Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
79.500 Ft

CleanPure CP-105 RO víztisztító

Ár:
79.500 Ft
Kapható választék:
Budapesti beszerelés:

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A CleanPure CP-105 RO víztisztító kifogástalan minőségű ivóvizet biztosít otthonunk számára. A fordított ozmózis technológiával működő szűrőrendszer eltávolítja a vízben lévő szennyeződéseket és csökkenti a víz keménységét is. A háztartási RO víztisztító berendezés egyszerűen és gyorsan telepíthető a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelve. A 5 lépcsős tisztító rendszer tartályt is tartalmaz, és vegyszer vagy villanyáram szükségessége nélkül működik, kizárólag szűrő és tisztító elemekkel.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A Fordított ozmózis (RO=Reverse Osmosis) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A CleanPure háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó szűrőházban)

2. lépcső: aktívszén (CTO BLOCK) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, fehér szűrőházban)

3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, fehér szűrőházban)

4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 75 GPD=Gallon/Nap)

5. lépcső: aktívszén utószűrő (kopakt, In-Line, QUICK gyorscsatlakozós)

A CleanPure 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.

A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor nyomásfokozóval ellátott változatot javasoljuk választani.

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.
A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

.

A CleanPure háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 40 cm
- hosszúsága 40 cm
- szélessége 13,5 cm
A 12 literes tartály
- magassága 40 cm
- átmérője 28 cm
A tisztavíz csaptelep FC101-FU (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A CleanPure háztartási RO víztisztító tömege összesen 12 kg.
Garancia 1 év.
Gyártás helye Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!