Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656

Víztisztító berendezés

 

A háztartási ivóvíztisztító és vízszűrő termékeink vezetékes víz megléte esetén nagy könnyebbséget nyújtanak a felhasználóknak.  Rengetegféle víztisztítót kínálnak különböző cégek. Ezeknek nagy része jó választásnak tűnik, míg a másik része korántsem az.

 

Ha a legegyszerűbb kell!

Csapra szerelhető asztali víztisztító berendezések közül a legtöbben a PurePro CT2000 asztali víztisztítóját választották, ami cseppmentes kivitelének és nagy kapacitásának köszönhetően lett ilyen kedvelt. Ennél a víztisztító berendezésnél már két fázisú vízszűrés valósul meg, ami azért jó, mert a hatékony aktívszenes klórszűrés mellet a mechanikai szennyeződéseket (homok, sár, iszap, rozsda) is kiválóan tisztítja ki a vezetékes vízből.

 

Ha már fejlettebbet szeretne!

A beépíthető víztisztítók közül a PurePro S300 víztisztító viszi a pálmát. Ugyan a mosogató alá kell behelyezni, de nagyon kis helyen is elfér. Gyors rögzítéses szűrőbetétjeit könnyedén ki lehet cserélni, semmiféle felkészültséget és szakértelmet nem igényel, maximum 1-2 perc. Háromfázisú szűrőegységei duplán erős klórszűrést végeznek, valamint a mechanikai szennyeződéseket is eltávolítják. Ideális megoldás szinte bármely háztatásba.

 

Ha a legjobb víztisztító kell!

Ozmózis víztisztító berendezések közül vitathatatlanul a PurePro 105 ozmózis víztisztító a legkedveltebb modellünk, amit egyszerű felépítmény és univerzális szűrőbetétek jellemeznek. Nem véletlenül áll ez a modell már hosszú évek óta az eladási listánk élén. A legkedvezőbb ár/értéket csak ez az ozmózis víztisztítónk garantálja ebben a kategóriánkban. Ezeknél az ozmózis víztisztító berendezéseknél a nagy hatékonyságú víztisztítás miatt ajánlott a visszasózó egység használata, amit a termékoldalon tud a berendezéshez rendelni. Ezt a kiegészítőt mi szereljük fel a víztisztítóra.
Tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezésből csakis a PurePro 800DF ozmózis víztisztító ajánljuk, ami az ozmózis víztisztító kategória csúcsát képviseli. Valós időben tisztítja meg a vizet, így garantálva az állandó tiszta víz ellátást akár egy kisebb irodának is.

 

 

Válasszon a víztisztító kategóriák közül!

Rendezés:
Várható szállítás: 2016. december 08.
Raktáron
13.990 Ft 12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

A legelterjedtebb csapra szerelhető víztisztító berendezésünk. Masszív szűrőház ás stabil fém váltókar a vízirány megváltoztatása céljából. Bármely standard csaptelepre könnyedén felszerelhető, akár külső, akár beleső menetes. Ezüstözött és KDF tartalmú szűrőbetét egyszerre szűri a mechanikus lebegőanyagokat és a klórt, valamint egyéb vegyi szennyeződéseket is.

Várható szállítás: 2016. december 08.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
24.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Könnyedén beüzemelhető és minimális helyen is elfér ez a mosogató alá beszerelhető víztisztító berendezés. Háromfázisú vízszűrése (2 darab aktívszán + 1 darab mechanikus szűrő) ideális szinte bármely háztartásba, ahol a lebegőanyagokat és a klórt szeretnék nagybiztonsággal megszűrni a vezetékes ivóvízből. Gyorscsatlakozós szűrőbetéteinek köszönhetően a „karbantartás” nem több 1 percnél, tehát mindenki könnyen elvégezheti szerszám nélkül is.

Várható szállítás: 2016. december 08.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
55.600 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrőházakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartálytóból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

Várható szállítás: 2016. december 08.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
149.990 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.