Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM

Víztisztító berendezés

Víztisztító berendezések az Ön otthonában is hasznosak

A háztartási ivóvíztisztító és vízszűrő termékeink vezetékes víz megléte esetén nagy könnyebbséget nyújtanak a felhasználóknak.  Rengeteg féle víztisztítót kínálnak különböző cégek. Ezeknek nagy része jó választásnak tűnik, míg a másik része korántsem az. Léteznek olyan berendezések is, amelyek csak nevükben víztisztítók a gyakorlatban inkább problémákat okozhatnak az azt használók számára. Részünkről olyan kínálatot próbálunk bemutatni most, ami tapasztalataink szerint jól fog működni Önnél is, hiszen ezek a legtöbbet eladott víztisztítóink. Ha komolyan gondolja a háztartása tiszta és egészséges ivóvíz ellátását, akkor nem keresgél tovább.

Csapra szerelhető asztali víztisztító berednezések közül a legtöbben a PurePro CT2000 asztali víztiszttóját választották, ami csepmentes kivitelének és nagy kapacitásának köszönhetően lett ilyen kedvelt. Ennél a víztisztító berendezésnél már két fázisú vízszűrés valósúl meg, ami azért jó, mert a hatékony aktívszenes klórszűrés mellet a mechanikai szennyeződéseket (homok, sár, iszap, rozsda) is kiválóan tisztítja ki a vezetékes vízből.

A beépíthető víztisztítók közül a PurePro S300 víztisztító viszi a pálmát. Ugyan a mosogató alá kell behelyezni, de nagyon kis helyen is elfér. Gyorsrögzítéses szűrőbetétjeit könnyedén ki lehet cserélni, semmiféle felkészültséget és szakértelmet nem igényel, maximum 1-2 perc. Háromfázisú szűrőegységei duplán erős klórszűrést végeznek, valamint a mechanikai szennyeződéseket is eltávolítják. Ideális megoldás szinte bármely háztatásba.

Ozmózis víztisztító berendezések közül vitathatatlanúl a PurePro 105 ozmózis víztisztító a legkedveltebb modellünk, amit egyszerű felépítmény és univerzális szűrőbetétek jellemeznek. Nem véletlenűl áll ez a modell már hosszú évek óta az eleadási listánk élén. A legkedvezőbb ár/értéket csak ez az ozmózis víztisztítónk garantálja ebben a kategóriánkban. Ezeknél az ozmózis víztisztító berendezéseknél a nagy hatékonyságú víztisztítás miatt ajánlott a visszasózó egység használata, amit a termékoldalon tud a berendezéshez rendelni. Ezt a kiegészítőt mi szereljül fel a víztisztítóra.
Tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezésből csakis a PurePro 800DF ozmózis víztisztító ajánljuk, ami az ozmózis víztisztító kategória csúcsát képviseli. Valós időben tisztítja meg a vizet, így garantálva az állandó tisztavíz ellátást akár egy kisebb irodának is.


A következő táblázatban összeszedtük a legkeresetebb víztisztító berendezéseinket. Válassza bármelyiket is, biztosan nem fog csalódni ezekben a hatékony víztisztító berendezésekben. Amiben biztos lehet, hogy ha webáruházunkból rendel víztisztító berendezést, akkor annál olcsóbban nem jut hozzá sehol, hiszen ezt árgaranciában vállaljuk. Biztos lehet továbbá abban is, hogy hosszú távon biztosítjuk a víztisztító berendezésekhez szükséges kiváló minőségű vízszűrőbetéteket és eredeti karbantartási anyagokat. Az esetlegesen fellépő problémákat saját szervizünkben hárítjuk el gyári alakatrészek segítségével.

 

Válasszon a víztsztító kategóriák közül!

 

 

Rendezés:
Várható szállítás: 2016. június 28.
Raktáron
13.990 Ft 12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

A legelterjedtebb csapra szerelhető víztisztító berendezésünk. Masszív szűrőház ás stabil fém váltókar a vízirány megváltoztatása céljából. Bármely standard csaptelepre könnyedén felszerelhető, akár külső, akár beleső menetes. Ezüstözött és KDF tartalmú szűrőbetét egyszerre szűri a mechanikus lebegőanyagokat és a klórt, valamint egyéb vegyi szennyeződéseket is.

Várható szállítás: 2016. június 28.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
24.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Könnyedén beüzemelhető és minimális helyen is elfér ez a mosogató alá beszerelhető víztisztító berendezés. Háromfázisú vízszűrése (2 darab aktívszán + 1 darab mechanikus szűrő) ideális szinte bármely háztartásba, ahol a lebegőanyagokat és a klórt szeretnék nagybiztonsággal megszűrni a vezetékes ivóvízből. Gyorscsatlakozós szűrőbetéteinek köszönhetően a „karbantartás” nem több 1 percnél, tehát mindenki könnyen elvégezheti szerszám nélkül is.

Várható szállítás: 2016. június 28.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
29.990 Ft

Könnyedén bármely standard csaptelepre felszerelhető víztisztító berendezés. Két lépcsős vízszűrői aktívszenet és egy mechanikus szűrőbetét tartalmaz. A nagykapacitású szűrőbetéteket egy mozdulattal ki lehet cserélni és még szerszámot sem igényel. Útváltó csapjának köszönhetően nem kell le/fel szerelnie. Hasznos és praktikus konyhai kiegészítő, ami könnyedén elfér a mosogató mellet.

Várható szállítás: 2016. június 28.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
59.990 Ft 49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrőházakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartálytóból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

Várható szállítás: 2016. június 28.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
149.990 Ft 139.990 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.

Tévhitek

Miért innen rendeljen?
- Bemutatóterem
- Szerviz
- Folyamatos ellátottság
- Szakértő csapat
- Árgarancia

A legfontosabb  viszont az, hogy értünk ahhoz amit csinálunk. Ennek fogja a leginkább hasznát venni!

Víztisztító berendezéseink mellé már 2007 óta biztosítjuk az eredeti szűrőbetéteket és alakatrészeket. Az esetleges problémákat saját szervizünkben oldjuk meg. Ha ön is biztosra akar menni az ivóvíztisztító berendezést szakemberektől rendeli meg, akik a terméken kívűl szakmai támogatásról is gondoskodnak.