Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakori kérdések és válaszok

Egy új fordított ozmózis víztisztító rendszer beépítése után néha szembesülni lehet azzal, hogy a felhasználónk kellemetlen ízélménye van. Ez természetes dolog, ami nem a víztisztító rendszer hibájára utal. Ha jobban belegondolunk, akkor pont ez a vízszűrési minőség az, ami MINDEN szennyeződéstől megtisztítja a bemeneti vizet, így fura is lenne, ha a végtermék alap esetben is kellemetlen ízű lenne.

Ez a víztisztító rendszer nem hozzá tesz a vízhez, hanem elveszi (leszűri) belőle szennyeződéseket, ezért semmiféli ízélményt nem tud hozzáadni. Ezzel a szűrési rendszerrel tudunk a legközelebb kerülni a biztonságos H2O-hoz, ami színtelen, íztelen és szagtalan.

Ebben a bejegyzésben bemutatom azokat a tényezőket, amik miatt ezt érezheti az új ozmózis víztisztító tulajdonosok.

Az UV lámpa egy hatékony és környezetbarát víztisztító módszer, amely a vízben jelen lévő káros baktériumokat és vírusokat semlegesíti. Az UV lámpa a magas energiájú ultraviola sugarakat használja a mikroorganizmusok DNS-ének megsérültetésére, amelyek így képtelenek szaporodni és megfertőzni a vizet. Ezáltal az UV lámpa hatékonyan távolítja el a baktériumokat és vírusokat a vízből, anélkül, hogy vegyi anyagokat vagy klórt kellene használni.
A tiszta, friss és egészséges víz nem csak a jó íz és szag miatt fontos, hanem az egészségünk megőrzése érdekében is. Ezért fontos a megfelelő víztisztítási és vízlágyítási módszer kiválasztása a saját igényeinkhez és környezetünkhöz igazodva. Ha eddig még nem alkalmazott víztisztítást vagy vízlágyítást otthonában vagy vállalkozásában, érdemes megfontolni ezen folyamatok előnyeit és az egészségre gyakorolt ​​pozitív hatásokat.