Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
14.500 Ft

Központi víztisztító BigBlue 1"-os csatlakozással

Ár:
14.500 Ft

Központi víztisztító berendezés választható szűrőbetéttel.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás és Paraméterek

Választható szűrőbetétek leírással:

PP-GAC szűrőbetét Aquafilter FCCA10BB

Aktívszén és polipropilén szűrés kókuszhéj házban. Eltávolítja a klórt és származékait, valamint a multi-aromás vegyületeket (fenol-benzol) és egyéb szereves anyagokat. A szövött rost szálak megszűrik a rozsdát, homokot és iszapot. Javítja a víz szagát és ízét.

GAC+KDF szűrőbetét Aquafilter FCCBKDF10BB

Aktvszén és KDF töltetű kókuszhéj szűrő. A KDF töltet segít a baktériumok elszaporodásának megakadályozásában és a nehézfém koncentráció csökkentésében (arzén, kadmium, ólom ,higany). Eltávolítja továbbá a vas és hidrogén-szulfidok, növényvédőszerek nagy részét, valamint a lebegőanyagokat (homok, iszap, rozsda). Nagymértékben javítja a víz ízét és szagát, valamint szinte teljes mértékben megszűri a klórt.

Mikrobiológiailag szennyezett vízre nem használható!

.

Csatlakozási méret 1"
Felhasználás 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.
VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 20.
Fontos volt számomra a csatlakoznál a fémlersely megléte. 10”-os szürőházból csak itt találtam. A minőség és az ár is nagyon jó