Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
145.500 Ft

Antibakteriális nagy teljesítményű központi víztisztító

Ár:
145.500 Ft
3 lépcsősközponti víztisztítás maximum kb. évi 100-120 m3 vízfogyasztás esetén..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Központi víztisztító az egész házban szűri a vizet, így nem szükséges a ház minden pontján kisebb víztisztítókat felszerelni. A központi víztisztító több lépcsőben tisztítja meg a vizet, így megszabadulhat a homoktól, a vízben lévő lebegő anyagoktól, klórtól és klórszármazékoktól, egyes baktériumoktól, továbbá csökkenti egyes nehézfémek mennyiségét és semlegesíti a szag- és ízrontó anyagokat.

A berendezésben lévő nagyteljesítményű szűrőbetétek úgy lettek tervezve, hogy egy négytagú családnak az éves vízfogyasztását meg tudják tisztítani. A szűrőbetétek kapacitása kb. 100 - 120 m3.

A központi víztisztítót a bejövő gerincvezetékre kell szerelni, hogy az egész ház vízét megszűrje. Beszereléskor javasolt a víztisztító elé és után csapot, vagy megkerülő ágat szerelni, hogy a karbantartást megkönnyítse.

Szűrőbetétek típusa:

  • 20 mikronos fonalas előszűrő: megszűri a vízben lévő lebegőanyagokat, az öreg csőhálózatokban felhalmozott lerakódásokat, homokot és rozsdát. A fonalas szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.
  • Aktív szénszűrő ezüsttel: eltávolítja a vízben lévő klórt és klórszármazékokat, továbbá a szag és ízrontó anyagokat. Az ezüst - antibakteriális tulajdonságának köszönhetően – megakadályozza a baktériumok növekedését, ezáltal nehezebben fertőződik el a szűrőbetét.
  • Aktív szénszűrő KDF-fel: eltávolítja a maradék klórt, valamint kiszűrheti a vízben lévő egyes baktériumokat, tovább csökkentheti a nehézfémek mennyiségét.
.

Méret 620 x 780 x 190 mm (szélesség x magasság x mélység)
Csatlakozási méret 1"
Megengedett vízhőmérséklet 2 - 45 oC
Megengedett víznyomás Max. 6 bar (6 bar felett és ingadozó víznyomásnál nyomáscsökkentő használata javasolt)

Paraméterek

Méret 620 x 780 x 190 mm (szélesség x magasság x mélység)
Csatlakozási méret 1"
Megengedett vízhőmérséklet 2 - 45 oC
Megengedett víznyomás Max. 6 bar (6 bar felett és ingadozó víznyomásnál nyomáscsökkentő használata javasolt)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés