisztító rendelkezik egy nyomástartóval (nyomáspumpával), mely növeli a rendszer áteresztő képességét és biztosítja a stabil víznyomást. Az előszűrő garnitúra tartalmaz 3 szűrőbetétet, 5 mikronos-, aktív szén-, és 1 mikronos szűrőbetéteket, melyek eltávolítják az iszapokat, a klorinált vegyületeket, a nehézfémeket és a baktériumokat. A PurePro M800P RO víztisztító berendezése garantálja az egészséges, tiszta ivóvíz biztosítását otthoni felhasználásra.

.
145.500 Ft 119.500 Ft

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító rendszer kényelmes, hatékony és gazdaságos megoldás az otthoni ivóvíz minőségének javítására. A folyamatos karbantartás és szűrőcserékkel nem kell foglalkozni, és a szolgáltatás garantáltan magas színvonalat biztosít.

Éves átalánydíj: 49.500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye
Más beszerelési területeken ettől eltérő árazás lehet. 

.
185.500 Ft

Kompakt kivitelű, csak elektromos csatlakozást igénylő asztali RO víztisztító.

Tetszetős kialakítása lehetővé teszi, hogy ez az asztali víztisztító vízhálózat nélküli irodákban, helyiségekben elhelyezhető legyen.

ZIP RO víztisztító saját beépített víztartályából szívja fel a nyers vizet és ugyancsak beépített tartályokban tárolja a tisztított, valamint a szennyvizet is. A vezérlő elektronika tájékoztat a tartályokban lévő víz utánpótlásáról, vagy a szennyvíz eltávolításáról.

.
189.000 Ft