Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cserebetét és alkatrész ellátottság

Cserebetét és alkatrész ellátottság Ez a legjelentősebb információ, amit ellenőriznie kell egy víztisztító berendezés vásárlásakor. Sokszor hasonlítottam a víztisztító vásárlást egy autó vásárláshoz. Termék tartósságban és felhasználási időtartamban is igaz ez a megközelítés, tehát minimum 10 évre kell vásárolni egy víztisztító berendezést is az autókhoz hasonlóan. Sok autóvásárlást fontolgató, azért nem választ bizonyos márkát, mert nem biztosított kellőképp az alkatrész utánpótlás, vagy szakszerviz. Így kellene lennie a víztisztírók választásánál is, mert később jönnek a problémák.

Amit még senki nem látott

Egy korábbi bejegyzésben ecseteltem a Modelhome 0039-es víztisztítónak nevezett szerkezet mibenlétét és aggályaimat a víztisztítási képessége és az ambiciózus árképzés függvényében. Sok ember olvasta ezt a bejegyzést és kérték is a segítségemet, hogy nálunk hogy tudja megrendelni a hozzávaló alkatrészeket és szűrőbetétet.
Sehol, sehogyan!

A leghatározottabban elzárkózunk minden ilyen és hasonló, a víztisztítást lejárató, általában termékbemutatókon értékesített berendezések forgalmazásától. Ezt személyesen azért merem kijelenteni, mert nem kívánok szembesülni ilyen silánysággal és nem akarom a szakmai hírnevünket kicsorbítani azzal, hogy valami sületlenséghez árulunk valamit valamilyen áron.

Ilyenkor szokott jönni a kérdés, hogy tudjuk-e, hogy hol lehet megvásárolni?
Nem!

Bevallom őszintén 2 órát szántam rá, de nem bírtam kideríteni, hogy ki áll ezen berendezések mögött és hogyan lehetne felvenni vele a kapcsolatot (de lehet, hogy csak nekem ilyen problémás). Nem látta senki...

 

Használhatatlan víztisztító

Az egy dolog, hogy elcsábulva egy értékesítési termék bemutatón (egyébként horribilis áron) valaki vásárol egy valamilyen víztisztító berendezést. Hazaviszi és örül neki milyen aranyosan bólogatott az értékesítő munkatárs, hogy jó vételt csinált.
A másik dolog az, amikor ezeket a valamilyen víztisztító berendezéseket használja valaki, akkor ott alkatrész és szűrőbetét ellátottság kell, mert különben nem tud jól, vagy egyáltalán sehogy működni az a fantasztikus víztisztító.

Érdekes, hogy ilyenkor már nem látni jólfésült értékesítő munkatársakat, akik rohannak és intézkednek, csakhogy megoldják a problémát. Az esetek nagy részében szerencséje lehet a gyanútlan vásárlónak, ha még a cég létezik.

Régebben (amikor még a válságnak nevezett valami begyűrűzött) többen megkérdezték, hogy mi a biztosíték arra, hogy mi nem fogunk becsődölni és eltűnni.
Semmi! Ezt még hatalmas multicégek sem szavatolják egy olyan időszakban, amikor bankok és biztosítok is tűnnek el a süllyesztőben. Talán ez az előnyünk velük szemben, hiszen "kis cég" ként koránt sincsen akkor állandó költség, mint egy nagyobb cégnek. Értékesítési mutatóink évről-évre pedig emelkednek.

Ami viszont a legnagyobb biztosíték arra, hogy a vásárlóink folyamatosan tudják működtetni a tőlünk vásárolt víztisztító berendezéseiket, az az, hogy standard méretű szűrőbetéteket befogadó víztisztítókat árulunk. Tehát máshol is megvásárolhatóak ezek a szűrőbetétek és alkatrészek. Nem fognak értetlenül nézni rájuk. ha betérnek egy másik szakkereskedésbe és elmondják, hogy milyen készülékhez milyen szűrőbetétet és alkatrészt szeretnének. A legrosszabb ami történhet velük, hogy kicsit drágábban szerzik be a szükséges szűrőbetéteket és alkatrészeket mint nálunk tehetnék, vagy kicsit kell várni a beérkezésre. Ez nem nagy érvágás és szinte mindenkinek belefér. Tehát az igazi biztosíték az univerzitás!

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog