Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
32.500 Ft

Aquafilter EXCITO B szűrőcsomag 2

Ár:
32.500 Ft
Az EXCITO-B-CLR-CRT-5 négyrészes víztisztító szűrőbetét az EXCITO B víztisztító berendezések számára készült QM Push-in Push-out gyorscsatlakozókkal + ultraszűrő membrán.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A szűrőcsomag tartalma:

  • 1 db AIPRO-20M-QM - ez a 20 mikronos 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket mint pl a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
  • 1 db AISTRO 2-QM - ez a 2,5"-os in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz.Az első szűrési réteg csökkenti a vas ionok koncentrációját, javítják a víz illatát, ízét és pH értékét. Ezen kívül megszűnteti a víz fémes ízét. A második szűrési réteg ioncserélő gyantával van töltve. Az ioncserélés során a gyantán átáramló vízben a kalcium és magnézium ionok, nátrium ionokra cserélődnek, csökkentve ezáltal a víz keménységét.
  • 1 db AICRO-3-QM - ez a 2,5"-os in-line (soros) szűrőbetét, kókuszhéj aktív szénnel töltve,mely javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
  • 1 db AICRO-4-QM - ez a 2,5"-os in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz. Az első szűrési réteg egy KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet) mely csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását. A második szűrési réteg kókuszhéj aktív szénnel van töltve, ami tovább javítja a víz ízét és illatát hasonlóan, mint az AICRO-3-QM.
  • 1 db TLCHF-2T ultraszűrő membrán
.

Méret 11 x 2,5" (280 x 64 mm)
Maximális nyomás 6 bar
Működési hőmérséklet 2-42°C
Csatlakozások (be/ki) 1/4" QM gyorscsatlakozókkal
Maximum élettartam 6-12 hónap
Maximum kapacitás 2,9 l/min
Felhasználás 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!