Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ozmózis víztisztító SUPER modellek határideje.

Jó választás ez az ozmózis víztisztító?

Sokszor kérdezik meg ezt tőlünk! Persze a nagy választékban megtalálhatóak eltérő típusú és „tudású” berendezések, így megérthető, ha néha hezitál a leendő víztisztító tulajdonos. Természetes, hogy a legjobbat akarja, azaz pontosabban a legjobb ár/érték arányút. 

A SUPER felszereltségű modellek három plusz előnyt jelentenek a sima felszereltséggel szemben:

  1. Az ozmózis víztisztítóban a legfontosabb szűrőegység az ozmózis membrán. Ebből most nem a legkisebb (50GPD), hanem nagyobb kapacitású (80GPD) membránt adunk. Ez az jelenti a gyakorlatban, hogy kevesebb sejtvíz termelődés mellett a víztartály gyorsabban töltődik és a szűrőbetétek is jobban kímélődének ez által. Vagyis a berendezés hatékonyabban működik.
  2. Esztétikusabb és könnyebben szerelhető, kerámiabetétes csaptelepet adunk alapból. Ha fontos az igényes megjelenés, akkor ennek biztos örülni fog.
  3. „Ami el tud romlani, az el is romlik!” Így van ez mindennel, mért lenne másként az ozmózis víztisztító berendezésekkel?! Az alapból 2 éves garanciát 5 évre egészítettük ki, tehát ajándékba kap pluszban 3 év teljes körű garanciát. Már csak ezért megéri most ezek közül a modellek közül választania.

Ha szeretne egy jó tartályos ozmózis víztisztítót, akkor most választ magának jól…

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog