Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Drága a víztisztító?

Szerintem döntsd el TE, hogy számodra mi és mennyire drága.
Íme egy 200.-Ft/palack áron vásárolható standard ásványvíz költség:

1 FŐ - 1,5 liter/nap ásványvíz = 73.000.-Ft/év
2 FŐ - 1,5 liter/nap ásványvíz = 146.000.-Ft/év
4 FŐ - 1,5 liter/nap ásványvíz = 292.000-Ft/év

Ebből az látszik, hogy nagyon gyorsan megrérül egy víztisztító berendezés és azt üzemeltetni is sokkal olcsóbb mint a folyamatos palackos víz vásárlás, ami nem valami környezetkímélő.

 

 

Ozmózis víztisztító selejtvíz

Az ég kék, a fű zöld, az ozmózis víztisztító berendezések selejt vizet termelnek. Ez az elsőlátásra negatív dolog tulajdonképpen a legjobb ami egy vízszűrő rendszerrel történhet. Ugyanis ez a selejtvíz teszi hosszú ideig működő képessé az ozmózis membrán (2-3 év) ami a legdrágább szűrőegység a víztisztítóban. Valamint a vízsűrési folyamat közben "kimossa" magából a szennyeződéseket. Így 2-3 évig nem a már megszűrt szennyeződéseken át szűri/vezeti a tisztított ivóvizet. Ez pedig több mint előnyös!

 

 

Nem mindenkinek való víztisztító!

Ebben a videóban a raktár félhomályában elmondom, hogy szerintem miért nem való mindenkinek víztisztító. Az biztos, hogy fontosnak gondolom, hogy ez a döntés (azaz a víztisztító vásárlás) egy háztartáson belüli közös döntés legyen. Az nem megy, hogy a feleség szeretné, de a férj csak a száját húzza. Ez egyenes út a kellemetlen érzésekhez és a rossz szájízhez. Mi pedig azt szeretnénk, hogy mosolyogjanak a vásárlóink, hiszen egy nagyon hasznos (ha nem a leghasznosabb) konyhai kiegészítővel gazdagabbak a mindennapjaik.

 

 

Klasszikus tartályos ozmózis víztisztító felépítése

Az ozmózis víztisztító berendezések közül a RO105 ozmózis víztisztító a legelterjedtebb modell. Egyszerű felépítmény és altalános szűrőbetétek jellemzik ezt a víztartályos modellt. Népszerűségét nagyrészben az egyszerüségének és a kedvező vételárnak, valamint az olcsó fenntartási költségnek köszönhető. A RO105 ozmózis víztisztító berendezés a mi kínálatunkban a PurePro 105 ozmózis víztisztítót jelenti.
A PurePro 105 víztisztító nyomásrásegítős változata a PurePro 105P

 

 

Aktívszenes vízszűrő betét

Az ivóvíztisztítás és vízszűrés alapja még mindíg az aktivált kókusz szén és az ezt tartalmazó szűrőbetétek. Ebben a videóben szétszedek egy ilyen "szenes" vízszűrőt és megmutatom azt, hogy nincs benne semmi varázslat.