Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
   

Víztisztító berendezés

A háztartási ivóvíztisztító és vízszűrő termékeink vezetékes víz megléte esetén nagy könnyebbséget nyújtanak a felhasználóknak.  Rengeteg féle víztisztítót kínálnak különböző cégek. Ezeknek nagy része jó választásnak tűnik, míg a másik része korántsem az. Léteznek olyan berendezések is, amelyek csak nevükben víztisztítók a gyakorlatban inkább problémákat okozhatnak az azt használók számára. Részünkről olyan kínálatot próbálunk bemutatni most, ami tapasztalataink szerint jól fog működni Önnél is, hiszen ezek a legtöbbet eladott víztisztítóink. Ha komolyan gondolja a háztartása tiszta és egészséges ivóvíz ellátását, akkor nem keresgél tovább.

Csapra szerelhető asztali víztisztító berednezések közül a legtöbben a PurePro CT2000 asztali víztiszttóját választották, ami csepmentes kivitelének és nagy kapacitásának köszönhetően lett ilyen kedvelt. Ennél a víztisztító berendezésnél már két fázisú vízszűrés valósúl meg, ami azért jó, mert a hatékony aktívszenes klórszűrés mellet a mechanikai szennyeződéseket (homok, sár, iszap, rozsda) is kiválóan tisztítja ki a vezetékes vízből.

A beépíthető víztisztítók közül a PurePro S300 víztisztító viszi a pálmát. Ugyan a mosogató alá kell behelyezni, de nagyon kis helyen is elfér. Gyorsrögzítéses szűrőbetétjeit könnyedén ki lehet cserélni, semmiféle felkészültséget és szakértelmet nem igényel, maximum 1-2 perc. Háromfázisú szűrőegységei duplán erős klórszűrést végeznek, valamint a mechanikai szennyeződéseket is eltávolítják. Ideális megoldás szinte bármely háztatásba.

Ozmózis víztisztító berendezések közül vitathatatlanúl a PurePro 105 ozmózis víztisztító a legkedveltebb modellünk, amit egyszerű felépítmény és univerzális szűrőbetétek jellemeznek. Nem véletlenűl áll ez a modell már hosszú évek óta az eleadási listánk élén. A legkedvezőbb ár/értéket csak ez az ozmózis víztisztítónk garantálja ebben a kategóriánkban. Ezeknél az ozmózis víztisztító berendezéseknél a nagy hatékonyságú víztisztítás miatt ajánlott a visszasózó egység használata, amit a termékoldalon tud a berendezéshez rendelni. Ezt a kiegészítőt mi szereljül fel a víztisztítóra.
Tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezésből csakis a PurePro 800DF ozmózis víztisztító ajánljuk, ami az ozmózis víztisztító kategória csúcsát képviseli. Valós időben tisztítja meg a vizet, így garantálva az állandó tisztavíz ellátást akár egy kisebb irodának is.

 

Válasszon a víztsztító kategóriák közül!

Rendezés:
Várható szállítás: 2016. július 29.
Raktáron
13.990 Ft 12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2016. július 29.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
24.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2016. július 29.
Raktáron
Várható szállítás: 2016. július 29.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
59.990 Ft 49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2016. július 29.
Raktáron
FRISS HÍREK

Ha már víztisztító, akkor ezek a bejegyzéseink biztosan érdekelni fogják.

 

2016-07-14 14:26:27