Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
549.500 Ft
495.000 Ft
Kedvezmény: 10%

Youtube videók

Hidrogénes víz generátor HYDRON

Ár:
549.500 Ft
495.000 Ft
Kedvezmény: 10%
Azonnali, folyamatos és korlátlan hidrogénes víz ellátás várakozás vagy vízhiány nélkül, amelyek más készülékek használatát korlátozzák. Ozmózis, vagy előszűrt víz kezelésére alkalmas..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Hydron hidrogénes víz generátor

képes a folyamatos, azonnali és korlátlan hidrogénes víz szolgáltatásra várakozás vagy vízhiány nélkül, amelyek más készülékek használatát korlátozzák. Kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és könnyű elhelyezést, külön csapot nem igényel, csak a vízforráshoz és az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. Szervezetünk szabad gyököket termel a külső hatások elleni védekezéshez. Ha a szabad gyökök száma valamilyen oknál fogva megemelkedik (dohányzás, helytelen táplálkozás, magas UV sugárzás, mértéktelen alkoholfogyasztás, stb.) elkezdik a szervezetet támadni. A hidrogénnel dúsított víz magas antioxidáns kapacitással rendelkezik, amely semlegesíti a szabad gyököket, ezzel hozzájárul az egészségesebb életmódhoz.

A Hydron hidrogénes víz generátor

a szükség szerint termelt hidrogénes vízzel segít megelőzni a betegségeket és megelőzni az idő előtti öregedést. A hidrogén a legvilágosabb és legkisebb elem, amely létezik, a behatol olyan területekre is, ahová más antioxidánsok nem képesek, például neuronokba és sejtmagokba. A hidrogén nagyon erős antioxidáns, amely segít a szabad gyökök eltávolításában, az oxidációs stressz csökkentésében. Az oxidációs stressz bizonyos betegségekkel és korai öregedéssel kapcsolatos tényező. Ahogy öregszünk, több antioxidánsra van szükségünk, mivel szervezetünk kevesebb antioxidáns enzimet termel.

.

Technikai adatok
Méretek (A x B x C)
Hydron méretek
A 148 mm
B 360 mm
C 360 mm
Üres tömeg (kg) 4,5 kg
Elektromos tápellátás 24 VDC / 5 A
Üzemi nyomás (min. – max.) 1 bar – 5 bar
Üzemi hőmérséklet (min. – max) 5ºC – 35 ºC
Ozmózis, vagy előszűrt víz kezelésére alkalmas.
Felhasználás 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!