Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
79.500 Ft

CleanPure CP-105 RO víztisztító

Ár:
79.500 Ft
Kapható választék:
Budapesti beszerelés:

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A CleanPure CP-105 RO víztisztító kifogástalan minőségű ivóvizet biztosít otthonunk számára. A fordított ozmózis technológiával működő szűrőrendszer eltávolítja a vízben lévő szennyeződéseket és csökkenti a víz keménységét is. A háztartási RO víztisztító berendezés egyszerűen és gyorsan telepíthető a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelve. A 5 lépcsős tisztító rendszer tartályt is tartalmaz, és vegyszer vagy villanyáram szükségessége nélkül működik, kizárólag szűrő és tisztító elemekkel.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Economy Water RO-CleanPure tartályos fordított ozmózis víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A Fordított ozmózis (RO=Reverse Osmosis) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A CleanPure háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó szűrőházban)

2. lépcső: aktívszén (CTO BLOCK) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, fehér szűrőházban)

3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, fehér szűrőházban)

4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 75 GPD=Gallon/Nap)

5. lépcső: aktívszén utószűrő (kopakt, In-Line, QUICK gyorscsatlakozós)

A CleanPure 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.

A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor nyomásfokozóval ellátott változatot javasoljuk választani.

tartályos fordított ozmózis vízszűrő

A tartályos ozmózis vízszűrő kategória legjobb rendszere budapesti és pest megyei folyamatos üzemeltetéssel

Ez egy továbbfejlesztett és optimalizált csomag ajánlat.
Jelentősen nagyobb kapacitású membránnal és egyéb kiegészítő betéttel (pH lúgosító, energetizáló, ezüst+KDF egység) rendelkezik, mint az alap modellek.
A rendszerek szakszerű beszereléséről gondoskodunk, valamint minden éveben elvégezzük a szükséges szűrőbetétek cseréjét a víztisztító rendszer karbantartását. Ez teszi a legkényelmesebb megoldássá ebben a kategóriában. Teljeskörű és folyamatos garanciát vállalunk az általunk üzemeltetett vízszűrő rendszerekre.

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.
A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Mielött ezt a tipust választod, feltétlen olvasd el írásunkat "Amit a fordított ozmózis víztisztító berendezésekről tudnod kell" címmel írtunk!
BLOG bejegyzéseink az fordított ozmózis víztisztító berendezésekkel kapcsolatban.

.

A CleanPure háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 40 cm
- hosszúsága 40 cm
- szélessége 13,5 cm
A 12 literes tartály
- magassága 40 cm
- átmérője 28 cm
A tisztavíz csaptelep FC101-FU (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A CleanPure háztartási RO víztisztító tömege összesen 12 kg.
Garancia 1 év.
Gyártás helye Magyarország
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!